Home All Languages
   Uppenbarelse om Himlen
och Helvetet för 7 Ungdomar
Finalkampen
Helvetet är en Verklighet, jag har varit där!
Gudomlig Uppenbarelse av Himlen En Gudomlig Uppenbarelse av Helvetet Vision om Uppryckelsen, Vedermödan, den
Heliga Staden & Guds Tron och satans tron.
23 Minuter i Helvetet av Bill Wiese

Vittnesbörd av
Theo Nez
PDF

Det är Tid Att Dansa!
Himlen är så Verklig En Glimt av Evigheten Ian McCormack
8 Timmar i Himlen Unity’s syn Tiden går snabbt mot sitt slut Helvetets Port Translators Needed !
HTML Bible   Thru the Bible Gospel Go  Passion of the Christ  The Jesus Film   Christian Answers 4 Spiritual Laws Ethnic Harvest

Unity

Unity’s syn

En syn i yttersta tiden av en ung Indisk flicka som heter Unity.
(Del av Shillong Väckelsen)

PDF  DOC  English/Main  

French  Arabic  German  Spanish  Indonesian Trad.Chinese  Korean  Japanese  Punjabi  Swedish  Tagalog  Urdu  Portuguese  Thai  Penlihatan  Burmese  Telugu  Tamil  Slovak  Amharic Hindi

Den dagen jag fick synen av Jesus var på Ungdoms-Söndagen 9, e mars 2006.

Jesus berättade tre saker för mig;

1. Uppryckelsen av de heliga.
2. Vilddjuret regerar.
3. Guds dom.

RaptureAlla de heliga som har gjort Hans vilja blev upptagna i uppryckelsen när Jesus uppenbarades halvvägs uppe i skyarna. Han tog upp alla på jorden som gjorde Hans vilja. De trofasta som var i gravarna togs också upp till skyarna under uppryckelsen.

Kicked out of HeavenEfter uppryckelsen såg jag änglar strida mot draken som har tecknet 666. Han blev besegrad och det fanns inte längre plats för honom i himlen, så han föll ner till jorden. Draken sade att han skulle regera över jorden för ett antal år.

Han for iväg och ett annat vilddjur kom som hade 10 huvuden och 7 horn. Han hade kronor på sina huvuden på vilka det stod skrivet hädiska namn.

Reportern: Såg han ut som en mänsklig varelse?

Han såg ut som en människa, men mycket, mycket skrämmande. Jag såg detta under hans tid som regent, även riset hade hans tecken. Även pengarna hade hans tecken. Människor som trodde på honom hade hans tecken, vilket var 666.

Mark of the BeastReportern: Signerade han allt handel med tecknet 666? Vad hände med dem som trodde på Jesus?

De som trodde på Jesus under den tiden, fick utstå mycket lidande. Deras kött knivskars medan de levde, deras ögon mejslades ut. Christian's PersecutedDeras strupar sprättades upp och de grillades i stora behållare.

När Jesus åter kom till jorden, steg Han rakt ner på jordens yta. När draken, som är 666, såg Jesu härlighet, stod inte draken ut utan flydde. När Jesus åter kom tillbaka, de som då var döda de som hade lämnats kvar vid uppryckandet, vaknade upp i sina gravar.

Änglarna blåste i sina trumpeter och alla de döda uppväcktes från sina gravar för Guds domedag.

Reportern: Härligt, härligt, något annat Unity?

Angel Blows TrumpetDå ställde Jesus getterna till vänster och fåren till höger. Getterna är de som inte gjorde Hans vilja och de som hade tecknet 666.

De som fanns på hans högra sida var lammen. De hade korsets tecken och det är de som gjorde Jesu vilja.Sedan dömde Gud varje person som Jesus delat upp i Jesus seperates sheeps and goatsgrupper, getterna och fåren. Varje person blev dömd inför Gud. Varje persons synder visades på en TV skärm.

Gud frågade, ”När en person vittnade för dig om Jesus Kristus, trodde du och gjorde du bättring eller inte”? Om de svarade ”Nej”, då blev de dömda till helvetet. Jag såg dem som blev kastade till helvetet, falla i en bottenlös grop. De föll i gropen och blev dit slängda utan att kunna ta sig någonstans. Där fanns en het rasande eld. De ropade och skrek och bad Jesus om barmhärtighet.

Jag såg också en plats som var full av maskar, stora ormar och helvetets eld. Jag såg också människor där. Maskarna kunde gå in genom ena näsborren och ut genom den andra. burning in hellJag såg en stor lång larv som stack en man i kinden. Jag såg en orm som slingrade sig runt en kropp och larver som kröp över människokroppar.

OMVÄNDELSE KAN BARA GÖRAS PÅ JORDEN INTE I DET SENARE LIVET

Reportern: Vad hände därefter?

Jesus sade att nu är tiden för dig att göra bättring. I denna väckelse kan du bli frälst. Jesus gav oss denna väckelse för att Han älskar oss.

Reportern: Något annat Unity?

Detta var allt. (Slut på synen).

Unity hade en annan vision/dröm om väckelsen i Australien!

Jesus playing with kidsReportern: I vilken stad?

(Unity visste inte vilken stad det var som hon fick besöka i synen/drömmen).

Jag mötte Jesus en söndag och Han visade mig en del underbara saker. Jesus förde mig också till Australien där jag fick träffa mina 4 vänner, John, Kenny, Mark och Mary. Jag såg många människor som såg så glada ut, de dansade och sjöng. De hade smakat på väckelsen. Jag sjöng och dansade och var glad tillsammans med dem för Jesus hade arrangerat väckelse i Australien. I denna Australiensiska kyrka såg jag många änglar inne och utanför kyrkan. De flög omkring i cirklar. De blåste i sina trumpeter och sjöng lovprisning och tack till Jesus. Sedan sade Jesus att Han skulle föra mig till samma plats och att vi skulle få mötas en dag.

Slut på video.                         https://www.youtube.com/watch?v=b2nYlKEchVc