Home All Languages

Jumalallinen Ilmestys Helvetistä. u
A Divine Revelation of Hell, Finish
by Mary K. Baxter
PDF 
DOC  English/Main

Jumalallinen Ilmestys Helvetistä.

Mary K. Baxter USA.

Suomennos kasettinauhasta.

Tämä on Jumalallinen ilmestys helvetistä, joka Herra antoi Mary K. Baxterille. Herra otti hänet ulos ruumiistaan ja vei hänet vierailulle helvettiin. Tämä tapahtui öisin, kaikkiaan 40 kertaa. hän sai nähdä ja tuntea helvetin kauhun ja ahdistukset. Tässä seuraa hänen kertomuksensa helvetistä.

Kiitän Jumalaa tästä mahdollisuudesta saada puhua tämä Jumalan antaman ilmestyksen helvetistä kasettinauhalle. Ilmestyksen jonka Pyhä Henki antoi minulle, Jeesuksen Kristuksen innoittamana.

Ystävät, Herra näytti minulle helvetin. Minä annan kaiken kunnian Jumalalle, ja minä rukoilen että nämä kasettinauhat leviävät ympäri maailmaa antaakseen vapauden vangituille.

Herra näytti minulle helvetin eri tasot ja kidutukset. Myös hän antoi minulle ilmestyksen petoksesta. Hän näytti myös mitä tapahtuu saarnaajille jotka ovat jättäneet kutsunsa Herran palveluksessa. Hän avasi sanan syvyyden niin että osaisin tämän välittää sinulle Pyhässä Hengessä. Nämä asiat josta saat ottaa osaa ovat todellisia, Jumalan antamia, kuljettamaan ihmisiä pimeydestä valkeuteen..

Ystävä, jos saisit nähdä ne sielut jotka palavat helvetin liekeissä päivästä toiseen, silloin sinä varmasti huutaisit suoraan syntiä ja helvettiä vastaan.

Ilmestyskirja 20: 10-15 sanoo että helvetti on palava meri. Luuk 16: 22-24 sanoo helvetin olevan tuskan paikka. Mark. 9:43 sanoo helvetin olevan paikka missä yksikään sielu ei kuole ja minkä tuli ei koskaan sammu.

En täysin ymmärtänyt helvettiä ennen kuin Herra otti minut sinne. Sain nähdä ja kokea sen. Ystävä, minä kuljin Herran kanssa helvetissä!

Matteus 25: 30 puhuu myös helvetistä, Ilmestyskirja 14: 10 puhuu helvetistä missä syntiset ja epäuskovat juovat Jumalan vihan viiniä. Jae 11 sanoo; Ja heidän vaivansa savu on nouseva aina ja iankaikkisesti.

On olemassa Jumala taivaassa joka on kaiken luonnut. Hän on luonnut sinut ja jokaisen henkilön joka on joskus elänyt. Hän on Pyhä Jumala. Rakkauden Jumala, tosi ja vanhurskas. Hän on myös Jumala joka käsittelee synnin ja syntiä tekevä. Jumala ei hyväksy syntiä. Jumala käskee nyt kaikkia tekemään parannusta synneistään, ja uskomaan Hänen Poikaansa Jeesukseen Kristukseen pelastajana ja Herrana.

Jeesus tuli alas taivaasta, syntyi neitsyt Maariasta, eli Pyhän elämän, ja kuoli Golgatan ristillä. Hän antoi oman verensä lunnaiksi pelastuksemme. Jeesus Kristus on ainoa tie iankaikkiseen elämään.

Herra otti henkeni ulos ruumistani ja kuljetti minut kanssaan helvettiin. Kuljin Jeesuksen kanssa niiden ne olosuhteitten kautta mistä nyt kerron sinulle.

Rukoilin kotona Michiganissa jolloin Jumalan Henki tuli ylleni. Ymmärsin että Herra tulisi näyttämään minulle jotain. Monta vuotta sitten Herra ilmestyi minulle ja puhui minulle hohtavassa valkeudessa. Tällä kertaa Herra ilmestyi noin kello kaksi yöllä. Sängyn viereen ilmestyi kirkas valo, hetken kuluttua näin Jeesuksen seisovan siinä. Hän oli noin 1, 90 metrin pituinen, leveä harteinen. Hänen silmissä oli iäisyyden jokien kirkkaus.

Näin Hän ilmestyi minulle. Hän ojensi kätensä ja sanoi; Tule kanssani. Samassa hetkessä henkeni tuli ulos ruumistani ja ruumiini lepäili sängyssäni mieheni vieressä.

Älä pelkää, sinä tulet mukanani helvetin syvyyteen ja sinun tulee kertoa tästä maailmalle.

Jeesus oli mukanani koko ’matkan’ ajan siellä missä kuljimme, asetin paljon kysymyksiä Jeesukselle.

Tule tyttäreni, kun Hän tämän sanoi, aukesi meille talon katto ja me menimme suoraan ylöspäin.

Katselin taakse perhettäni kohti, silloin Jeesus sanoi;

Älä pelkää, he ovat turvassa.

Talon ympärillä oli runsas määrä enkeleitä jotka vartioivat miestäni ja lapsiani.

Jeesus sanoi; Minä sanon kansalle, kuuntele ja elä minulle, älä pelkää ihmisiä vaan pelkää Jumalaa. Ainoastaan Jumala voi heittää sielun helvettiin – eikä Saatana. Usko tämä sanoma, nämä asiat ovat todellisia. Pimeyden voima on todellinen, tuomio on myöskin todellinen. Minä olen ovi, sanoo Jeesus, kukaan ei pääse Isän luokse muuten kuin minun kauttani. Kuuntele nämä profetian sanat, se on Herran Henki. Hän sanoo että Minä olen rakkaus ja että minä haluan antaa anteeksi.

Minä Herra Jeesus tulen viemään sinut helvettiin Henkeni kautta, ja tulen näyttämään sinulle sen minkä haluan maailman tietävän helvetistä. Tulen ilmestymään sinulle monta kertaa ja viemään sinut helvettiin. Tulen ottamaan sinun henkesi ulos ruumiistasi ja me käymme helvetissä saadaksemme aineistoa että saisit kirjoittaa tämän ilmestyksen. Tämä tulee leviämään ympäri maailmaa ja tulee tuomaan monet ihmiset Kristukselle. Jeesus sanoi; Katso lapseni ja kuuntele mitä Pyhä Henki sanoo seurakunnalle.

Menimme korkealle yli pilvien, käännyin katselemaan Jeesusta. Hän oli täynnä kirkkautta ja voimaa. Rauha loisti hänestä. Joskus Herra ilmestyy ihmisen muodossa, joskus taas läsnä olevana Hengen muodossa. Tällä kertaa hänellä oli yllään valkoinen pitkä puku ja kultainen vyö. Hänellä oli parta ja viikset. Hänen tukkansa oli puoli pitkä alta korvien. Se rakkaus ja voima mitä loisti hänessä, en ole aikaisemmin kokenut maan päällä.

Me kuljimme vielä korkeammalle taivaisiin ja näin maapallon allamme. Maapallon alapuolella (sisällä) näkyi tulimyrskyt. Jeesus sanoi niiden olevan helvetin portit. Ymmärsin että tämä näky oli mahdollinen ainoastaan hengen silmin. Muistin ihmisten kertoneen kuolin hetkestä heidän tultuaan pimeään tunneliin, tiesin että tämä oli se mistä he puhuivat.

Menimme kohti niitä helvetin portteja. Ystävät, syvä pimeys ympäröi ja tuoksu oli niin hirvittävä että tuskin saatoin hengittää. Tunnelin ympärillä oli erilaisia olemuksia. Tunnelin sisältä kuului kauhea melu ja huuto. Ystävä, jos Jeesus ei olisi ollut mukanani, en olisi tänään voinut kertoa tätä sinulle.

Nämä pahat henget olivat valmiit menemään ympäri maapalloa. Ilkeä nauru ja kuoleman melu oli tukahduttavan hirvittävä. Minulla oli kaikki aistit ja olin hengen olemuksessa.

Totisesti, Herralla on kaikki valta taivaassa ja maassa. Ystävät, tämä ei ole kaunista mitä tulen kertomaan. Hirvittävä melu ja valitus kuului tunnelin päässä. Pelko, kuolema ja tuska olivat kaikkialla ja myös palanneen lihan tuoksu. En ole milloinkaan kokenut maailmassa mitään niin hirvittävää. Edessämme oli rajualaisia myrskyjä. Liekkien leimahdukset näkyivät pimeydessä. Isoja käärmeitä nousi ylös maapallosta. Huutoja kaikui tunnelista.

Helvetti, sanoi Jeesus, on myös maan päällä syntisten ihmisten luona. Samoin kuin Jumalalla on ruumis, joka koostuu Häneen uskovista, niin on myös helvetin ruumis olemassa maanpäällä uskomattomien ihmisten sydämissä. Helvettiä ei luotu ihmisille vaan paholaiselle ja hänen enkeleilleen.

Jeesus sanoi että nyt mennään helvetin sisäpuolelle. Edessämme oli sellainen suru, masennus ja kauhu. Pahuus kaikessa muodossa kaikkien sielujen keskellä.

Minä annan sinulle voiman ja varjeluksen kun kuljemme helvetin läpi. Paljon siitä mitä tulet näkemään, tulee pelastamaan monia ihmisiä joutumasta tänne. Tämä on todellista. Älä pelkää sillä minä tulen olemaan kanssasi koko ajan, en koskaan tule sinua jättämään.

Me kuljimme eteenpäin. Pimeydestä sielut ojensivat kätensä kohti Jeesusta. Me kävelimme kohti helvetin vasenta puolta tunnelista. Jeesus oli kuin aurinko ja loisti aina kirkkaammin mitä enemmän synkeys kasvoi. Jeesus sanoi, Isä on puhunut, meidän täytyy totella. Jeesus sanoi myös että sinulla on kaikki aistit sielussasi helvetissä.

Pelkoa oli joka puolella ja kaikenlaisia vaaroja. Joka askel oli kauhistuttava kun kävelimme kohti ensimmäistä kuoppaa. Veljet ja sisaret, niin kauaksi kuin näin tällä osuudella, siellä oli tulikuoppia toistensa jälkeen. Jokainen kuoppa oli noin 75 cm syvä ja noin 90 cm leveä. Tulipunaiset kivet peittivät kuoppien seinät.

Ystävä, minä rukoilen että Jumalan Henki saisi koskettaa sinua kun sinä luet tätä ja että et koskaan unohda että juuri tänä päivänä on helvetissä sieluja, jotka ovat eläneet täällä maapallon päällä aikaisemmin. Minä rukoilen, jos olet syntinen, ole kiltti ja tee parannus. tule Jeesuksen luo ja anna Hänen pelastaa sinut.

Kävelimme kohti ensimmäistä kuoppaa. Kuulin sieltä erään sielun huutavan.

Jeesus, armahda minun sieluani.

Kauhuissani huomasin hänen olevan nainen joka puhui. Palavaa lihaa oli hänen ruumiissaan. Tässä ihmiset, oli hukkaan joutunut sielu joka oli joutunut helvettiin. Hän oli kuin ruumis ja hänen sisäpuolella oli harmaan näköinen hahmo, se oli hänen sielunsa. Joka puolella hänen ruumiissa oli roikkuvia harmaan kuoleman värisiä lihaksia jotka olivat vaurioituneet. Tuli alkoi hänen jaloistaan ja eteni ylöspäin hänen ruumiissaan. Ruumis paloi koko ajan, jatkuvasti. Hän ojensi kätensä kohti Jeesusta.

Katselin Jeesusta, hänellä oli sellainen myötätunto ja suru kasvoissaan. Tällä naisella ei ollut tukkaa ja silmien paikoilla oli vain tyhjät kuopat. Ystävä, tällä naisella oli kaikki aistit täällä helvetissä! Tämän sielun valitukset tuskissaan oli sitä luokkaa että et ole koskaan kuullut!

Lapseni sanoi Jeesus. Sinä olet täällä sen takia että sinun täytyy maailmalle kertoa synnin palkka on kuolema ja että helvetti on todellinen.

Käännyin taas naisen puoleen ja näin matoja hänen ruumiissaan, vaan tuli ei matoja tappanut. Muistin Sanasta; Ne eivät tulessa palaa.

Jeesus sanoi, hän tietää madoista ja tuntee ne sisällään.

Oi Jumala armahda huusin. Tulenliekit kohosivat välillä ylös ja polttivat hänen kasvojaan. Katselin tätä kauhuissani. Koko hänen olemuksensa vapisi siinä kun hän huusi. Hän oli joutunut kadotukseen ilman paluuta, ikuisesti hukkaan helvettiin. Herra Jeesus, minä huusin, miten kauheata on olla helvetissä.Niin kauaksi kuin näin, siellä oli tuhansia palavia sieluja helvetin liekeissä. Sielut eivät päässeet ulos vankiloista, näytti siitä että tämä luurangon näköinen ruumis oli heidän vankilansa. Silti he pystyivät puhumaan ja liikkumaan, myös he olivat tietoisia siitä mitä tapahtui heidän ympärillä. Raamatussa puhutaan rikkaasta miehestä ja Lasaruksesta, miten tämä rikas mies näki ja puhui helvetissä. Siitä huolimatta elämä jatkuu maan päällä, monet jotka kuolevat joutuvat helvettiin tänä päivänä.

Kuljimme polkua pitkin seuraavaan kuopan luo. Palavia käsiä ojentui kohti Jeesusta. Sielut huusivat armahdusta. Tulimme kuopalle jossa oli miespuolinen sielu.

Jeesus armahda minua, olen niin pahoillani Jeesus, anna minulle anteeksi. Ota minut pois täältä, olen ollut täällä jo monia vuosia. Minä rukoilen Sinua, anna minun päästä pois täältä.

Miehen ulkomuoto oli paljon edellisen sielun näköinen. Hän jatkoi huutoaan pyytäen apua ja armoa. Mies itki niin voimakkaasti että koko hänen olemuksensa vapisi.

Jeesus, enkö ole jo tarpeeksi saanut kärsiä synneistäni, olen ollut jo täällä 40 vuotta.

Jeesus sanoi; On kirjoitettu. Vanhurskas on elävä uskosta. Ilveilijät ja epäuskoiset saavat osansa palavassa meressä. Sinä et uskonut totuuteen. Monta kertaa sinun luoksesi tuli ihmisiä joiden tehtävä oli osoittaa sinulle tie, mutta sinä et kuunnellut heitä. Sinä nauroit ja torjuit evankeliumi. Sinä teit Herraa naurettavaksi etkä tehnyt parannusta synneistäsi. Minun isäni antoi sinulle mahdollisuuden toisensa jälkeen palvella Minua, mutta sinä kieltäydyit. Minun henkeni annettiin sinun puolestasi ristillä, vaan et kääntynyt puoleeni, etkä antanut elämäsi Minulle. Minun vereni vuosi sinun tähtesi että olisit pelastunut tästä kauheasta paikasta. Jos olisit vain kuunnellut sanoi Jeesus. Ja Jeesus itki!

Tiedän, tiedän, itki mies, mutta nyt teen parannuksen.

Jeesus sanoi, liian myöhäistä, liian myöhäistä, tuomio on jo astunut voimaan.

Herra, monet minun kansastani ovat tulossa tähän paikkaan. He ovat tehneet syntiä eivätkä ole tehneet parannusta. Ole kiltti Jeesus anna minun mennä kertomaan heille jotka vielä elävät maan päällä, niin että tekisivät parannuksen synneistään, etteivät he myös joutuisivat tänne tuskaan.

Jeesus sanoi; Heillä on minun valittuni saarnaajat, opettajat, vanhemmistot, profeetat ja evankelistat. Palvelijat jotka kertovat heille. Monella tapaa he kuulevat.

Mies suuttui ja alkoi sadatella ja kiroilla. Kauhuissani katsoin tätä miestä. Näin miten liekit alkoivat liekehtiä hänen ruumiissaan, kuollutta lihaa putosi hänestä. Hänessä ei ollut elämää eikä verta, vain kuolema oli kaikkialla. Luurangon sisällä oli hänen sielunsa.

Minä huusin, oi Jeesus miten kauheata.

Jeesus sanoi, helvetti on todellinen paikka, niin myös Jumalan tuomio. Minä rakastan heitä. Tämä on ainoastaan alkua siitä mitä aion sinulle näyttää, on paljon enemmän, tule seuraa minua.

Tulimme seuraavaan kuoppaan. Siinä oli 80 vuotias nainen. Hänellä näkyi olevan nahka luurangon päällä. Ja se liikkui tulen voimasta. Kun katselin häntä, niin haluisin siirtää hänet pois tulesta, ja huusin Jeesukselle että hän palauttaisi hänet entiselleen. Oi Jumala miten hirvittävä, huusin.Kaikki ympärillä oli niin kammottava. Jospa maailma vain tietäisi miten todellinen helvetti on, silloin he eivät sallisi kenenkään joutuvan sinne.Tämä naisen huuto oli niin surullista. Hän laittoi käteensä yhteen niin kuin olisi rukoillut. Jeesus tiesi minun ajatukseni ja sanoi;

Lapseni, kun ihmiset tulevat tänne, silloin heillä on samat tunteet mitä heillä oli eläessään. He muistavat kaikki sukulaiset ja ystävät. Heillä on kaikilla mahdollisuus palvella minua, mutta he eivät tahtoneet.

Katselin taas tuota naista ja huomasin että hänellä oli vain yksi jalka ja hänen lonkkaluussa oli ruuvin reikiä.

Herra Jeesus, mitä tämä on?

Elon aikana hänelle tuli syöpä ja hänellä oli kova tuska. Hänet leikattiin ja toinen jalka poistettiin. Hän alkoi syytää Jumalaa saamastaan sairaudesta. Hänestä tuli katkera ja hän vihastui Herraan. Hänestä tuli luopio, eikä hän enää tullut takaisin Herran luo. Kuoltuaan hän sitten joutui tänne.

Tämä vanha nainen alkoi taas huutaa Herralle Jeesukselle ja sanoi;

Anna minulle anteeksi. Jospa vain olisin uskonut elämäni aikana. Olisinpa uskonut ennen kun oli liian myöhäistä, hän huusi. Oi Jumalani auta minua, olen ikuisesti kivussa ja tuskassa. En voi kuolla enkä voi levähtää. Oi Jumala, sieluni on todella ahdistuksessa.

Jeesus vastasi hänelle taas. Sinua pyydettiin hylkäämään kaikenlainen pahuus, tehdä sitä mikä hyvää on ja etsiä rauhaa. Et antanut toisille anteeksi, etkä uskonut ja tehnyt parannusta. Sait tilaisuuden toisensa jälkeen nöyrtyä. Annoit katkeruuden tulla sydämeesi etkä pyytänyt minua poistamaan sitä.

Suru näkyi Jeesuksen kasvoista kun me jatkoimme eteenpäin jättäen tämä vanhan sieluparan tulen liekkeihin.

Seuraavassa kuopassa oli naispuolinen sielu. Hän oli toisten sielujen näköinen. Tuli leimahti hänen ruumiissaan. Hän yritti päästä pois kuopasta mutta iso demoni esti häntä. Demonin siivet olivat katkenneet. Tämä sielu kaatui huutaen liekkien keskelle.

Herra Jeesus, miksi tämä nainen on täällä?

Lapseni, tuomio on julistettu, Jumala on puhunut. Jo lapsena minä kutsuin hänet parannukseen ja minua palvelemaan. Kuusitoistavuotiaana minä ilmestyin hänelle ja sanoin; ”Minä rakastan sinua, anna elämäsi minulle ja seuraa minua. Haluan opettaa ja neuvoa sinulle minun tieni. Minä kutsun sinut määrättyä tarkoitusta varten, älä pelkää kulkea kanssani. Ole nöyrä, hyvätahtoinen anteeksi antava ja ymmärrä Herran tahtoa.”

Lapseni, vuosikausia työskentelin hänen kanssaan, mutta hän paadutti sydämensä ja etääntyi minun Hengestäni.

Nainen sanoi Jeesukselle;

Sieluni kärsii todella ja täältä ei ole ulospääsyä. Herra, valitsin rikkautta ja menestystä sinun sijastasi ja minä sain sen. Annoin koko elämäni ja sydämeni paholaiselle. Herra Jumala, hylkäsin sinut. Tämä on minun palkkani, vain tuskaa yötä päivää. Herra sinä tulit luokseni ja lähestyit minua, mutta ajattelin että minulla on vielä huominen. Kuvittelin että voisin palvella maailmaa ja paholaista ja että minulla olisi mahdollisuus kuolin vuoteella tehdä parannusta. Mutta miten väärässä olinkaan oi Jumala. Eräänä päivänä minut tapettiin ja minut tuotiin tänne.

Miten hirvittävä oli kuunnella tämän naisen valituksia Herralle Jeesukselle. Ajattelin miten monet meistä ovat kapinallisia. Oi Jumala, ole kärsivällinen, huusin. Minulla oli sellainen tuska sielussani siinä kun kuljin Jeesuksen vieressä. Kuljimme kuopasta toiseen ja puhuimme sielujen kanssa helvetissä.

Jeesus sanoi; Helvetissä on monta eri kerrosta ja kidutuskammiota. Muista kertoa kansalle että helvetti on todellinen. Miljoonat ovat helvetissä ja monet ovat tänne tulossa. Tuli ja kuolema ympäröi kaiken. Tuomion päivänä heitetään kuolema ja Tuonela palavaan mereen, se on toinen kuolema.

Katselin Jeesusta silmiin, hänen katseensa oli sellainen pehmeys ja armahtavaisuus. Samalla oli niin kauheata katsella kaikkia niitä sieluja, joista Jeesus oli maksanut pelastuksen hinnan kuolemansa kautta Golgatan ristillä. Jospa he olisivat uskoneet evankeliumin ja tulleet pelastetuiksi tästä paikasta. Näin sen rakkauden mikä Hänellä oli minulle, Hän puhui niin pehmeästi.

Lapseni, kuuntele Minua. Taivaan Isä antoi kaikille vapaan tahdon. Tahdon palvella Häntä tai Saatanaa. Jumala ei luonnut helvettiä ihmisille, vaan helvetti on Saatanaa varten. Saatanaa pettää monia seuraamaan häntä. Ihmisten tulee valita ketä he haluavat palvella.

Lapseni sanoi Jeesus. Muista minun sanani tulevina päivinä. Minulla on kaikki valta taivaassa ja maan päällä ja myös siltä väliltä. Tulee aika jolloin näyttää siltä että olen sinut jättänyt, mutta en ole. On olemassa asioita joita en ole kenellekään ilmaissut aikaisemmin. Sinä olet valittu tähän tehtävään.

Minä pyydän teitä olemaan avoimia totuudelle että tulisitte vapaaksi, ja silloin kun kirjat avataan, te ette voi sanoa että en ole teitä varoittanut helvetistä ja ikuisesta tulesta!

Taas kuin jatkoimme eteenpäin, näin erilaisia ja erikokoisia demoneja. Jeesus salli minun kuunnella heidän keskusteluaan. Pieni demoni sai käskyjä isommalta. Jeesus sanoi; Kuuntele heitä niin että osaat varoittaa kansaa näistä riivaajista. Minun Nimessäni Saatanan täytyy paeta. Kuuntele tämän demonin käsky;

Menkää ja tehkää paljon pahaa, tuottakaa perheille vaikeuksia. Saat palkkion kun olet tämän suorittanut.”

Jeesus sanoi uudelleen; Muistakaa, Minun Nimessä voitte heittää nämä ulos!

Taas minä kuulin tämän isomman demonin sanovan; Varo niitä jotka tuntevat Jeesuksen ja joilla on voima heittää sinut ulos. Kiduta niitä jotka eivät tunne Jeesusta. Mene heidän perheittensä ja rakkaittensa luo. Monet muut demonit ottavat osaa taisteluun. Me tulemme voittamaan Jumalaa vastaan.

Näillä demoneilla oli silmät. Ja heidän ruumiinsa olivat karvaisia. Helvetissä heillä oli ruumis, muta maan päällä he eivät ole ihmisten näkyvissä. Heitä oli eri hahmoissa ja muodoissa ja näyttivät liikkuvan hyvin nopeasti.

Muistan vielä miten Jeesus sanoi että meillä on voima heittää heidät ulos, ja myös miten Herran enkelit varjelevat Jumalan lapsia.

Kävelimme polkua pitkin jossa näin keskustelevia demoneja. Saavuimme taas toisen kuopan luo. Unohtumaton huuto ja kipu oli joka puolella. Itku ja hammasten kiristys täytti helvetin. Tässä paikassa näytti olevan määrätynlaista tuskaa.Katselin kauhuissani kun tulimme luurangon näköisen sielun tykö. Ystävät, näytti siltä että tällä sielulla oli kuvittelu kirja käsissään. Kauhistuneena katselin tätä sielua kun hän piti sormiansa harallaan niin kuin olisi pitänyt kirjaa. Hän alkoi lausua raamatun sanoja kuvitellusta kirjastaan.Kuuntele tätä mitä kerron sinulle, se tulee järkyttämään sinua. Minuun tämä teki syvän vaikutuksen.

Kuuntele sanoi Jeesus. Sinulla on kaikki aistit tallella helvetissä. Ne aistit mitä sinulla oli eläessäsi ne ovat vielä voimakkaampia täällä. Herra sanoi, kuuntele tätä miestä.

Mies alkoi lausua raamatun sanoja toistensa jälkeen. Jeesus sanoi hänelle suurella rakkaudella, rauhoitu ole hiljaa. Mies hiljeni välittömästi ja kääntyi hitaasti Jeesuksen puoleen. Miehen sielu oli tämän olemuksen sisällä ja hän sanoi Jeesukselle;

Nyt tahdon saarnata koko totuuden kaikille ihmisille. Anna minun mennä kertomaan muille ihmisille tästä kauheasta paikasta. Kun elin maan päällä, en uskonut helvetin olemassaoloon. Saarnasin ettei helvettiä ole. En myöskään uskonut että sinä tulisit takaisin. En ollut samaa mieltä ihmisten kanssa seurakunnassa. En pitänyt kenestäkään joka oli erilainen rodultaan, väriltä tai ulkonäöltään. Sain aikaan sen että monet kääntyivät pois Sinun sanastasi. Muodostin omat käsitykseni taivaasta ja helvetistä, oikeasta ja väärästä. Oi Jumalani, saaton monet harhaan. Aiheutin sen että monet kompastuivat Sinun Pyhän sanasi edessä vaikka tiesin sen. Herra, minä otin rahaa köyhiltä. Oi Jumalani, päästä minut ulos täältä, sieluni on kovassa tuskassa. Enkö ole maksanut riittävästi jo synneistäni. Tahdon tehdä oikein nyt, en tule enää ottamaan rahaa kirkosta vaan nyt teen parannuksen. Tahdon rakastaa kaiken rotuisia ihmisiä.

Jeesus sanoi; Sinä halveksit Jumalan Pyhää Sanaa, valehtelit toisille tietäväsi totuuden. Kuitenkin sinä tiesit mikä todella oli totuus. Elämän hyvä oli sinulle tärkeämpi. minä jopa tulin luoksesi henkilökohtaisesti saadakseni sinut kääntymään takaisin, mutta sinä et kuunnellut. Sinä kuljit omaa tietäsi, paha oli sinun Jumalasi. Ystävä, sinä tiesit totuuden, mutta et tehnyt parannusta ja kääntynyt Jumalan puoleen. Minä olin siinä koko ajan ja odotin että todella tekisit parannuksen ja kääntyisit minun puoleeni ja lopettaisit synnin teon, ja mitä muuta teitkään. Jumalan tuomio on julistettu. Tahdoin että olisit kääntynyt, mutta et tehnyt.

Suru oli Jeesukseen kasvoissa kun kävelimme pois tämän sielun luota joka saarnasi helvetissä.

Kuljimme taas polkua pitkin. Joka puolelta ojennettiin käsiä Jeesusta kohti ja pyydettiin armoa. Heidän äänensä paljasti kauheaa tuskaa. Heidän kätensä olivat mustat ja harmaita tulesta, ei elämää, ei verta, ei lihaa, eikä sisäelimistöä vaan kaikki oli harmaata ja palavaa. Minun sisimpäni huusi; Sinä maa, tee parannus, tee parannus totuudessa synneistäsi Jumalan edessä. Huuto ja valitus kuului kaikkialta, miten kauheata olla kadotettuna helvetissä. Luurankomaiset kädet ojentuivat joka puolelta kohti Jeesusta siinä kun kävelimme tulikuoppien ohitse. Sielut huusivat hallitsematonta huutoa armoa pyytäen.

Oi Jeesus, anna minulle voimaa jatkaa, huudin.

Jeesus sanoi; Minun Sanani on totta. Jos ihmiset eivät tee parannusta synneistään ja pyydä minua tulemaan heidän sydämeensä ja pelastamaan sielunsa ja totisesti kääntymään minun puoleeni, niin he joutuvat hukkaan ja tulevat tänne kauhuun. Heidän täytyy tunnustaa syntinsä ja tulla luokseni. Minä olen uskollinen ja vanhurskas enkä heitä heitä ulos.

Me pysähdyimme erään tulikuopan eteen. Kuulin sieltä naisen äänen. Herra kääntyi hänen puoleensa kun tämä nainen huusi hänelle. Kaikki tuntui minusta niin kauhealta ja tunsin sellaista surua kaikkien sielujen puolesta, että tuskin jaksoin seisoa. Oi Jeesus, miten kauheata on olla helvetin tuskassa. Tämä nainen seisoi synnin tulessa joka peitti koko hänen ruumiinsa. Tulta leimahti ulos kun hän ojensi kätensä kohti Jeesusta, päästä minut ulos, hän huusi. Oi Jumalani, hänen jalkansa olivat täynnä matoja ja kuollutta lihaa, samoin kuin niillä toisilla sieluilla joita olin nähnyt.

Jeesus sanoi; Nainen, sinä olet saanut mahdollisuuden toisensa jälkeen tehdä parannusta. Sinä kovetit sydämesi kohti Jumalaa ja teit sitä mikä parhaiten sopi sinulle. Kaipuu elämän hyvään oli sinulle tärkeämpää kuin yhteys Jumalaan.

Jeesus sanoi minulle. Jokainen sielu helvetissä on saanut mahdollisuuden ottaa minut vastaan sydämeensä. Monet ovat kuulleet evankeliumin kerta toisensa jälkeen. Kaikki ne jotka ovat tällä alueella helvetissä, ovat kuulleet evankeliumin.

Jeesus jatkoi. Ihmisten täytyy saada kuulla evankeliumi, tehdä parannus synneistään ja tunnustaa ne taivaan Isälle Minun Nimessäni. Minä olen ottanut kuoleman ja Tuonelan avaimet Saatanalta. Tulkaa Minun luokseni ja pelastukaa tästä pahasta paikasta. Jokaisella huorin tekijällä on paikka tulimeressä, jos he eivät tee parannusta ja tule Minun luokseni. Tämä nainen oli tehnyt syntiä monen miehen kanssa ja saanut monet perheet hajoamaan, sittenkin Minä rakastin häntä. Olisin antanut hänelle anteeksi jos hän olisi kääntynyt puoleeni. En tullut maailmaa tuomitsemaan vaan että ihmiset saisivat anteeksi ja pelastuisivat synneistään. Ainoastaan Minulla on valta antaa synnit anteeksi. Monet oli lähetetty kertomaan tälle naiselle, että hän tulisi tehdä parannus siitä elämästä mitä hän eli, vaan ei hän heitä kuunnellut. Nuorena naisena Minä häntä kutsuin. Kyllä hän teki paljon väärin, mutta olisin antanut hänelle anteeksi jos hän olisi Minua kuullut. Minun vereni vuosi Golgatalla niin että hän voisi puhdistua synneistään, vaan ei hän kuunnellut.

Rakas Herra, sanoin, kun jatkoimme eteenpäin jättäen tämän naisen palamaan tulessa. Miten hirvittävä on joutua helvettiin ikuisesti. Eivätkö ihmiset ymmärrä että heidän sielunsa elää ikuisesti.

Herra sanoi, että Saatana ei halua maailman tietävän helvetin olemassaolosta, mutta siitä tullaan kertomaan, sanoo Herra. Se on julistettava koko maailmalle.

En ole koskaan elämäni aikana voinut kuvitella helvettiä sellaiseksi kuin nyt olen sen nähnyt ja kokenut. Kysyin Jeesukselta; Milloin tulee maailman loppu?

Hän vastasi, ainoastaan Taivaan Isä tietää milloin maailman loppu tulee.

Nöyrästi kuulin Jeesuksen sanovan; Rauhoitu ole hiljaa. Jumalan voima tuli ylleni ja kaaduin Jeesauksen viereen. Tunsin nöyryyden ja syvän rakkauden pursuvan Herrasta. Lapseni Hän sanoi. Nyt on aika mennä kotiin, huomenna tulemme takaisin toiseen osastoon.

Kotona minä huusin ja itkin kun muistelin helvetin kauhuja. Päivän aikana rukoilin johdatusta, miten välittäisin tämän maailmalle.

Seuraavana yönä Herra ilmestyi ja menimme jälleen helvettiin. Kävelimme monen tulikuopan ja monen sielun ohitse joiden kanssa olimme keskustelleet aikaisemmin. Nyt kun kerron tämän sinulle. Ystävä, haluan vain muistuttaa että tämä kaikki on todellista. Sillä aikaa kun kerron tämän, on siellä palavia sieluja helvetin tulessa. He tuntevat tulen, madot, kivun ja tuskan. Heidän huutonsa täyttää minut surulla. Ne sielut joiden kanssa olen keskustellut, he ovat todellisia. He ovat eläneet elämänsä täällä maan päällä. Rukoilen että tämä todistus saisi koskettaa sydäntäsi. Rukoilen että elämäsi tulisi muuttumaan kun saat tietää tämän helvetistä.

Tulimme seuraavalle kuopalle. Jeesus puhui naisen kanssa joka seisoi tulessa.

Elämäsi aikana kutsuin sinua seuraamaan minua, jotta saisit oikean Jumalasuhteen sydämeesi. Antaisit toisille anteeksi, olisit kiltti ja ystävällinen, rakastaisit totuutta ja eläisit oikeudenmukaisesti. Tulin luoksesi monesti öisin kertoakseni sinulle rakkaudestani, yrittäen saada sinut Minun rakkauteeni pyhän Henkeni kautta. Sanoit seuraavasi Minua. Sinun suusi sanoi rakastavan Minua, vaan et tehnyt sitä sydämestäsi. Lähetin myöskin muita luoksesi saadakseni sinut kääntymään ja tekemään parannusta synneistäsi. Halusin käyttää sinua tuomaan monia elävän Kristuksen luokse. Sinä halusit maailman minun sijastani.

Herra jatkoi keskustelua hänen kanssaan, kertoi miten Hän oli antanut aikaa hänelle, kutsunut häntä, miten Hän oli lähettänyt henkilöitä jotka olivat profetoineet hänelle. Mutta hän oli kovettanut sydämensä Herralle.

Nainen puhui Jeesuksen kanssa.

Jeesus vastasi; Nainen, sielusi on edelleen täynnä valhetta ja syntiä. Kyllä minä sinut kutsuin, vaan et kuunnellut. Kirkon jäsenyys ei vie sinua taivaaseen vaan sinun täytyy uudestisyntyä pyhän Hengen kautta. Et voi tulla taivaaseen jos sinulla on syntiä elämässäsi. Sinulla oli paljon syntiä mutta et tehnyt parannusta. Sait monet kompastumaan Minun Sanaani. Et antanut muille anteeksi mitä he olivat tehneet sinulle. Sinä teeskentelit uskovaisten ja seurakunnan edessä että rakastit ja palvelit Minua, mutta muualla olit hävytön, valehtelit ja varastit. Elit hedelmättömään elämän. Annoit tilaa harhademoneille ja nautit kaksoiselämästäsi.

Kun Kristus puhui hänen kanssaan, ymmärsin että hän oli elänyt kaksoiselämää maan päällä. Hän oli valehdellut ystäville. Hän ei koskaan ollut antanut sydäntään Jeesukselle.

Jeesus jatkoi keskustelua hänen kanssaan.

Et kuunnellut Minun säälivää Henkeäni. Monet ihmiset tulivat luoksesi, tuomitsit heidät ulkonäön mukaan. Mutta sinä olit kova heitä kohtaan. Tunsit Herran tiet ja ymmärsit, ja kuitenkin elit kaksoiselämää.

Näin Herra puhui tälle sielulle helvetin liekeissä. Ei näyttänyt siltä että Herralla olisi ollut kovin paljon sääliä tätä sielua kohtaan koska hän oli kerta toisensa jälkeen hyljännyt Herran Sanan. Lähdimme pois tämän sielun luota.

Jeesus sanoi; Viimeisinä päivinä monet luopuvat uskosta ja antautuvat vieraiden henkien kuljettaviksi ja palvelevat syntiä. Hän sanoi; Lähde heidän keskeltään ja erottaudu Herralle. Valitse tänään ketä haluat palvella.

Seuraavan kuopan luo oli samanlainen näkymä. Tunsin kuoleman tuoksun. Tässä paikassa oli valtava melu. Tämä sielu alkoi keskustella Jeesuksen kanssa. Tämä oli nainen ja hän puhui Jumalan Sanaa. Rakas Herra, miksi hän on täällä, kysyin?

Nainen jatkoi; Jeesus on tie, totuus ja elämä…Jeesus on maailman valkeus, seuratkaa Häntä. Hän rakastaa sinua ja haluaa että pelastuisit, tule Hänen luokse.

Ajattelin; Minkä takia tämä nainen on täällä helvetissä saarnaamassa Jumalan Sanaa?

Eräs demoni saapui ja käski hänen olla vaiti. Myös muualta kuului ääniä jotka käskivät hänen lopettaa.Sanoin Herralle; Minkä takia tämä nainen on täällä?

Jeesus sanoi; Kuuntele lapseni. Tämä naisen minä kutsuin kun hän oli kolmekymmentä vuotias, saarnaamaan Jumalan Sanaa, ja olla evankeliumin todistaja. Herra jatkoi kertoen miten tämä nainen oli ollut uskollinen kutsulle ja saarnasi ympäri maailmaa Herran palveluksessa. Hän kertoi myös hänen pyhyydestään ja miten hän oli uskollinen kodilleen vuodesta toiseen.

Kuuntele ja tarkkaa mitä Jumalan Henki sanoo seurakunnalle; Eränä päivänä kun tämä nainen oli saarnaamassa tuli hänelle tieto että hänen miehensä oli ollut uskoton hänelle. Mies pyysi vaimoltaan anteeksi tekojaan. Hän oli joutunut sieluvihollisen kiusaamaksi ja antanut periksi. Tämä nainen tunsi Jumalan Sanan, hän tiesi että on annettava anteeksi, mutta hän ei antanut anteeksi miehelleen. Mies meni seurakuntaan ja tunnusti syntinsä ja teki parannuksen. Kuitenkaan nainen ei antanut hänelle anteeksi, eikä kääntynyt Herran puoleen pyytämään apua. Mies teki väärin tehdessään syntiä, mutta tämä nainen oli tietoinen Jumalan Sanasta, ja tiesi että on annettava anteeksi, huolimatta siitä mistä kiusauksesta on kysymys. Katkeruus sai otteen hänen sydämessään. Hän ei koskaan antanut sitä minulle sanoi Jeesus. Päivä päivältä hänestä tuli vain katkerampi ja hän sanoi sydämessään; Tässä minä palvelen Herraa ja mieheni juoksee selkäni takana, tämä ei voi olla oikein.

Herra sanoi; Minä yritin saada hänen antamaan taakkansa minulle, mutta sitä hän ei tehnyt. Monta kertaa yritin puhua hänelle, mutta hän ei kuunnellut. Hänen sydämensä katkeroitui yhä enemmän ja paljon syntiä tuli elämään, ajatukset murhasta saivat sijaa ja rakkauden tilalle tuli vihaa. Eräänä päivänä hän oli niin vihainen että hän tappoi miehensä ja tämän toisen naisen. Saatana otti hänet täysin haltuunsa ja hän teki itsemurhan.

Katselin tätä kadotettua sielua helvetin liekeissä ja kuuntelin hänen puhettaan. Hänen huutonsa oli niin surullista kun hän huusi Jeesukselle; Nyt haluan antaa anteeksi, päästä minut pois , päästä minut pois, nyt tahdon totella sinua Jumala. Niin kun näet, minä saarnaan Sinun sanasi helvetissä. Ajoittain demonit tulevat vaivaamaan minua sen tähden että saarnaan Sinun sanaasi helvetissä. He vaivaavat minua tuntikausia. Minun tuomio on ankarampi koska julistan Sinun sanaasi.

Surumielin kävelimme pois. Jeesus katsoi ylös ja huusi; Isä meidän, Isä meidän, armahda.

Tee parannus sinä maa kaikista elämän synneistä. Te lapset, älkää käyttäkö huumeita, kutsukaa Herraa Jeesus Kristus avuksenne sekä vapauttajaksenne. Herralla o paljon enkeleitä jotka Hän voi lähettää avuksenne. Älä käytä sellaista joka voi vahingoittaa ruumistasi. Kutsu Herraa, hän kuuntelee ja vastaa. Sinun tulee tuntea totuus ja totuus tekee sinut vapaaksi. Jeesuksessa Kristuksessa on toivo, Hän rakastaa sinua.

Ystävä, juuri nyt tunnen että Herran haluaa minun rukoilevan;

Rakas Herra Jeesus, rukoilen juuri nyt armoa ja voimaa ihmisille vaeltaa eteenpäin kanssasi Herra Jeesus Kristus. Rukoilen niitten puolesta jotka ovat pimeydessä että he kääntyisivät valoa kohti, Rukoilen että vapauttava voima Pyhässä Hengessä muuttaa runnellut ihmiset. Rukoilen että elävän Jumalan Henki avaa heidän silmänsä niin että he näkevät ja palaavat takaisin sinun luoksesi Herra Jeesus. Rukoilen Isä että vuodatat Hengen voitelun jotta monet tulisivat vapaiksi. Rukoilen että tämä leviää ympäri maailman, niin että monet tulevat Sinun luoksesi ja pelastuvat.”

Sinä joka luet tämän, jos et ole uudesti syntynyt, pyydä Herra Jeesus tulemaan sydämeesi. Rukoile että Herra Jeesus antisi sinun syntisi anteeksi. Rukoile että Herra Jeesus pelastaisi sinun sielusi ja puhdistaisi sinut kaikista synneistäsi Jeesuksen veressä. Pyydä Häntä vahvistamaan ja johdattamaan sinua. Rukoilen puolestasi Jeesuksen valtavassa Nimessä, amen.

Menimme taas uudelleen helvettiin. Edessämme näin valonkajahduksia, se oli karmeaa keltaista valoa. Päämääränä oli eräs saastainen osuus täällä helvetin vasemmalla puolella. Niin kauas kuin saatoin nähdä oli siellä monenlaista toimintaa. Jeesus sanoi että olemme helvetin ytimessä.

Jeesus sanoi; Jos minun kansani joka on kutsuttu Minun Nimessäni haluavat nöyrtyä, rukoilla ja kääntyä pois pahoilta teiltään. Silloin minä kuulen taivaasta ja parannan heidän maansa ja ruumiinsa.

On olemassa taivas ja helvetti. Ihmiset, herätkää, totelkaa evankeliumi ja eläkää vanhurskaasti. Nämä asiat ovat todet. Muistakaa että ainoastaan ne joiden nimet on kirjoitettu Karitsan kirjaan, tulevat taivaaseen.

Ensimmäiseen paikkaan mihinkä tulimme helvetin ytimeen oli erään tumman kukkulan luon erässä nurkassa. Tämä oli pyöreän muotoinen alue. Kun seisomme siinä, Jeesus alkoi puhua kanssani;

Rauha sinulle. Tulen näyttämään sinulle monia asioita tyttäreni, joista on kerrottava maailmalle. Me olemme nyt helvetin ytimessä. Nämä asiat jotka nyt tapahtuvat, tulee jatkumaan kunnes kuolema ja tuonela heitetään palavaan mereen. Edessämme on paljon surua, murhetta ja pahaa. Kuuntele, sen mitä saat kuulla on totta.

Ottakaa varoituksesta vaari te sanan julistajat, nämä ovat todellisia ja uskottavia merkkejä. Herätkää te evankelistat ja Sanaani julistajat. Kaikki te jotka olette saaneet Herralta kutsun julistaa evankeliumia Jeesuksesta Kristuksesta.

Jeesus puhui voimakkaasti ja täynnä auktoriteettia kun hän puhui tämän minulle.

Täällä minä näin pieniä tummia olentoja jotka marssivat ympäri jotain. Kävelimme lähemmäksi, ja kysyin Herralta mitä tämä on. Ystävät, tunsin sellaista pelkoa jota en ole aikaisemmin kokenut. Ihmettelin, mitä tämä on.

Jeesus ymmärsi ajatukseni ja sanoi; Kuuntele mitä Jumalan Henki sanoo seurakunnalle. Täällä on eräs sielu kaiken tämän keskellä, tule niin näytän paremmin.

Nyt olimme ”ilmassa” kaiken tämän yläpuolella. Näin jotain joka oli ruumisarkun näköinen. Tämä on ehkä sinulle järjetön, vaan tämä on se mitä näin ja se on totta.

Näin nämä pienet tummat olennot marssimassa ympäri ruumisarkkua. Kansi oli poistettu ja arkun sisällä oli luurangonnäköinen olio, sellainen kuin olin aiemmin nähnyt.

Veljet ja sisaret, nämä demonit ahdistivat tätä sielua joka oli arkussa. Tämä oli miehen sielu. Tämä sielu huusi niin että huuto kaikui kautta helvetin. Ei toivoa eikä rakkautta. Toivottomuus tuskassa ja kivussa oli saanut aikaan se että tämä sielu ei ollut tietoinen ajasta ja paikasta. Avun ja armahduksen huuto kaikui kautta helvetin.

Oi Herra Jeesus, minä sanoin. Etkö voi päästä häntä ulos, näin kauhea oli tämän sielun huuto.

Jeesus sanoi, rauhoitu.

Mies katseli Jeesusta ja alkoi pyytää armoa. Minun Herrani, minun Herrani, päästä minut pois. Ole armollinen sielulleni, olen ollut täällä niin kauan.

Jeesus sanoi minulle;

Tämä sielu oli sanan julistaja. Hän palveli minua täydestä sydämestä ja toi monia ihmisiä luokseni. Monet heistä palvelevat yhä minua. Surulla Jeesus sanoi nämä sanat. Minun sanani tarkoittaa sitä mitä se sanoo, ole Pyhä sillä minä olen Pyhä. Sanani sanoo; Pidä minun sanani ja rakasta veljiä. Tyttäreni, lihan himo ja rikkauden halu, johti tämän sielun harhaan. Elämänsä loppuaikoina hän antoi Saatanan ohjata elämänsä sijastani. Hänellä oli iso kirkko, upea auto ja suuret talot. Hän alkoi varastaa uhri rahoista ja saarnasi valhetta, vaikka hän tiesi totuuden.

Oi Herra, tunsin sellaista surua ja myötätuntoa tätä sielua kohtaan. Kuulin miten hän valitti niin säälittävästi.

Jeesus sanoi että hän puhui sekä totta että valhetta. Hän ei sallinut minut oikaista häntä. Lähetin monia henkilöitä hänen luokseen niin että hän tekisi parannuksen ja saarnasi totuutta, mutta hän ei sitä tehnyt. Hän tunsi todellisen evankeliumin Jeesuksesta Kristuksesta, mutta hän rakasti leveää elämää ja ihmisten kunniaa enemmän kuin elämää Herran kanssa. Hän tiesi ettei tulisi saarnata muuta kun totuutta. Lopuksi hän sanoi että Pyhä Henki on valehtelija. Hän sanoi että sinä voit olla juoppo ja kuitenkin tulla taivaaseen ilman parannuksen tekoa. Synti sai paljon tilaa hänessä, eikä hän tehnyt parannusta. Hän sanoi että Jumala ei lähetä sinua helvettiin, Jumala on liian hyvä sellaiseen. Hän sai aikaan sen että monet luopuivat Jumalan Sanasta. Hän sanoi ettei hän minua tarvitse koska hän oli niin kuin Jumala. Hän sanoi myös alkavansa pitämään seminaareja tämän kaltaisesta opetuksesta. Minun Pyhää Sanaani hän polki jalkojansa alle – silti minä edelleen rakastin häntä.

Muista lapseni; Tämä sielu tunsi minun tieni, minun voimani, minun voiteluni ja rakkauteni oli hänen yllään. Mutta hän valitsi maailman minun sijastani. On parempi ettei koskaan ole minua tuntenut, kuin tuntea minut ja kääntyä pois minun luotani. Jospa hän olisi kuunnellut. Jospa hän olisi välittänyt omasta ja muiden sieluista. Hän ei enää kuunnellut minua ja kun kutsuin häntä ei hän kuullut. Hänellä oli silmät joilla nähdä ja korvat joilla kuulla, vaan hän ei nähnyt eikä kuullut. Hän rakasti helppoa elämää. Hän kuunteli Saatanan ääntä minun sijastani. Eräänä päivänä hänet surmattiin ja hän joutui tänne. Saatana ahdistelee enemmän niitä sieluja jotka ovat julistaneet minun sanani. Tämä on hänen tuskansa.

Kauhistuneena katselin kuinka demonit marssivat arkun ympäri. Näytti siltä kuin hänellä oli ollut oikea sydän josta valui verta ja myös hänen kätensä oli veressä. Jeesus sanoi että monen veri oli hänen käsillään. Hän tunsi totuuden vaan ei siihen ojentautunut, nyt on liian myöhäistä, liian myöhäistä.

Suru sydämissämme jatkoimme eteenpäin. Samalla kun kuulimme hänen huutonsa kaikuvan helvetissä. Oi Herra, kuinka kamalaa huusin, ja tunsin itseni sairaaksi sisimmästäni. Saatana on petturi ja tuhoaa monet ihmiset. Tämä mistä nyt saat ottaa osaa, tulee auttamaan monia ihmisiä ymmärtämään Saatanan työtavat ja menetelmät. Oi Herra, miten kauheata olla kadotettu helvetissä ikuisesti.

Saavuimme aukealle paikalle jossa oli pyöreä rakennus. Seinät olivat kivestä ja muurattu savella.

Jeesus sanoi; Se mitä nyt tulet näkemään on sieluvihollisen pahat työt, ja minä haluan että ne kerrotaan maailmalle!

Jeesus paljasti minulle sellaista mitä oli tekeillä helvetissä sekä maan päällä. Helvetin uumenista tuli näkymättömiä demonisia voimia jotka olivat yhteistyössä ilmavallan hallitsijoiden ja voimien kanssa. Saatana aiheuttaa paljon kurjuutta näiden kautta. Mutta meillä on voima sieluvihollista vastaan Jeesuksen Nimessä. Jeesus sanoi että Saatana on petturi ja Minä tulen paljastamaan hänen menetelmänsä monille.

Kun hän alkoi selittää minulle ja osoitti joitakin kiviä kauempana, samalla ilma täyttyi musiikista. Katselin ylös ja näin Saatanan tulevan ulos. Molemmilla puolilla käveli kaksi miestä, he olivat selkäpuoli meitä kohti, ja heillä oli yllään mustat pitkät vaatteet. Kun Saatana kohotti kätensä, tuli heti viisi naista ulos seinän kivistä. Näillä naisilla oli lihalliset ruumiit ja olivat aidon näköisiä. He asettuivat riviin Saatanan eteen. Saatana antoi kädellään merkin ja naiset alkoivat tanssia hänen edessään.

Katselin kauhuissani näitä kauniita naisia. Mutta jossain sisimmässäni ymmärsin että nämä edustivat pahoja henkiä eri kansoille. Näin taas miten naiset lopettivat tanssimisen kun Saatana taas nosti kätensä. Tuli asettautui heidän jalkoihinsa. Pahuus täytti paikan, kauhean Saatanallinen läsnäolo.

Hän alkoi keskustella naisten kanssa ja antoi heille ohjeita siitä mitä piti tehdä voimatekoja ja muita toimenpiteitä eri paikoissa. Hän sanoi että heidän tuli mennä ympäri koko maailman ja tehdä pahoja tekoja Saatanalle ja saattaa monet ihmiset helvettiin. Näin miten hän antoi heille ohjeita ja puhui heille samalla kun he alkoivat ylistää häntä. Hän varoitti heitä tottelemattomuudesta ja mitä silloin tulisi tapahtumaan heille. Hän nosti taas kätensä.

Näin miten heidän ruumiinsa alkoi pirstoutua edessäni. Nyt oli jäljellä vain olentoja jotka olivat täynnä demoneja ja pahoja henkiä. Vain harmaata kuollutta lihaa oli heidän ruumiinsa päällä. Jumala, mitä tämä tarkoittaa, kysyin.

Kuuntele heitä sanoi Jeesus. Nämä pahat henget alkoivat huutaa Saatanalle. Rakas Saatana, haluamme totella sinua, anna meille takaisin ruumiimme. Kun he puhuivat, alkoi käärmeitä tulla ulos heidän luurangoistaan.

Oi Jeesus, miten kauheata, minä huusin. Nämä luurangon näköiset olennot edustivat kaikkea pahuutta. Näin miten he keskustelivat Saatanan kanssa, mutta he eivät nähneet meitä. Oi Saatana, anna takaisin meidän ruumiimme, me tottelemme ja tulemme tekemään sinun tahtosi.

Pahanlainen nauru täytti ilman, jälleen Saatana nosti kätensä ja olennot saivat takaisin heidän naisruumiinsa. Kuunnelkaa ja olkaa minulle uskollisia ja palvelkaa minua. Saatte säilyttää kauniit ruumiinne niin kauan kun te tottelette minua. Kun minä vapautan teidät menkää kaikkiin näihin paikkoihin. Näin taas miten Saatana nosti kätensä. Kiviseinälle muodostui jotain joka muistutti elokuvaa. Elokuvassa näytettiin erilaisia paikkoja maan päältä. Siinä näkyi kauppoja, pankkeja, yökerhoja, uimarantoja, leipomoita ym. Kaikki oli maapallon eri puolilta. Saatana nauroi. Te tulette pettämää monia ja saatte heidät lankeamaan pois Jeesuksen Kristuksen totuudesta. Teidän tulee pettää monia. Teidän on mentävä kaikkialle maailmaan ja tehtävä minun pahoja tekojani ja sitten palattava takaisin antamaan raporttinne.

Ystävä, Saatana on todellinen. Me voitamme hänet Jeesuksen Nimessä. Efessolain kirjeessä sanotaan että meidän on puettava päällemme Jumalan koko sota-asu voidaksemme pahana päivänä tehdä vastarintaa ja kaiken suoritettuamme pysyä pystyssä. (Ef. 6: 13).

Saatana nauroi ja sanoi ettei ole loppua siihen mitä hän haluaa tehdä. Monet eri kansat näkyivät elokuvassa. Haluan lähettää teidät pahat pettävät henget eri puolille maailmaa ja tuoda ihmisiä minun luokseni. Teidän tulee saada ihmiset harjoittamaan noituutta, Saatanan palvontaa, erilaisia syntejä, eri valheellisia opetuksia, eri uskontoja ja eksyttää miehiä ja naisia pois Jeesuksen todellisesta evankeliumista ja tuhota Jeesuksen Kristuksen työtä maan päällä.

Näin Saatana antoi käskynsä pahoille hengille heidän työtään varten maan päällä. Saatana sanoi pahoille hengille että heillä olisi paljon voimaa tehdäkseen paljon pahaa. Ihmiset eivät teitä näe.

Suuri kivi asetettiin Saatanan eteen, siinä oli erilaisia papereita. Hän otti paperit ja alkoi lukea naisille asioita jotka liittyivät heidän tehtäviinsä.

Jeesus sanoi. Katso ja opi Saatanan pettävä tekniikkaa.

Näin Saatana neuvoi heitä; Soluttautukaa ihmisten sekaan ja ottakaa määrätty määrä ihmisiä joka viikko käsiteltäväksi, ja tehkää työtä heissä. Annan teille määrätyn määrän päiviä tähän työhön. Menkää kaikkiin näihin paikkoihin joita näette elokuvassa. Sen jälkeen tulette jättämään raporttinne. Lupaan teille että miehet kaipaavat teitä ja saatte muita henkiä avuksenne. Minä tulen voittamaan Jumalaa vastaan, hän huusi.

Jeesus sanoi, te olette taistelussa Saatanaa vastaan.

Saatana nosti kätensä ja naiset nousivat savupilvessä ylös maan päälle. Katselin elokuvasta miten nämä menivät kaikkialle maailmaan.

Saatana sanoi; Minä vihaan Herraa. Tulen tekemään paljon pahaa Jumalaa vastaan, ja tulen voittamaan.

Ajattelin, miten kauheata tämä onkaan mitä Saatana tekee Jumalan kansaa vastaan. Näin miten elokuva katosi ja uusi kivi asetettiin Saatanan eteen. Hän otti taas ylös jonkun paperin ja alkoi lukea siitä. Hän kääntyi ja poistui.

Rukoilen että rukous taistelijat kuulevat sen mitä Jumalan Henki sanoo seurakunnalle. Että he alkaisivat huutamaan syntiä ja pimeyden tekoja vastaan. Ja sitomaan näitä pahuuden voimia joita Saatana on lähettänyt tuonelasta. Meillä on voitto Saatanan voimia vastaan Jeesuksen Nimessä.

Jeesus sanoi, nämä asiat ovat surullisia ja todellisia. Sieluja kuolee joka sekunti, sieluja tulee jatkuvasti helvettiin. Jumalan Henki kuulee nämä huudot helvetistä. Meidän täytyy tehdä työtä niin kauan kun päivä on, yön tultua ei kukaan voi enää työtä tehdä. Sirppi on valmis on valmis elon korjuuseen.

Jumalan ääni oli kuin trumpetti. Hän puhui äänellä joka muistutti pauhaavia vesiä. Kuuntele ja kuule mitä Henki sanoo seurakunnalle;

Monet teistä ovat päätöksen edessä. Älä odota sitä hetkeä kun Jeesus sanoo; Liian myöhään. Jeesus varjelee ja suojaa teidät kaikista pahoista ja pettävistä hengistä, ja antaa teille viisauden niitä vastaan. Minä suojelen teidät pahasta ja varjelen kaikilla teillänne, pelastan teidän perheenne ja tahdon pelastaa teidän rakkaanne. Kutsukaa minua tänään ja eläkää sanoo Herra. Jumalaa ei voi pettää, sen mitä ihminen kylvää, sen hän myöskin saa niittää. Joka kylvää henkeen se hengestä iankaikkisen elämän niittää, joka lihansa kylvää saa lihasta turmeluksen niittää.

Ystävä, tahdon parhaan kykyni mukaan kertoa sinulle sen mitä olen nähnyt ja kuullut. Nämä asiat ovat todet ja ilmoitettu seurakunnalle tässä ajassa. Rukoilen että tieto helvetistä avautuu sinulle.

Jeesus sanoi nyt on aika lähteä helvetistä tältä kertaa.

Seuraavana yönä Jeesus tuli jälleen ja me menimme helvettiin. Tulimme tuohon ison paikkaan mistä olen kertonut aikaisemmin. Niin kauaksi kuin näin oli siellä paljon työtä tekeillä tällä helvetin osastolla. Erilaista tuskaa ja pahuutta oli näkyvissä, joka näytti keltaiselta valolta. Tunsin pirullisen kitkerän hajun että tuskin saatoin hengittää. Jälleen saatoin kuulla kuolleitten huutoja. Tällä alueella oli monta eri paikkaa jossa kidutettiin sieluja.

Jeesus sanoi että paikan ympärys mitta oli noin 5 kilometriä. Tämä helvetin sisempi osa oli kierteinen ylöspäin ja oli noin 28 kilometriä korkea, jossa oli mullasta tehty vankikoppeja.

Jeesus sanoi että Saatana on sielujen kiduttaja ja aiheuttaa hajaannusta. On olemassa saatanallisia joukkoja jotka lähtevät täältä maanpäälle ahdistamaan ja vahingoittamaan ihmisiä.

Paljon sitä mitä täällä tapahtuu voisi verrata kauhuelokuvaan. Huutoja, kirkumista, itkua ja hampaitten kiristystä kuului joka puolelta. Katumuksen huutoja, ei toivoa eikä rakkautta. Tietoisena siitä että päämääränä on helvetin palava meri. Oi Jumalani, kuinka kauheata on olla kadotettu helvetissä. Katselin maata joka oli ruskean väristä, siinä ei ollut kasvillisuutta eikä muuta elämää, kaikki oli vain kuollutta. Kalman tuoksu oli tässä kuumassa ilmassa.

Jeesus sanoi että Saatana käyttää monia eri menetelmiä saadakseen ihmiset helvettiin. Tule niin näytän sinulle muita ahdistuksia ja Saatanan temppuja.

Kävelimme jonkun matkaa. Edessämme näin mustan olennon joka liikkui ylös ja alas jatkuvasti. Jeesus sanoi että olimme helvetin sydämessä (keskustassa). Tiesin että kaikki tämä oli minulle näkyvissä ainoastaan hengen silmin. Kansa, kaikki tämä on todellista. Syntinen joka ei tee parannusta on osallinen kaikkeen tähän.

Tämä musta olento liikkui ylös ja alas. Tunsin vielä voimakkaan kalman hajun ilmassa. Tällä olennolla oli jotain joka muistutti sarvia. Olennolla oli käärmeen nahka. Näytti siltä kuin olento nousisi myös ylös maailmaan.

Jeesus sanoi, nämä olivat ne sarvet jotka Daniel näki. Tämä tulee ulos helvetistä maailmaan. Tämä on elävä olento ja sen väri on piki musta.

Jatkoimme kulkua ulommaksi helvetin sydämestä kohti vasenta puolta jossa oli vankikopit. Jeesus sanoi uudelleen että tämä oli 28 kilometriä korkea. Niin korkealle kuin näin, oli siellä vankikoppeja rivissä toistensa perässä ja niiden edessä oli multainen hylly (polku). Vankikopit olivat mustia ja niiden edessä oli mustat kaiteet. Selleissä oli tilaa monelle. Joka kahdeksan metrin välein oli demoni vartija jolla oli avaimet.

Katselin ylöspäin ja ihmettelin miten me menisimme ylös. Välittömästi Jeesuksen voima kuljetti meidät ylös.

Jeesus sanoi; Nämä asiat ovat todellisia. Koskaan aikaisemmin en ole paljastanut näitä asioita näin yksityiskohtaisesti. Eränä päivänä kuolema ja tuonela heitetään palavaan mereen. Siihen saakka tyttäreni, tulee nämä sellit olemaan täällä. Täynnä sieluja, tuskaa, kärsimyksiä ja paljon kipua.

Muista että minä olen pelastanut sinut tästä paikasta. Sen tähden Minä tulin maan päälle, antaakseni elämäni sinun tähtesi. Annoin elämäni estääkseni sinua joutumasta tänne. Minä olen Jumalan Poika. Minun Isäni armo on todellinen. Hän haluaa antaa sinulle anteeksi. Kutsu häntä Minun Nimessäni tänään ja Minä tulen puhdistamaan sinut kaikista synneistäsi, ja varjelemaan sinut kaikesta pahasta.

Ihmisten täytyy saada tietää että Jeesuksen rakkaus on todellinen. Että hän rakasti heitä niin paljon että Hän antoi elämänsä Golgatan ristillä. Hänen verensä vuodatus pelastaa meidät tästä kauheasta paikasta. Jos me vilpittömästi teemme parannusta Jeesuksen edessä ja tunnustamme syntimme, silloin hän on uskollinen ja vanhurskas ja puhdistaa meidät kaikista synneistä ja tekee meistä uusia luomuksia Hänessä.

Jeesus sanoi; Synti ja demonien voimat ovat tuoneet monet tänne. Tulet tapaamaan monia sieluja ja saat puhua heidän kanssaan, tyttäreni. Tällä on paljon niitä jotka ovat harjoittaneet noituutta ja herruutta Jumalaa vastaan. Monet ovat olleet täällä satoja vuosia. Sieluja jotka eivät tehneet parannusta vaan tekivät pahaa Jumalaa vastaan. Ihmisiä jotka olivat taikureita, juoppoja, pahoja naisia ja miehiä jotka eivät tehneet parannusta. Täällä on myös muita jotka ovat tehneet muita saatanallisia asioita. Täällä on ihmisiä jotka ovat tehneet paljon pahaa Jumalaa vastaan. Monet olivat tietoisia hyvistä teoista, vaan eivät niitä tehneet. Pahuus ja synti oli heidän elämässään.

Lapseni sanoi Jeesus. Koettele ihmisiä. Katso, anna heidän jotka kuuntelevat ymmärtää. Ole pyhä, sillä Minä olen pyhä. Hylkää paha ja etsi hyvää. Tee parannusta Jumalan edessä Minun Nimessäni. Minä olen ovi, sanoo Jeesus. Kaikki nämä asiat ovat todellisia ja uskottavia. Tule, seuraa Minua.

Kuljin Herran vieressä. Katselin alas helvetin syntiä, sinne missä kaikki toiminta oli meneillään. Siellä oli tämä pirullinen keltainen valo joka täytti koko sisäosan. Minulla oli vaikea erottaa kaikki sellejä koska niitä oli niin paljon. Todellisuudessa nämä vankikopit ovat yhtä kauheita kun tulikuopat. Kuulin voivotuksia, huutoja ja valituksia vankiloista. Tunsin itseni todella sairaaksi sisimmästäni ja suru täytti sydämeni.

Jeesus sanoi että Saatanalla on monia menetelmiä eksyttää ihmisiä pois Jumalan totuudesta. Huumeiden, väkijuomien, huoruuden, noituuden ja epäjumalien kautta. Monet lankeavat syntiin. Saatana tulee varastamaan, tuhoamaan ja tappamaan.

Kävelimme eteenpäin. Kuulin äänen joka voimistui. Edessämme, noin 8 metrin etäisyydellä näin ison demonin, noin karhun kokoisen. Paljon voivotuksia kuului vankikopeista. Kuljin hyvin lähellä Herraa. Hetken kuluttua Jeesus pysähtyi erään sellin eteen. Jeesus valaisi sen sisätilan. Takanapäin näin vielä tämän keltaisen pirullisen valon, ja näin vain hämärästi paikan josta tulimme.

Veljet ja sisaret, tämän minä näin. Luurangon näköinen sielu istui aivan kuin keinutuolissa. Minua järkytti tämän naisen näkeminen. Sellissä ei ollut muuta kuin tämä tuoli. Seinät olivat savesta. Ovi oli ainoa osa joka oli metallia. Katselin naista, hetkeksi näytti siltä että hänellä oli harmaan värinen liha ruumis. Hän kiikutteli edes takaisin tuolissa samalla kun kyyneleet valuivat yli poskien.

Huusin, oi Jumala, miksi hän on täällä? Hänellä oli paljon kipua, ja ajattelin mitä hän oli tehnyt. Samalla tämän naisen ruumis alkoi muuttaa ulkomuotoa. Kauhistuin kun näin tämän. Hän itki suuressa tuskassa. Hänen ulkomuotonsa muuttui jatkuvasti ja taas hän oli luurangon näköinen.

Kun hän näki Jeesuksen hän huusi; Armahda minua ja päästä minut ulos tästä tuskasta. Hän kurottautui tuolissa ja ojensi vanhat luiset kätensä kohti Jeesusta, van ei kyennyt koskettamaan häntä. Hänen olemuksensa muuttui jälleen.

Seisoin lähellä Jeesusta ja kysyin mitä tapahtuu.

Nainen puhui Jeesukselle; Tiedän nyt että rakkautesi on todellinen, tiedän että rakkautesi on tosi. Anna minun tulla ulos, päästä minut ulos täältä. Nainen huusi ja valitti. Näin miten jokin liikutti hänen lihansa.

Jeesus sanoi, tämä ei ole hänen oikea muotonsa.

Hän kaatui taaksepäin. Luuranko jossa oli likainen harmaan värinen sisältö, oli hänen ikuinen sielunsa. Silmien paikat korvasi mustat tuliset kuopat. Sisällötön valitus tuli hänen sisimmästään. Miten surkuteltava olikaan tämä nainen.

Jeesus sanoi; Monta kertaa elämänsä aikana minä kutsuin häntä tekemään parannusta. Hän sanoi ettei minulla ole aikaa sinulle Herra. Minä pidän tästä mitä teen ja minua tyydyttää olla Saatanan palvelija, häntä minä seuraan. Hän oli nauranut heille joita Minä lähetin hänen tyköön, kertomaan rakkaudestani ja minun voimastani joka voisi vapauttaa hänet pahasta. Häntä arvosti sitä pahaa mitä hän teki. Hän ei kuunnellut, hän harjoitti noituutta. Pienestä pitäen hänet opetettiin noituuteen. Pimeyden voimat olivat hänen perheessä. Monet jotka olivat hänelle uskollisia ovat tänään helvetissä koska he eivät tehneet parannusta. Hän aiheutti paljon pahaa ihmisille. Hän oli yksi joka rukoili Saatanaa. He rakastivat pimeyttä enemmän kuin valkeutta. He palvelivat Saatanaa koko elämänsä aikana ja kun evankeliumia julistettiin, he hylkäsivät totuuden eivätkä tehneet parannusta synneistään. Jeesus katsoi häntä säälien, nyt on myöhäistä, nyt on myöhäistä.

Tämä vanha nainen alkoi vapista ja huusi Jeesukselle, armahda minua, armahda minua.

Jeesus sanoi; Kuolemansa jälkeen hän joutui tänne. Hänet petettiin uskomaan Saatanan valheisiin. Saatana oli sanonut hänelle että hän saisi oman valtakunnan ja että hän ei koskaan kuolisi. Ystäväni, sinun tulisi kuulla mitä Jumala ilmoittaa sinulle. Kaikille teille jotka harjoitatte okkultismia ja rukoilette Saatanaa, kuunnelkaa tarkoin. Pyydän että avaat sydämesi Jeesukselle ja kuuntelet mitä Jumalan Henki sanoo seurakunnalle.

Jeesus sanoi että Saatana oli sanonut naiselle että hän ei koskaan kuolisi. Hänen tulisi palvella Saatanaa ikuisesti ja että hän oli se joka antaa iankaikkisen elämän. Saatana on täynnä valhetta. Hän petti hänet suoraan helvettiin. Tämä on hänen tuskansa. Tämä on hänen valtakuntansa!

Kun hän saapui helvettiin, silloin hän oli vielä siinä uskossa että hän voisi harjoittaa pahan tekemistä. Tämä on hänen loppunsa. Myöhemmin hänet heitetään palavaan mereen iankaikkisesti samalla valheprofeetan ja pedon kanssa.

Jeesus sanoi; Helvetissä sinä muistat kaiken sen mitä teit maan päällä. Muistat kaikki ne jotka kertoivat sinulle totuuden tiestä ja pelastuksesta ja Minun voimastani antaa synnit anteeksi. Sinä et voi mitenkään puolustautua.

Sana sanoo Luukkaan 16: 25. ”Poikani, muista, että sinä eläessäsi sait hyväsi ja Lasarus samoin sai pahaa, mutta nyt hän täällä saa lohdutusta, sinä taas kärsit tuskaa.”

Jeesus sanoi; Näin on käyvä maailman lopussa, enkelit lähtevät ja erottavat pahat vanhurskaista, ja heittävät heidät tulisiin pätsiin. Siellä on oleva itku ja hammasten kiristys. (Matteus 13: 49-50).

Ilmestyskirja 19: 20. ”Ja peto otettiin kiinni, ja sen kanssa väärä profeetta, joka sen nähden oli tehnyt ihmetekonsa, joilla hän oli eksyttänyt ne, jotka olivat ottaneet pedon merkin, ja ne jotka olivat sen kuvaa kumartaneet, ne molemmat heitettiin elävältä tuliseen järveen, joka tulikiveä palaa.”

Ystävä, Jumalan Sana on totta eikä valehtele. Pyydän että otat nämä todesta ja kerrot näistä kaikkialla. Kerro ihmisille että on olemassa palava helvetti. Sano tälle kylmälle maailmalle että on aika herätä. Kerro ihmisille jotka palvelevat muita jumalia että luopuisivat synneistään, lakkaisivat palvelemasta vääriä jumalia ja vääriä aatteita. Jumala tarkoittaa sitä mitä Hän sanoo. Hän haluaa antaa ilon kaikille ihmisille. Hän haluaa antaa rakkauden hänen kansalleen. Hän haluaa antaa voiman ja vapauden kaikesta pahasta. Ei ole aihetta puolusteluun heillä jotka tietävät että synnin tie on kuolema, sanoo Herra.

Jos hän todella olisi tehnyt parannuksen ennen kuolemansa, silloin olisin antanut hänelle anteeksi ja pelastanut hänen sielunsa ja antanut hänelle vapauden. Mutta hän ei kuunnellut, tämä on hänen loppunsa.

Saatana lupasi hänelle oman valtakunnan. Hän sai aikaan että monet seurasivat Saatanaa. Tämä on hänen palkkansa Saatanalta – oma valtakunta. Hän ylisti Saatanaa ja suoritti paljon mustaa ja valkoista magiaa. Hän oli Saatanan palvelija.

Kun hän tuli Saatanan eteen kuolemansa jälkeen, Saatana nauroi hänelle ja sanoi; Tämä on sinun valtakuntasi – helvetti. Minä petin sinut maan päällä saadakseni sielusi ja minulla on myös monia muita joille koetan tehdä samoin. Sinä tulet olemaan täällä tuskassa iäti, minä vihaan sinua.

Demonit toivat naisen tänne selliin ja he kiduttavat häntä yötä päivää. Tämä on hänen palkkansa kun seurasi Saatanaa.

Voi, jospa jumalattomat löytäisivät totuuden ennen kuin on myöhäistä. Saatana on valehtelija ja hän tulee tuhoamaan sinut jos vain siihen pystyy.

Jonkin ajan kuluttua häntä viedään Saatanan eteen ja vielä suurempi tuska odottaa hänen sielunsa.

Jeesus sanoi että hän kutsui häntä monta kertaa tekemään parannusta kaikesta pahasta, vaan hän ei sitä tehnyt. Monet hänen kaltaisensa ovat täällä vankiloissa. He ovat harjoittaneet noituutta, palvoneet Buddhaa ja muita epäjumalia. Tämä jonka näet on heidän loppunsa. Viimeisenä päivänä kuolema ja tuonela heitetään palavaan mereen.

Oi Herra miten kauheata. Katselin naista joka oli iäksi kadotettu ja kärsi tuskissa. Herra armahda.

Näin miten eräs suuri demoni kulki kohti hänen selliään. Se piti kauheata meteliä. Kitkerä haju tuli siitä, se oli ruskea ja likainen. Sen siivet olivat katkenneet. Nainen huusi kauhuissaan kun se lähestyi häntä.

Oi Jeesus, mitä oikein tapahtuu. Tämä demoni kiduttaa häntä usein, näin miten häntä vietiin pois.

Oi Herra, kuinka kauheata. Kuulin valituksia ja voivutusta kun kuljimme sellien ohitse.

Pysähdyimme toisen sellin luo. Siellä oli nainen joka oli väriltään siniharmaa. Osa hänen lihaksista oli poissa niin kuin toisillakin. Hänen säärensä olivat mustat. Hänen vaatteensa paloivat. Madot kiemurtelivat ulos ja sisään hänen ruumissaan. Kauhea haju tuli tästä sellistä. Palavia riepuja roikkui hänen käsivarsista, silti tuli ei niitä polttanut.

Järkyttyneenä katselin häntä. Oi Herra miten säälittävä. Näytti siltä että hän piti jotain käsissään. Hänen ruumiinsa vapisi ja hänen huutonsa oli täynnä katumusta.

Jeesus sanoi että hän oli myös palvellut Saatanaa. Hän möi sielunsa Saatanalle ja palveli häntä paljolla pahalla. Hän opetti ja suoritti noituutta ja johdatti monet syntiin. Hän saattoi ennustaa tulevaisuutta, hän oli Saatanan kanava. Hänellä oli hyvä suhde Saatanan kanssa kaikkien pahan takia mitä hän teki. Hän tiesi miten käyttää pimeyden voimia omaksi ja Saatanan hyväksi. Hän otti osaa kokouksiin jossa rukoiltiin Saatanaa. Jonkun aikaa hän oli voimakas ase Saatanalle. Hän harjoitti mustaa magiaa käyttäen apuaan kuolleitten ihmisten luita.

Katselin tätä onnetonta sielua joka oli kadotettu iäksi. Suru täytti sydämeni. Kuoleman tuoksu oli kaikkialla. Näin miten tämän naisen ulkomuoto muuttui samalla tavalla kuin mitä olin aiemminkin nähnyt.

Huusin, Jumalani mitä tämä on. Itse en tiennyt paljon okkultismista ja noituudesta, paitsi se mitä oli opetettu kirkossa ja sen mitä Pyhä Henki oli minulle opettanut. Tämä oli kauhea näky. Miten kauheata olla hyljättynä helvettiin.

Te jotka tämän luette, teidän tulee tietää; Tällä naisella oli paljon lahjoja. Ne olivat pimeyden voimia joitta hän käytti. Monet ihmiset maan päällä harjoittavat okkultismia, noituutta ja muuta sellaista johdattaakseen ihmisiä Saatanalle. Saatanan media on voimakas työntekijä pahalle. Heidät on petetty ja harhaan johdettu. Toiset näistä pimeyden työntekijöistä eivät voi itse keskustella Saatanan kanssa muuten kuin median välityksellä. Monet uhraavat ihmisiä Saatanalle. He käyttävät monia menetelmiä estääkseen evankeliumin julistuksen Jeesuksesta Kristuksesta.

Jos maailma vain tietäisi kaikki kidutuksen syvyydet ja asteet mitä Saatana tekee ihmisten sydämissä – silloin he todella kääntyisivät Jeesuksen tykö.

Taas Jeesus alkoi selittämään miten Hänen verensä vuodatettiin pelastukseksi ihmisille helvetistä ja miten hän heidät puhdistaisi synneistään jos he vain tekisivät parannuksen hänen edessään. Jeesus sanoi myös että monet ihmiset myyvät sielunsa Saatanalle ikuisen elämän toivossa, mutta sitä he eivät saa. Heitä kohtaa hirvittävä kuolema. Heidän tulisi uskoa Jumalan Sanaa. Saatana tekee paljon pahaa estääkseen Jumalan suunnitelmaa, mutta siihen hän on kyvytön. Häneltä riisuttiin kaikki valta Golgatan tapahtuman jälkeen. Jeesus otti avaimet Saatanalta. Isän tahto ei ole että kenenkään tarvitsisi kärsiä. Ensimmäinen paikka jonne Jeesus meni kuolemansa jälkeen oli helvetti. Hän riisui Saatana aseistaan ja otti häneltä avaimet kuolemaan ja tuonelaan.

Jeesus sanoi; Tämän naisen kuoltua kuului tuomio, helvettiin. Demonit toivat hänet Saatanan eteen. Vihassa hän kysyi miksi demonit valvoivat häntä, maan päällä hän oli niitä määrännyt! Hän pyysi Saatanalta lupaamansa valtakunnan. Saatana nauroi hänelle, ja sanoi tälle niin kuin toiselle naiselle että hän vihasi häntä. Hän sanoi raamatun olevan valhetta. Elon aikana se oli sanonut että Jumala ei ollut todellinen. Nyt Saatana nauroi tälle naiselle kun hän pyysi valtakuntansa. Hän sanoi, tämä on valtakuntasi – minä olen sinun valtakuntasi!

Ihmiset, näettekö Saatanan menetelmät. Näettekö miten hän pettää ihmisiä seuraamaan häntä. Saatana nauroi suoraan päin naamaa. Saatana on valheiden isä. Se sanoi naiselle; Petin sinua jotta saisin sinut käyttööni. Tein tätä monta vuotta. En tule koskaan antamaan sinulle valtakuntaani. Saatana nosti kätensä kohti naista. Näytti siltä kuin hänen lihansa repeytyivät irti hänen luistaan. Nainen huusi tuskassa, samalla kun suuri musta kirja asetettiin Saatanan eteen. Hän huusi kauhuissaan kun tuli nuoli häntä.

Saatana avasi kirjan ja löysi sieltä tämän naisen nimen. Niin, olet palvellut minua maan päällä ja antanut minulle monia sieluja. Vaan et ollut yhtä paha kuin toiset. Se nauroi ivallisesti. Saatana nousi seisomaan ja osoitti sormella naista. Siitä lähti pahanlainen myrskytuli ja se osui naiseen. Saatana sanoi, ota valtakuntasi jos voit. Nainen kaatui maahan ja yritti nousta.

Nainen valitti kovasti kun demonit hyökkäsi hänen kimppuunsa ja kiduttivat häntä. Se mikä aikaisemmin näytti lihalta hänen ruumissaan oli nyt poissa, ainoastaan luuranko oli jäljellä. Hän huusi suruissaan kun hänet vietiin vankikoppiin.

Saatana lupasi suojata hänet kuolemasta mutta samalla hän petti hänet ja johdatti hänet helvettiin.

Kaikki ne jotka jossain muodossa ottavat osaa noituuteen, okkultismiin, pimeyden voimiin, mustaan magiaan tai muulla tavoin Saatanan palvelukseen, kaikki ne joutuvat helvettiin jos he eivät tee parannusta ja etsi Herraa.

Olin sairas hengessäni monta päivää kun valmistin tätä todistusta. Danielin kirjasta voi lukea kuinka Daniel sairastui sen jälkeen kun Jumala oli antanut hänelle ilmestyksen.

On sellaisia pimeyden asioita jotka ovat liian kauheita kirjoitettavaksi. Hirvittäviä kuoleman voimia, palavan lihan haju, helvetin valonleimahduksia ja pohjattomia kuoppia. Jos olet syntinen kun kuolet, silloin joudut elävään helvettiin. Ketjuilla varustetut demonit vetävät sielut sisään helvetin porteista. Kansa, tehkää parannus pimeyden teoista ennen kuin on myöhäistä. Kaikki me tulemme Jumalan tuomion eteen eräänä päivänä.

Juuri nyt tunnen kuinka Jumalan Henki haluaa minun rukoilevan; Rukoilen Jeesuksen valtavassa Nimessä. Jos olet syntinen tai harjoitat okkultismia, rukoilen että teet parannuksen nyt ja annat sydämesi Herralle Jeesukselle Kristukselle ja pelastut näistä synneistä ja inhoista Jumalan edessä. Amen.

Minun kutsuni Jumalassa on unet, näyt ja ilmestykset. En korosta itseäni vaan Herraa Jeesusta Kristusta ja hänen mahtavia tekojaan. Juuri nyt Herra puhuu minulle että Hänen Henkensä on koskettanut monia teistä kun olette lukeneet tämän. Teidän tulee kääntyä Jumalan puoleen. Te olette teeskennelleet ja joutuneet syrjään, te olette eläneet penseän elämän Herran Jeesuksen edessä. Hän haluaa että annat koko sydämesi takaisin hänelle, etkä vain osa sydämestä. Anna Jumalan pelon tulla yllesi ennen kuin on myöhäistä. Palvele Herraa vanhurskaudessa ja totuudessa, amen.

Kaiken tämän jälkeen Herra Jeesus sanoi että hän haluaa näyttää jotain muuta.

Kun me seuraavana yönä Kristuksen kanssa tulimme helvettiin, tapasimme tumman olennon joka muistutti enkeliä, mutta hänellä ei ollut siipiä. Näin että hänellä oli jotain käsissään. Tällä paikalla kuulin itkua ja hampaitten kiristystä, toivoa ei ollut.

Olento joka seisoi edessämme oli noin 10 metriä korkea ja aivan musta. Hän oli suuri kooltaan ja tiesi tarkoin mitä teki. Hänellä oli vasemmassa kädessä iso pyöreä levy. Hän piti sitä matalalla, ja oli valmis heittämään sitä. Katselin ja mietin mitä tämä voisi tarkoittaa. Se oli musta reunainen.

Jeesus sanoi että tämä oli ”pimeyden ulkopuolella.”

Rakas Herra, mitä se tarkoittaa?

Jeesus vastasi; Kuningas sanoi palvelijalle, sido hänen kätensä ja jalkansa ja heitä hänet ulos pimeyteen. Siellä on oleva itkua ja hampaitten kiristystä.

Sanoin; Tarkoittaako että sinun palvelijasi ovat täällä?

Kyllä, vastasi Jeesus. He kääntyivät takaisin sen jälkeen kun olin heidät kutsunut. He rakastivat elämää enemmän kuin minun teitäni. He eivät tehneet eroa hyvän ja pahan välillä eivätkä huomioineet totuutta ja pyhyyttä. Kun on minut oppinut tuntemaan ja on tietoinen hyvästä ja pahasta, ei voi sen jälkeen kääntyä takaisin. Usko minua, minä tulen varjelemaan sinua kaikilla teilläsi ja annan sinulle kaiken sen mitä tarvitset jos valitset olla hyvä ja vanhurskas. Jos olet tehnyt syntiä, pyydä anteeksi taivaan Isältä Minun Nimessäni. Ole uskollinen, tottelevainen ja nöyrä antamaan toisille anteeksi. Minä tulen hetkellä jota et tiedä.

Näin miten tämä olento heitti levyn. Se lensi ulos helvetistä korkealle avaruuteen.

Jeesus sanoi; Minun Sanani tarkoittaa sitä mitä se sanoo. Heidät heitetään ulos pimeyteen.

Me menimme ulos helvetistä ja seurasimme tätä levyä avaruuteen. Seisoimme levyn reunalla. Näytti siitä kun levy kasvaisi ja laajensi. Jumalan pelko kosketti minua kun katselin tätä levyä. Levyssä oli tulta. Näin ihmisiä jotka uivat tulessa. Näin miten he koettivat uida pois tulesta. Heidän ruumiinsa oli lihaton, he uivat kohti reunaa ja huusivat tuskissaan. Näin ihmisten sieluja jotka olivat vangitut levyssä. Enkelit avasivat lukot. Näytti olevan kansakuntia ja kuningaskuntia. Näin erään enkelin avaamassa jotain. Sieltä tuli esiin ihmis- kansoja. Miehiä, naisia ja nuorukaisia. He marssivat kaikki kohti tulta. Ajattelin, kuka voi estää heitä joutumasta tuleen. Oi Herra minä huusin, pysäytä heidät ennen kuin on myöhäistä, ennen kuin he joutuvat iankaikkiseen tuleen.

Tämä on se mihinkä Herra on meidät kaikki kutsunut, pelastamaan hukkuvia. Meidän tulee kertoa ystäville, naapureille, aviopuolisoille, evankeliumia Jeesuksesta Kristuksesta ja tästä ilmoituksesta helvetistä. Niin että heidän silmät avautuisivat ja että heidän korvat kuulisivat.

Jeesus sanoi; Anna niiden nähdä joilla on silmät ja joilla on korvat kuulla. Herää kansani ennen kuin on myöhäistä. Huutakaa syntiä ja pahuutta vastaan. Huuda avuksesi Herraa ja hän sinut pelastaa. Monet teistä jotka luette kirjaa tulette heräämään ja uskomaan. Monet taas eivät usko koska heidän sydämensä ovat paatunut. Nämä asiat ovat todet ja uskottavat. Vien sinut helvetin kautta näyttääkseni tämän totuuden. Synti on kuolema. Hän joka pelkää ja epäilee eikä usko, saa osansa palavassa meressä.

Helvetti luotiin Saatanaa ja hänen enkeleitä varten. (Matteus 25: 41). Pietarin toisessa kirjassa (2: 4) sanotaan; Sillä ei Jumala säästänyt enkeleitä jotka tekivät syntiä, vaan syöksi heidät syvyyteen, pimeyden kuiluihin ja hylkäsi heitä tuomiota varten säilytettäväksi.

Käännyin jälleen ympäri ja katselin tätä levyä. Oi Herra, miten monet ovat joutuneet kadotukseen. Muistin miltä näyttää hiilien hehku grillissä, tämä oli saman näköistä.

Jeesus sanoi, tule nyt mennään toiseen osastoon helvetissä.

Sillä aikaa kun Jeesus puhui minulle, näin näyn. Näyssä näin vanhan maatalon joka näytti kuolleelta. Tämän ympärillä oli kuolleita puita ja kuollutta heinää. Heinä oli taloa korkeampi. Kaikki oli harmaan mustaa. Kuolema oli kaikkialla, se näytti olevan suuri alue jossa ei ollut muita taloja.

Talon ikkunassa näin ison henkilön hahmon. Hän oli tumma ja hänellä oli ilkeä ilme. Hän käveli ja tuli ulos pääovesta. Hän muistutti ihmistä ja hänellä oli suuret lihakset. Näin hänet selvästi, hän oli noin 1,8 metriä pitkä, ja muistutti painonnostaja. Hän oli väriltään kuoleman harmaa. Hänen ruumillaan oli suomuja niin kuin käärmeellä. Hänellä oli erittäin iso pää, ja hänen jalat notkuivat pään painon takia. Hänellä oli jalat niin kuin sian sorkat. Hänen kasvonsa oli hyvin vanhan ja pahan näköinen. Hänen silmissään ei ollut elämää eikä sielua. Ymmärsin tämän olevan sieluvihollinen. Näyssä näin hänen menevän ulos portista ja tärisyttävän maapalloa. Hänen päänsä päällä oli isot sarvet. Ne olivat suunnattu ylöspäin ja näytti kuin ne kasvoivat kun katselin häntä.

Jeesus sanoi; Katso! Näin miten sarvet kasvoivat. Ne menivät ylös maan päälle ja ylettyivät koteihin, kirkkoihin, sairaaloihin ja moniin eri rakennuksiin. Nämä olivat silmille näkymättömät, vain Jumalan Hengessä niitä voi nähdä. Näin samanlaiset sarvet jotka menivät kauppoihin, liikeyrityksiin, vankiloihin yli koko maailman. Näin miten ne etenivät, tekivät tuhoa ja tappoivat. Ne saivat ihmiset valehtelemaan, pettämään ja varastamaan. Näin monen ihmisen kaatuvan Saatanan petkutuksiin. Näin myös miten sarvet oksensivat ulos demoneja ja pimeyden työntekijöitä maan päälle. Tummia pilviä tuli ulos sarvista, myös pahoja olentoja ja kaikenlaisia käärmeitä jotka tekivät pahaa.

Jeesus sanoi; Näiden takia ihmiset tulevat rakastamaan itsensä Jumalan sijasta. Jos rakastat omaa kotiasi, autoasi, maatasi, taloasi, liikeyritystäsi, hopeaa ja kultaa enemmän kuin minua, silloin sinun tulee tehdä parannus ja tulla takaisin minun luokseni. Minä olen Jumala joka haluaa kaiken sinun rakkautesi. Sinun tulee rakastaa minun kaikesta sydämestäsi, kaikesta sielustasi ja kaikesta voimastasi. Sinun täytyy hyljätä lihan himo ja seurata minua.

Näin miten sarvet nousivat korkealle yli maan, korkealle avaruuteen. Näin miten uusia valtakuntia muodostui. Näin hajaannusta ja tuhoa monin paikoin. Näin miten miehet ja naiset rukoilivat petoa. Yhtäkkiä huomasin olevan vaivan aikakaudessa.

Rukoilin koko sydämestäni, oi Herra auta. Sen jälkeen näin kaksi suurta hengellistä petoa jotka nousivat maasta ja alkoivat sotia toisiansa vastaan.

Tämä oli näky jonka Herra näytti minulle joka koski lopun aikaa. Näin isoja olentoja menevän tappelevien väliin, nämä asettuivat molemmin puolin petoja. Näin miten he yrittivät tuhota toisiansa. Toisella näytti olevan enemmän voimaa. Kansa alkoi rukoilla petoa ja sen kuvaa.

Jumalan Henki on käskenyt minua sanoa seurakunnalle;

Harhahenget ovat valloittaneet maan ja Saatanan opit ovat saaneet kansaa seuraamaan niitä. Tämän Herra näytti minulle joka koskee lopunaikaa.

Herra jatkoi;

Älkää tehkö epäpyhiä tekoja aviovuoteessa. Epäpyhiä tekoja on tapahtunut avioparien kesken.

Väärää opetusta ja harhahenkiä on tullut sisään kirkkoihin. Älkää saastuttako ruumiitanne sillä ne ovat Pyhän Hengen temppeleitä, tehkää parannus, tehkää parannus. Katso sinä maa, Minä olen ensimmäinen ja viimeinen. Palvele Minua maailman kaikkeuden luojaa. Minä annan elämän enkä kuolemaa. Käännä selkäsi pahalle. Kutsu minua niin minä parannan ja vapautan sinut. Sen mitä olen sanonut sinulle tulee tapahtumaan. Minun lapseni ovat huutaneet minulle auringon noususta, auringon laskuun saakka. Tee parannus, Herra tulee, ole valmis. Suuri palkinto odottaa heitä jotka tottelevat Sanaani ja käskyjäni. Kansani, te jotka olette kutsutut Minun Nimeeni, jos te nöyrrytte ja käännytte pois pahoilta teiltänne, silloin minä annan teille anteeksi ja palautan teidät entiselleen. Haluan pelastaa, parantaa ja vapauttaa kaikki jotka uskovat ja huutavat minua avukseen.

Tulimme jälleen takaisin helvetin vatsaan, tulimme pienen aukon kautta. Jeesus sanoi että olimme helvetin keskustassa.

Jeesus sanoi; Älä pelkää, sen mitä ihminen kylvää, sen hän myös niittää. Joka Henkeen kylvää, se Hengestä iankaikkisen elämän niittää, mutta joka lihansa kylvää se lihasta turmeluksen niittää.

Tulimme erään sellin luo jossa oli upea nainen. En tiennyt miksi, mutta tällä naisella oli lihainen ruumis. Hänen sellioven yläpuolella luki ”BC” (Engl. Before Christ) ennen Kristusta.

Kuulin naisen sanovan; Tiesin että tulisit eräänä päivänä. Päästä minut pois tästä tuskasta.

Hänen vaatteet muistuttivat vanhaa aikaa. Hän huusi, päästä minut ulos, päästä minut ulos, olen ollut täällä satoja vuosia enkä voi kuolla. Taas hän huusi Jeesukselle, anna armoa sielulleni.

Jeesus sanoi rauhallisesti; Rauhoitu. Nainen, tiedät miksi olet täällä.

Kyllä tiedän, mutta haluan nyt muuttua Jeesus. Kuulin sanasi pelastuksesta. Haluan nyt olla hyvä hän huusi, nyt haluan palvella sinua.

Hän painautui sellin säleikköä vasten. Kauhu oli tämän naisen yllä.

Ole kiltti ja päästä minut ulos. Täällä ovat monet minun aikakaudesta.

Hän alkoi muuttua siinä kun hän seisoi edessäni. Hänen vaatteet muuttuivat, ja tuli alkoi palaa hänessä.

Rakas Herra, minä huusin, mitä tämä oikein tarkoittaa. Tunsin sellaista sääliä.

Jeesus sanoi että kaikki Saatanan palvelijat tulevat helvettiin jos he eivät tee parannusta ja lopeta synnin tekemistä. Hänen tuskansa ei lopu. Heidän kidun savu tulee nousemaan heistä iäti.

Jeesus sanoi naiselle; Elämäsi aikana sinä tiesit mikä loppu tulisi olemaan, Mooses antoi sinulle oikeudenmukainen lain, vaan et tehnyt parannusta etkä kuunnellut. Olit Saatanan työväline, ennustaja, noita. Opetit monille noituutta. Rakastit pimeyttä enemmän kuin valoa. Sinun tekosi olivat pahoja. Synnin palkka on kuolema. Teit paljon pahaa Jumalan pyhiä vastaan. Et tehnyt parannusta pahasta. Monet tulivat sinun luoksesi sen takia että olisit tehnyt parannuksen ja palvellut Herraa Jumalaa. Et kuunnellut etkä välittänyt. On kirjoitettu että vanhurskas on elävä uskosta. Jos olisit tehnyt parannuksen, silloin Jumala olisi antanut sinulle anteeksi. Hän tietää kaiken. Nyt on myöhäistä, tuomio on jo lausuttu.

Surullisina kuljimme poispäin. Ei ollut tuskalla loppua. Hänen kätensä ojentuivat meitä kohti kun lähdimme pois. Oi Jumalani, miten kauheata palaa satoja vuosia helvetissä ja ei voi kuolla, jatkuvasti tuntea kipua ja tuskaa.

Pysähdyimme erään toisen sellin eteen. Kuulin sieltä miehen äänen joka huusi. Jeesus kertoi että hän oli sokea. kuulin äänen ja katsoin ylöspäin, siinä näin ison demonin jolla oli katkenneet siivet. Seisoin lähellä Kristusta. Käännyimme miehen puoleen. Hän seisoi sellissä selkäpuoli meitä kohti. Hän kamppaili kuumaa ilmaa vastaan ja huusi; Auta minua, auta minua, anna minun kuolla.

Rauhallisesti Jeesus sanoi hänelle; Rauhoitu.

Mies kääntyi ja vastasi; Tiesin että tulisit luokseni. Nyt teen parannuksen, päästä minut ulos. Olin kauhea ihminen. En sallinut Henkeäsi muuttaa minua. Käytin vammani omaksi hyväksi. Olin Saatanan velho. Petkutin monia seuraamaan Saatanaa, mutta Herra, minä teen parannuksen. Päästä minut ulos, päästä minut ulos. Hän huusi vielä kovemmin. Jeesus, Sinä lähetit monet minun luokseni elämäni aikana kertomaan minulle totuuden, sieluni pelastukseksi. Minä kirosin heitä ja aiheutin paljon kurjuutta pahoilla voimallani. Oi Jumala, nyt teen parannuksen, laske minut pois tästä kidutuksesta. Yötä päivää minä olen tulen tuskissa. Minulla on jano ja täällä ei ole vettä. Mies jatkoi huutamista Jeesukselle.

Jeesus sanoi; Kaikki velhot, noidat ja ne jotka harjoittavat huoruutta, homot, lesbot ja kaikki jotka harjoittavat pimeyden voimia, saavat osansa palavassa meressä, helvetin kuopissa ja vankikopeissa jos he eivät tee parannusta ennen kuolemansa.

On aika maailman herätä ja ottaa Jeesus Kristus vastaan omana pelastajanaan. Raamattu kertoo palavasta merestä tulevana rangaistuksena syntiä tekeville ja uskomattomille. Ilm. 20:15. Kidun paikka Luuk. 16: 22-24. Paikka jossa yksikään sielu ei kuole ja tuli ei sammu. Mark. 9: 43-48. Itkun ja hampaitten kiristyksen paikka. Matt. 25:30, 8:12. 24:51.

Minä olen elävä todiste, silmin näkijä siihen mitä Jeesus minulle näytti helvetissä. Olen ollut siellä käymässä monta kertaa Jeesuksen kanssa, sen takia että voisin kertoa tämän sinulle.

Helvetti on paikka jossa syntiset juovat Jumalan vihan maljan, Ilmestyskirja 14: 10. Paikka jossa heidän tuskansa savu nousee iäti. ”Pois se, olkoon Jumala totinen mutta jokainen ihminen valehtelija…” Room. 3: 4.

Vastuu iäisyydestä palavassa meressä on vain sinun. Jumala rakastaa sinua ja Jeesus kuoli sinun puolestasi. Ole kiltti ja ota hänet vastaan tänään.

Tulimme taas toiseen vankikoppiin. Kuulin äänestä että siellä oli miespuolinen sielu. Tiesin Herra että tulisit minua vapahtamaan. Nyt teen parannuksen. Tämä sielu oli täynnä matoja ja tulta.

Kaikki ne sielut josta olen kertonut aikaisemmin, heillä oli myös matoja jotka kiemurtelivat heidän sielussaan. He tunsivat ne ja olivat tietoisia kaikesta mitä tapahtui heidän ympärillä. Kenelläkään ei ollut liikkumisvapautta sellistä tai siitä paikasta jossa heidän piti olla.

Tämä mies oli vankikopissa. Mies oli täynnä syntiä ja valhetta.

Jeesus sanoi; Tiesit olevasi Saatanan opetuslapsi, valehtelija joka petti monia. Totuus ei ollut koskaan sinussa. Kuulit usein minun Sanani ja teit pilaa pelastuksesta ja Pyhästä Hengestä. Et koskaan kääntynyt pois pahasta, etkä etsinyt rauhaa. Valehtelit koko elämäsi aikana, sinä et kuunnellut. Jeesus sanoi että kaikki valehtelijat saavat osansa helvetissä. Sinä pilkkasit Pyhää Henkeä.

Tämä sielu alkoi kirota ja sanoi paljon pahaa Herralle ja Pelastajalle. Tuliliekit ympäröivät hänet kun lähdimme pois hänen luotaan.

Jeesus sanoi; Hän joka haluaa, antakaa hänen tulla. Hän joka kadottaa elämänsä Minun tähteni, tulee saamaan yltäkylläisen elämän. Tämä on tuomio syntiä vastaan, he jotka eivät tehneet parannusta elämänsä aikana. Palkkio odottaa niitä jotka ovat pelastuneet ja pysyvät Minun Sanassani ja elävät Minun Sanani ja käskyjeni mukaan. Monet yrittävät palvella Jumalaa ja Saatanaa yhtä aikaa, mutta se on mahdotonta. Valitse tänään ketä haluat palvella.

Tulimme seuraavaan selliin. Huuto ja suru kuului sisältäpäin. Taas kuului huuto joka tuli luurangonnäköisestä sielusta joka istui lattialla. Hänen luunsa olivat mustat tulesta ja hänen sielunsa oli likaisen näköinen. Katselin lähemmin ja huomasin että hänen ruumiinsa oli puutteellinen. Näin tulta ja savua joka nousi ylös hänen ympärillään.

Jeesus sanoi; Minun Sanaani on totuus. Usko evankeliumi ja pelastu.

Jeesus sanoi vielä; Tällä miehellä oli paljon syntiä. Hänellä oli murhaa ja vihaa sydämessä. Hän ei tehnyt parannusta eikä uskonut evankeliumia. Olisin antanut hänelle anteeksi jos hän olisi tullut Minun luokseni. Jos hän vain olisi uskonut ja tullut luokseni kun hän kuuli evankeliumin. Sen sijaan hän teki enemmän syntiä ja myöhemmin hän kuoli synneissään. Täällä hän on nyt tänään. Hänellä oli monta mahdollisuutta uskoa evankeliumi ja palvella minua, mutta hän kieltäytyi. Nyt on myöhäistä, nyt on myöhäistä. Hän sanoi ettei hän ollut arvollinen ja ettei saisi anteeksi.

Lapseni, tämä on epäusko, haluan antaa heille anteeksi. Haluan antaa anteeksi murhaajille. Haluan antaa anteeksi vihalle. Haluan antaa anteeksi heille jotka ovat tehneet abortin. Haluan antaa anteeksi sanoo Herra, vielä viimeiseen asti.

Inhottava haju kohtasi meidät kun kuljimme eteenpäin, huutoja kuului joka puolelta. Tunsin itseni niin masentuneeksi, olisin mieluimmin rynnännyt pois kaikesta. Ajatukseni menivät kotiinpäin, ajattelin että mieheni ja lapseni eivät koskaan tulisi tähän hirvittävään paikkaan.

Pysähdyimme kun kuulimme naisen huutavan apua. Näin tuliliekeissä että tällä naisella oli oikeat silmät. En tiennyt mitä tämä nainen oli tehnyt, mutta näky murskasi sydämeni.

Nainen sanoi; Elän oikein nyt, olen lopettanut kaiken synnin tekemisen Herra.

Hän ravisti sellin ristikko porttia. Palavia lihaksia putosi hänestä.

Kerran olin pelastunut ja Sinä paransit minut syövästä. Sanoit minulle, älä enää tee syntiä ettei minulle vielä pahempaa sattuisi. Jonkin aikaa elin oikein, mutta jonkin ajan kuluttua menin takaisin maaliman elämään ja sen himoihin. Menin ulos miehien kanssa ja kohta menetin ruumiini hallinnan. Rakastin yökerhoja ja juominkeja, enemmän kuin sinua Herra. Menin siis takaisin maailmaan ja kaikki tuli seitsemän kertaa pahemmaksi. Sinä koputit minun sydämeni ovelle, mutta en päästänyt sinua sisään. Muutamasta vuodesta maailman himoissa annoin sieluni helvettiin iäksi. Miten järjetön minä olin. Rakastin sekä miehiä että naisia. Pilasin monen ihmisen elämän ennen kuolemani. Olin todellisesti Saatanan vallassa. Vielä koin miten koputit sydämeni ovelle, että tekisin parannuksen ja pelastuisin, mutta kieltäydyin. Ajattelin vielä tulee päivä jolloin antaisin sydämeni Kristukselle. Mutta ei Jumalani, odotin liian kauan.

Näin miten hänen vanha surullinen kasvo alkoi palaa ja hävisi tuleen. Huusin ja käännyin Jeesuksen puoleen. Oi Jumalani, tuleeko maailma koskaan ymmärtämään miten todellista tämä on? Huusin, herätkää ennen kuin on myöhäistä!

Jeesus sanoi; Monet heistä jotka saavat lukea tämän tulee sanomaan ettei tämä ole Jumalasta. Toiset taas uskovat. Monet tulevat kääntymään oikeaan tämän takia. Tämä todistus on tosi. Hän joka tietää Sanani ja Minun tieni, eikö sittenkään tee parannusta, hän joutuu helvettiin.

Tämän jälkeen kävelimme poispäin. Jeesus sanoi että oli aika mennä kotiin.

Jeesus ja minä pysähdyimme erään kukkulan laelle ja katsoimme alas laaksoon. Olimme jättäneet vankikopit ja kulkeneet tänne ylös. Kuulin miten kuolleet huusivat ja suuri melu täytti paikan. Kun hän puhui minulle, näin paljon tummia olentoja takanamme jotka putosivat alas laaksoon.

Jeesus sanoi minulle; Nämä olevat ihmisiä jotka olivat juuri kuolleet ja nyt tulevat helvettiin, ja tämä jatkuu koko ajan.

Oi Taivaan Isä, armahda.

Jeesus sanoi; Rakastan sinua lapseni. Minun rakkauteni sinuun on todellinen. Tulen palkitsemaan sinut kun kerrot maailmalle mitä olen sinulle näyttänyt. Herätä kansat helvetin todellisuudesta.

Katselin alas kohti helvetin vankiloita. Näin siellä jotain joka näytti olevan helvetin sisään käynti. Kuulin sieltä tuskaisia huutoja. Oi Herra, milloin tämä loppuu, haluaisin levähtää. Tunsin itseni niin surulliseksi ja yksinäiseksi. Käännyin Jeesuksen puoleen … mutta, Hän ei ollut siinä. Oi Herra Jeesus, missä Sinä olet? Herra Jeesus, missä olet?

Muistin mitä hän oli minulle sanonut; ”Joskus näyttää siltä kuin olisin sinut hyljännyt, mutta en ole.”

Huusin taas; Herra Jeesus, missä olet?

Kansa, sen mistä nyt kerron tulee varmasti säikäyttämän teitä. Rukoilen että tämä tulee tekemään sinusta uskovainen. Jos ei mikään muu minun kertoma ole koskettanut sinua, rukoilen että et koskaan unohda tätä mistä nyt tulen kertoman. Jos olet uskovainen, varmista että sinulla on kaikki suhteesi Herraan kunnossa. Ole valmis ottamaan Herraa vastaan milloin tahansa. Ole valmis, et tiedä paikkaa etkä aikaa jolloin Hän voi tulla. Jos et ole uudesti syntynyt, kutsu Herraa niin Hän sinut pelastaa tästä kauheasta paikasta.

Taas huusin Jeesusta, samalla ryntäsin alas kukkulalta etsimään häntä. Kohta minut pysäytti suuri demoni jolla oli ketju kädessä. Tämä nauroi ja sanoi että minulla ei ollut paikkaa mihin juosta. Sinun Jeesuksesi ei tule sinua auttamaan. Olet helvetissä iäti.

Ei, ei huusin. Anna minun mennä. Tämä suuri demoni otti minut vangiksi. Minä huusin kun hän kosketti minua. Hän sitoi minua ketjulla. Siinä kun makasin, minun ruumiini tuli omituinen tunne. En tiennyt mitä tapahtui, enkä tiennyt miksi Herra oli minut jättänyt tänne. Huusin kauhuissani ja pelossani. Tunsin miten lihani irtautui luistani.

Oi Jeesus, missä olet. Katselin itseäni ja huomasin että oli reikiä joka puolella. Minä olin mustan harmaa väriltään. Huusin kauhuissani. Huusin Jeesusta, mutta en tiennyt missä hän oli. Olen kadotettuna helvetissä. Vielä minä huusin Jeesusta.

Minulla oli kaikki aistit ja tiesin kaiken mitä tapahtui ympärilläni. Tunsin kuinka madot kiemurtelivat ruumiissani. Olin tietoinen kaikesta ja muistin mitä tapahtui maa päällä. Minulla oli tunto, näkö ja pystyin ajattelemaan. Näin itseäni vangittuna likaisessa luurangossa, samalla kun tunsin kaiken mitä minulle tapahtui. Monet olivat samalla tavoin vangittuna näissä helvetin vankiloissa.

Oi Jeesus, missä olet. Tuska josta et voi kuvitellakaan tuli ruumiiseeni. Inhottava kauhea haju täytti paikan. Huusin tuskissani. Halusin kuolla, mutta en pystynyt. Tunsin tulen luissani ja huusin, Jeesus missä olet? Vierin lattialla ja huusin niin kuin kaikki muutkin. Sietämätön tuska täytti sieluni. Huusin, missä oletkaan Jeesus, mitä tapahtuu? Onko tämä uni, tulenko heräämään, vaan olenko todella helvetissä niin kuin kaikki nämä muutkin? Olenko tehnyt syntiä Jumalaa vastaan, mitä tapahtuu?

Masentuneena huomasin olevani helvetissä kaikkien niiden kanssa joiden kanssa olin keskustellut aikaisemmin. Näin suoraan ruumiini läpi, näin miten madot kiemurtelivat sielussani, samoin kuin muillakin joita olin nähnyt.

Eräs demoni sanoi; Jeesuksesi toi sinut tänne, nyt olet Saatanan oma. Hän nauroi ilkeästi kun hän nosti minut ylös. Huusin Jumalalle, ja ajattelin mitä nyt tulee tapahtumaan.

Demoni sanoi; Me vihaamme Jeesusta ja kaikki sitä mitä Hän tekee.

Oi Jumala, minä huusin. Pelasta ihmiset maan päällä. Herätä heidät ennen kuin on myöhäistä. Monta raamatun sanaa tuli mieleeni, mutta en uskaltanut niitä sanoa kun pelkäsin tätä demonia. Minut vietiin vankikoppiin, muistutti maaluolaa, samanlaiseen joita olin aiemmin nähnyt. Huusin Jeesusta.

Ajattelin miestäni ja lapsiani. Oi Jumala, älä salli heidän tulla tänne huusin.

Kaikkivaltiaan kuulo ei ole suunnattu huutaviin helvetissä. Jospa maailma vain kuuntelisi. Tämä on todellista. Kaikessa synnin tuskassa huusin Jeesukselle että Hän antaisi sielulleni armon.

Näin tulta joka tuli minua kohti. Rukoilin kuolemaa, mutta kuolema ei tullut. Huutoni kaikui muiden kanssa jotka olivat iäksi kadoksissa. Kaaduin lattialle ja sain kokea polttavan tuskan ja kaikki muu tuska josta olen aikaisemmin kertonut. Kuulin ääniä portista kun toisia taas tuli helvettiin.

Kaikki aistit ovat tallella helvetissä. Aistini tunsivat kaiken. Kaikki osat sielussani ovat elossa, tiesin kaikesta mitä tapahtui ympärilläni. Muistin koko elämäni ja kaikki ne ihmiset jotka olin kohdannut. Muistin kuinka olin rukoillut sairaiden puolesta ja Jeesus oli heidät parantanut. Muistin hänen rakkautensa ja miten hän huolehti minusta. Ajattelin, oi Jumalani, mitä minä teen helvetissä? Jos olisin vain ollut enemmän kuin Jeesus, minä huusin.

Tiesin että oli sieluja minun yläpuolella. Katselin ylöspäin toivoen näkeväni jonkun tai jotain, vaan en onnistunut. Pimeys ja likainen savu estivät näkemästä. Kaamea keltainen valo ja inhottava mädänneen lihan tuoksu täytti paikan. Sekunnit, minuutit ja tunnit tuntuivat iäisyydeltä. Milloinka tämä tulisi loppumaan?

Suuria käärmeitä kiemurteli oven ohitse. Huusin, oi Herra päästä minut ulos. En jaksanut nousta ylös. Sieluni eli ja tunsi kaiken. Näin miten portit taas avautuivat ja lisää sieluja saapui helvettiin. Kuulin äänen joka kaikui kautta helvetin. Ajattelin tunsinko ketään heistä ja tuleeko mieheni tänne?

Aika kului ja paikka tuli valoisammaksi. Mietin mitä tulisi tapahtumaan seuraavaksi. Kuvittelin että oli seuraava päivä koska tuli valoisampaa. Koko paikka tärisi voimakkaasti, vaikutti siltä kuin maa laajentuisi itsestään. Sellit siirtyivät taaksepäin antaen paikkaa toisille. Helvetti oli todellakin laajentanut itsensä. Lisää sieluja tippui sisälle helvettiin aivan edessäni. Näin suuria demoneja jotka vetivät kahleissa olevia sieluja minun sellin ohitse.

Rukoilin taas että saisin kuola mutta se ei käynyt. Tunsin jälleen tulen ja sen mukan tuskan. Taas maa tärisi ja liikkui. Helvetti todella oli laajennustyössä. Tunti toisensa jälkeen tämän tuskan, kivun, tulen ja kärsimyksen prosessi jatkui. Minulla oli jano mutta en voinut kuolla. Huusin Jeesusta, mutta hän ei vastannut. Mikä tunne olla kadotettu ilman toivoa ja ilman rakkautta. Taas tuli pimeys, seisoin ja huusin. Toiset ottivat osaa huutoon toivoen kuolemaa.

Aivan yllättäen minut temmattiin ulos sellistä näkymättömän voiman kautta. Samassa hetkessä seisoin kotini edessä ja vierelläni seisoi Jeesus!

Huusin, Herra, Herra, miksi Sinä jätit minut sinne? Olin todella epätoivoinen.

Jeesus sanoi; Rauhoitu! Minun piti ottaa sinut sinne ja myös jättää sinut, samoin kuin ne sielut jotka ovat tehneet syntiä Jumalaa vastaan ja tulleet heitetyksi helvettiin. Minä olin kanssasi koko ajan. Minun täytyi antaa sinun kärsiä kaiken tuskan helvetissä siksi voisit kertoa siitä toisille. Tämän kokemuksen kautta voit tuoda monia ihmisiä Minun luokseni.

Nukahdin Jeesuksen käsiin. Kun jälleen heräsin oli jo uusi päivä.

Olin kovin sairas monta päivää. Olen ajatuksissani kokenut helvetin tuskat uudelleen ja uudelleen. Rukoilen että kirja ja kasettinauhat leviäisivät kaikkialle maailmaan ja että otat Raamattusi ja opettelet Jumalan viisautta. Kiitän Jumalaa että Hän valitsi minut välittämään tämän ilmestyksen ja todistuksen sinulle. Tämä mistä olen kertonut sinulle sydämeni syvyydestä on totta. Nämä ovat voimallisia totuuksia Jumalasta jotka ravistavat sinua. Jumala tahtoo että opit tuntemaan Hänen rakkautensa sinua kohtaan. Hän haluaa antaa sinulle anteeksi huolimatta siitä mitä olet tehnyt.

Jos olet homo ja todella teet parannuksen, silloin Jumala antaa sinulle anteeksi ja vapauttaa sinut. Jos olet lesbo, Jumala haluaa antaa sinulle anteeksi. Jos harrastat okkultismia tai jos harrastat jotain syntiä mistä Jumala on Sanassaan puhunut, huuda Häntä avuksi ja Hän tulee antamaan sinulle anteeksi. Jos olet murhaaja, Jumala haluaa antaa sinulle anteeksi. Mikä sinun syntisi onkaan, Jumala lähetti Poikansa pelastamaan sinut. Hänellä on valta antaa syntisi anteeksi ja puhdistaa sinut kaikista synneistäsi.

Jeesus Kristus tulee pian noutamaan kansansa kotiin. Jotka ovat uudesti syntyneet, he tulevat kaikki temmatuiksi yläilmoihin kohtaamaan Häntä.

Taivaallinen Isä. Haluan lopettaa tämän kirjan ja kasettinauhat rukouksella. Rukoilen että Jumalan voitelu kosketta näitä. Rukoilen Jeesuksen Nimessä että Jumalan Henki kosketta jokaista sydäntä joka lukee tämän todistuksen helvetistä, että heidän silmänsä ja korvansa ovat avoimia että he tekevät parannuksen synneistään ja kääntyvät elävän Jumalan puoleen, ja uskovat Herraan Jeesukseen ja tulevat pelastetuiksi.

Veli tai sisar, jos olet syntinen, rukoile Herraa Jeesusta antamaan syntisi anteeksi. Rukoile että Hän tulee sydämesi ja pelastaa sielusi sekä puhdistaa sinut kaikesta synnistä Karitsan verellä. Silloin Jeesus tulee sydämeesi ja tekee sinusta uuden luomuksen ja sinä synnyt uudesti Jumalan Hengen kautta. Rukoilen Jeesuksen mahtavassa Nimessä.

Ota osaa seurakunnassa jossa on hyvä Sanan opetus, missä voit kasvaa Herra Jeesuksen kanssa, Amen.

*****

Jumalallinen Ilmestys Helvetistä.
A Divine Revelation of Hell, Finish
by Mary Kathryn Baxter