Home All Languages
   Uppenbarelse om Himlen
och Helvetet för 7 Ungdomar
Finalkampen
Helvetet är en Verklighet, jag har varit där!
Gudomlig Uppenbarelse av Himlen En Gudomlig Uppenbarelse av Helvetet Vision om Uppryckelsen, Vedermödan, den
Heliga Staden & Guds Tron och satans tron.
23 Minuter i Helvetet av Bill Wiese

Vittnesbörd av
Theo Nez
PDF

Det är Tid Att Dansa!
Himlen är så Verklig En Glimt av Evigheten Ian McCormack
8 Timmar i Himlen Unity’s syn Tiden går snabbt mot sitt slut Helvetets Port Translators Needed !
HTML Bible   Thru the Bible Gospel Go  Passion of the Christ  The Jesus Film   Christian Answers 4 Spiritual Laws Ethnic Harvest

En Gudomlig Uppenbarelse
av Helvetet

A Divine Revelation of Hell,   Swedish
Översättning från hennes bok.
Av
Mary K. Baxter
PDF  DOC

Innehållsförteckning
Förord
Introduktion
Till Kathryn från Jesus
1 Till helvetet
2 Helvetets vänstra ben
3 Helvetets högra ben
4 Flera gropa
5 Fruktans tunnel
6 Aktiviteter i helvetet
7 Helvetets mage
8 Celler i helvetet
9 Helvetets fasor
10 Helvetets hjärta
11 Yttre mörker
12 Horn
13 Helvetets högra arm
14 Helvetets vänstra arm
15 Joels dagar
16 Helvetets centrum
17 Krig i helvetet
18 Öppen vision från helvetet
19 Helvetets haka
20 Himlen
21 Falsk religion
22 Vilddjurets tecken
23 Kristi återkomst
24 Guds slutliga vädjan
25 Uppenbarelse av helvetet
26 En profetia av Jesus
Avslutnings ord
Om författaren

Förord

Marcus Bach har sagt att böcker kallas ofta barns tankar, rätt så. Inte helt olikt barn av kött och blod, är dessa kreativa syskon, födda av någons vilja eller orsak, bestämda till att leva ett eget liv. Deras erfarenhet i världen kan mycket väl sammankopplas med vilken annan gåva som helst. De äger alla mänskliga känslor. Och utan tvivel har de en hemlig fruktan att en dag hamna i en bokhylla och bli kvarglömda där.

Till skillnad från andra böcker, tror jag att Den Helige Ande har fört fram den här boken för tid och evighet. Upplevelserna och budskapet är av största betydelse för Kristi kropp. Jag tror att Guds smörjelse kommer att vara över boken och kommer att betjäna alla som läser bokens innehåll.

 

Boken tillägnas

Detta arbete tillägnas Gud Fadern till ära, Gud Sonen och Den Helige Ande, förutom dem hade denna bok inte varit möjlig.

Introduktion

Jag erkänner att utan en övernaturlig kraft från Herren Jesus Kristus, hade inte denna eller andra böcker som handlar om livet efter döden kunnat skrivas. Bara Jesus har nycklarna till helvetet och har betalat priset för att vi skall få komma till himlen.

Att skriva denna bok har varit en lång, ensam och krävande process. Faktum är att boken väntat i flera år till att bli utgiven. Uppenbarelsen från Herren fick jag 1976. Det tog åtta månader att skriva ner det på papper.

Själva sammanställningen av manuskriptet omslöt flera år och att lägga till bibelställen steg för steg tog ytterligare ett år. Att slutföra boken tog den mesta delen av vintern 1982 och år 1983. Jesus förde mig till helvetet under trettio nätter och sedan följde tio nätters besök i himlen.

Jag förstår nu att Herren förberedde mig att skriva denna bok när jag till och med som barn hade drömmar om Gud. Efter att jag blev född på nytt hade jag en stark kärlek till de förlorade och jag ville se själar frälsta.

Senare uppenbarade sig Herren för mig år 1976 och talade om för mig att jag var utvald för ett speciellt uppdrag. Han sade: ”Mitt barn, jag vill uppenbara mig för dig till att föra människor ut från mörker till ljus. För Herren Gud har utvalt dig för ett syfte, att skriva och dokumentera det som jag kommer att visa och berätta för dig.”

”Jag skall uppenbara för dig helvetets verklighet så att många skall bli frälsta, många kommer att göra bättring från sina onda vägar innan det är för sent.”

”Din själ kommer att tas ut ur din kropp av mig Herren Jesus Kristus och förflyttas till helvetet och andra platser som jag vill att du skall få se. Jag kommer också att ge dig visioner om himlen och andra platser och ge dig många uppenbarelser.”

Mary Kathryn Baxter

Till Kathryn från Jesus

För detta syfte föddes du, till att skriva och berätta det jag har visat och berättat för dig. Dessa saker är trofasta och sanna. Din kallelse är att låta världen få veta att det finns ett helvete och att jag Jesus, sändes av Gud till att rädda dem från denna plåga.

Kapitel 1

In i helvetet

I mars 1976 medan jag bad i mitt hem, fick jag ett besök av Herren Jesus Kristus. Jag hade bett i anden i flera dagar när jag helt plötsligt upplevde Guds närvaro. Hans kraft och Hans härlighet fyllde huset. Ett briljant ljus strålade i rummet där jag bad och en ljuvlig och underbar känsla kom över mig.

Ljus flödade i böljor, vågor av ljus som rullade in i och ut ur varandra. Det var en spektakulär syn! Sedan började Herren tala till mig. Han sade:

”Jag är Jesus Kristus din Herre och jag vill ge dig en uppenbarelse till att förbereda de heliga för min återkomst och till att föra många till rättfärdighet. Mörkrets makter är verkliga och Min dom är sann”.

”Mitt barn, jag vill föra dig till helvetet genom Min Ande och jag vill visa dig många saker som jag vill att världen skall veta. Jag kommer att uppenbara mig för dig många gånger, jag kommer att ta din ande ut ur din kropp och kommer verkligen att ta dig med till helvetet.”

”Jag vill att du skriver en bok och berättar om visionen och allt det jag visar för dig. Du och jag kommer att vandra tillsammans genom helvetet. Gör anteckningar om det som var och som komma skall. Mina ord är sanna, trofasta och att lita på. Jag Är den Jag Är och det finns ingen förutom Mig.”

”Kära Herre”, ropade jag, ”Vad vill du att jag skall göra”? Hela min varelse ville ropa till Jesus utifrån medvetenheten om Hans närvaro. Det bästa sätt att beskriva det är att kärleken kom över mig. Det var den mest underbara, fridfulla, glädjefyllda och kraftfulla kärlek jag någonsin upplevt.

Guds pris började flöda över mig. Helt plötsligt ville jag ge Honom hela mitt liv att bli använd av Honom, till att hjälpa och rädda människor från deras synd. Jag visste genom den Helige Ande, att det verkligen var Jesus Guds Son som befann sig i mitt rum med mig. Jag kan inte hitta ord till att uttrycka Hans gudomliga närvaro. Men jag vet att jag vet att det var Herren.

”Se, Mitt barn, sade Jesus. Jag skall genom Min Ande föra dig till helvetet så att du kan skriva om dess verklighet, till att berätta för hela jorden att helvetet är verkligt och till att föra de förlorade ut ur mörker in i evangeliets ljus om Jesus Kristus.”

På en gång togs min ande ut ur min kropp. Tillsammans med Jesus for vi ut ur mitt rum och upp i skyn. Jag var medveten om allt det som hände med mig. Jag såg min man och mina barn där de sov i vårt hem nedanför.

Det var som om jag hade dött och min kropp lämnades kvar i min säng medan min ande for tillsammans med Jesus genom taket på vårt hus. Det såg ut som om hela taket rullades bort och jag såg min familj sova i sina sängar.

Jag upplevde Jesu vidrörande när Han sade ”Frukta inte. De kommer att vara beskyddade”. Han visste mina tankar.

Jag försöker med min bästa förmåga att berätta för dig steg för steg det jag såg och upplevde. Vissa saker kunde jag inte förstå. Herren Jesus berättade betydelsen av det mesta, men en del saker berättade Han inte.

Jag visste då och jag vet nu, att dessa saker var verkliga händelser och att bara Gud kunde ha visat dem för mig. Prisat vare Hans heliga namn. Folk, tro mig, helvetet är verkligt. Jag fördes dit många gånger medan jag förberedde denna redogörelse.

Snart var vi högt uppe i skyarna. Jag vände mig om och såg på Jesus. Han var full av härlighet och makt, Han utstrålade en sådan frid. Han tog mig vid handen och sade, ”Jag älskar dig, frukta inte för jag är med dig”.

Just då fortsatte vi ännu högre upp i skyarna, nu kunde jag se jorden nedanför. Från jordens centrum och till fler platser runt om; sköt trattformade tunnlar ut, för att åter dra sig tillbaka.

De rörde sig högt upp över jorden och såg gigantiska ut, smutsiga och förföriska som rörde sig hela tiden. De stack upp överallt från jorden. ”Vad är de?” frågade jag Jesus när vi kom nära en av dem.

”Det är ingångar till helvetet” sade Han. ”Vi kommer att fara in till helvetet genom en av dem.”

På en gång for vi in genom en av tunnlarna. På insidan såg det ut som en tunnel som snurrade runt och runt för att åter ta formen av en spetsig kon.

Ett djupt mörker omslöt oss och med mörkret kom en sådan hemsk lukt att jag höll på att tappa andan. Runt om i tunneln fanns levande figurer inbäddade i väggarna. De var mörk gråa till färgen, figurerna rörde sig och ropade när vi passerade. Jag visste utan att någon sade det att dessa var onda.

Figurerna kunde röra sig men de satt fast i väggen. En hemsk lukt kom från dem och de skrek till oss med det hemskaste rop. Jag kände mig osynlig, onda makter rörde sig på insidan av tunneln.

Ibland kunde jag urskilja figurerna i mörkret. En smutsig dimma täckte de flesta av dem. ”Herre, vad är dessa?” frågade jag och höll stadigt i Jesu hand.

Han sade att de var onda andar som var redo att rusa iväg ut till jorden när helst Satan ger dem befallning.

När vi fortsatte ner genom tunneln, skrattade figurerna och ropade på oss. De försökte röra vid oss men kunde det inte på grund av Jesu kraft. Hela luften var förorenad och smutsig, bara Jesu närhet höll mig från att ropa rakt ut för all hemskhet.

Ja, jag hade alla mina sinnen, jag kunde höra, se, lukta och känna och även uppleva all ondska som fanns där. Mina sinnen var till och med känsligare här, stanken och smutsen gjorde mig nästan sjuk.

Luften fylldes av skrik när vi kom mot slutet av tunneln. Genomträngande rop mötte oss i den mörka tunneln. Olika slags ljud fyllde luften. Jag kunde känna fruktan, död och synd runt om mig.

Den hemskaste lukt jag någonsin upplevt fyllde luften. Det var lukten av ruttet kött och den kom från varje håll. Aldrig på jorden har jag känt sådan ondska eller hört sådana rop i förtvivlan. Snart skulle jag komma underfund med att ropen kom från döda och att helvetet var fyllt av deras jämmer.

Jag kände en ondskans vindpust och en sugande kraft framför oss. Blixtrande och flämtande ljus trängde genom det svarta mörkret och kastade gråa skuggor på väggarna. Jag kunde knappt urskilja konturerna av något som fanns framför mig. Jag blev chockad när jag upptäckte att det var en stor orm som slingrade sig framför oss. När jag tittade mera, såg jag att det fanns liknande ormar som slingrade överallt.

Jesus sade att vi snart kommer till helvetets vänstra ben. Framför dig kommer du att få se djup sorg, patetisk bedrövelse och en obeskrivlig hemskhet. Håll dig nära Mig, jag kommer att styrka och beskydda dig när vi går genom helvetet.

”Det du kommer att få se är en varning”, sade Han. ”Boken du skriver kommer att rädda många människor från helvetet. Det du ser är verkligt. Frukta inte för jag kommer att vara med dig.”

Till sist var Herren Jesus och jag på botten av tunneln. Vi gick in i helvetet. Jag skall försöka med min bästa förmåga att återge det jag såg och jag berättar det i den ordning som Gud gav det till mig.

Framför oss så långt jag kunde se, fanns flygande objekt som for överallt. Klagande ljud och ömkande rop fyllde luften. Något uppåt, framför oss, såg jag ett dunkelt ljus som vi började gå mot. Stigen var av torr och smutsig lera. Vi kom snart till ingången till en liten mörk tunnel.

Jag upplevde något som jag inte kan återge i ord; det var alldeles för hemskt att beskriva. Man kunde känna den fruktan som fanns i helvetet, jag visste att om jag inte varit tillsammans med Jesus så hade jag inte kommit tillbaka. När jag skriver om det, förstod jag inte allt det jag såg, men Herren vet allt och Han hjälpte mig förstå det jag såg.

Låt mig få varna dig, gå aldrig till den platsen. Det är en avskyvärd plats med plåga, en olidlig smärta och en evig sorg. Din själ kommer att leva för alltid. Själarna lever för alltid. Det är ditt verkliga jag och din själ kommer att gå antingen till himlen eller till helvetet.

Till er som tror att helvetet är här på jorden, visst det är rätt! Helvetet är i jordens centrum och där finns själar som plågas dag och natt. Det finns inga fester i helvetet. Ingen kärlek. Inget medlidande. Ingen vila. En plats där det bara finns sorg långt utöver din förmåga att tro.

Kapitel 2

Helvetets vänstra ben

En hemsk lukt fyllde hela luften. Jesus sade till mig: ”I helvetets vänstra ben finns det många gropar [hålor].” Den här tunneln delar sig till andra delar av helvetet, men vi skall tillbringa en del tid i vänstra benet först.

”Det du kommer att få se kommer du alltid att minnas. Världen måste känna till om helvetets verklighet. Många syndare och även många av Mitt folk tror inte att helvetet är verkligt. Du har blivit utvald av mig till att uppenbara dessa sanningar för dem. Allt det jag kommer att visa dig om helvetet och allt annat jag kommer att visa dig är sanning.”

Jesus hade visat sig för mig som ett starkt ljus, starkare än solen. Konturen av en man fanns i ljuset. Ibland såg jag Jesus som en man, men vid andra tillfällen hade Han formen av en ande.

Han talade till mig igen, ”Barn, när jag talar, har Fadern talat. Fadern och jag är ett. Kom ihåg att älska över allt annat och att förlåta varandra. Kom nu, följ med mig.”

När vi gick, flydde onda andar för Herrens närhet. ”O Gud, o Gud,” ropade jag. ”Vad kommer härefter?”

Som jag sagt tidigare, hade jag alla mina känslor i helvetet. De som är i helvetet har kvar alla sina känslor. Mina jobbade just nu för högtryck. Fruktan fanns överallt, en oförklarlig fara lurade överallt. Varje steg jag tog var mera hemsk än den förra.

Det fanns dörröppningar i storlek med små fönster högst uppe i tunneln, de öppnades och stängdes mycket snabbt. Skrik hördes i luften när många onda varelser flög förbi oss upp och ner genom helvetets ingångar. Snart var vi vid tunnelns slut. Jag skakade av fruktan på grund av alla faror och fruktan som omslöt oss.

Jag var så tacksam för det beskydd Jesus gav mig. Jag tackar Gud för Hans allsmäktiga makt att beskydda oss, även i helvetets hålor. Även med den beskyddande sköld tänkte jag: Inte min vilja Fader, men må din vilja ske.

Jag tittade på min kropp. För första gången upptäckte jag att jag var i en andlig skepnad och den var en kopia av mig själv. Jag tänkte vad som skulle ske härnäst.

Jesus och jag for från tunneln till en stig med stora områden på dess båda sidor. Det fanns eldgropar överallt så långt ögat såg. Groparna var ungefär 1,2 meter vida och 0,9 meter djupa och var skålformade. Jesus sade, ”Det finns många liknande gropar i helvetets vänstra ben. Kom så skall jag visa dig några.”

Jag stod vid sidan om Jesus och tittade på en av groparna. Svavel fanns i groparnas väggar och det var rödglödande som kol i en brasa. Mitt i gropen fanns en förlorad själ som hade dött och kommit till helvetet. Elden började i gropens botten och fortsatte uppåt och omslöt själen i lågor. Om en stund dog elden ner till att bara glöda för att sedan med ett sprakande åter blossa upp och svepa över den plågade själen i gropen.

Jag tittade och såg att den förlorade själen i gropen var instängd i ett skelett. ”Min Herre, ” ropade jag vid åsynen av detta, ”Kan du inte släppa ut dem?” Så hemskt var detta! Jag tänkte, detta kunde vara jag. Jag sade, ”Herre, det är så tråkigt att se och att förstå att det finns en levande själ där inne”.

Jag hörde ett rop från den första gropen. Jag såg en själ som ett skelett som ropade, ”Jesus, ha nåd”!

O Herre, sade jag. Det var en kvinnas röst. Jag tittade på henne och ville ta ut henne ur elden. Att se henne där krossade mitt hjärta.

Kvinnan i ett skelett med en smutsig grå dimma på insidan talade med Jesus. Jag var chockerad när jag lyssnade till henne. Förruttnat kött hängde i slamsor från hennes ben, allteftersom det brann lossnade köttet och föll ner på botten i gropen. Där hennes ögon en gång hade varit fanns nu bara tomma hålor. Hon hade inget hår.

Små eldslågor började från hennes fötter och växte till medan elden for uppåt utefter hennes kropp. Det såg ut att kvinnan brann hela tiden, även när lågorna var som flämtande glöd. Djupt från hennes insida hördes ett desperat rop och jämrande, ”Herre, Herre, jag vill ut härifrån”!

Hon sträckte sig mot Jesus. Jag tittade på Jesus, hans ansikte uttryckte en sådan sorg. Jesus sade till mig, ”Mitt barn, du är med mig för att låta världen veta att syndens lön är döden och att helvetet är verkligt”.

Jag tittade på kvinnan igen, maskar kröp ut ur benen i hennes skelett. De skadades inte av elden. Jesus sade, ”Hon vet och känner maskarna på insidan”.

”Gud, ha förbarmande!” Ropade jag när elden nådde sin kulmen och den hemska processen började om på nytt. Högljudda rop och snyftanden skakade kvinnosjälen. Hon var förlorad. Det fanns ingen väg ut. ”Jesus, varför är hon här?” Sade jag lågmält för jag var så rädd.

Jesus sade, ”Kom”.

Vägen som vi var på gick runt mellan eld groparna så långt jag kunde se. Ropet från de levande döda, blandat med jämmer och ohyggligt skrik, nådde mina öron från alla håll. Det fanns ingen tystnad i helvetet. Lukten från dött och ruttet kött hängde tjockt i luften.

Vi kom till nästa grop. I den här gropen, som hade samma storlek som den förra, fanns ett annat skelett liknande varelse. En mans röst ropade från gropen och sade, ”Herre, ha förbarmande med mig”! Bara när de talade kunde jag veta om själen var en man eller kvinna.

Den här mannen jämrade och snyftade högt. ”Jag är så ledsen, Jesus. Förlåt mig. Ta ut mig härifrån. Jag har varit på denna plågoplats i åratal. Jag ber dig, släpp ut mig”! Djupa snyftningar skakade hans skelettformade skepnad när han tiggde, ”Var snäll, Jesus, släpp ut mig”! Jag tittade på Jesus och såg att han också grät.

”Herre Jesus”, ropade mannen i den brinnande gropen. ”Har jag inte lidit tillräckligt för mina synder? Det har redan gått fyrtio år sedan jag dog”.

Jesus sade, ”Det står skrivet, den rättfärdige skall leva av tro”! Alla gycklare och otroende får sin del i den brinnande sjön. Du trodde inte på sanningen. Många gånger besökte Mitt folk dig för att visa dig vägen, men du lyssnade inte till dem. Du skrattade åt dem och förkastade evangeliet. Även om jag dog på ett kors för dig, så bespottade du Mig och omvände dig inte från dina synder. Min Fader gav dig många tillfällen till att bli frälst. Om du bara hade lyssnat”! Jesus grät.

”Jag vet, Herre, jag vet!” grät mannen. ”Men jag gör bättring nu.”

”Det är för sent”, sade Jesus. ”Domen har fallit.”

Mannen fortsatte, ”Herre, en del av de mina kommer hit, för de kommer heller inte att göra bättring. Herre, var vänlig och låt mig gå och berätta för dem att de måste göra bättring från sina synder medan de ännu är på jorden. Jag vill inte att de skall komma hit”.

Jesus sade, ”De har predikanter, lärare, äldste, alla betjänar med att predika evangeliet. De skall berätta för dem. De har också tillgång till modern kommunikations system och många andra sätt att få lära sig om Mig. Jag har sänt arbetare till dem så att de skall tro och bli frälsta. Om de inte vill tro när de hör evangeliet, kommer de inte heller att låta sig övertalas om någon kommer från de döda”.

Efter detta blev mannen mycket arg och började förbanna. Onda, hädiska ord kom ut ur honom. Jag såg med fasa när lågorna flammade upp och hans döda förruttnade kött började brinna och falla av. Innanför det döda skalet av en man, såg jag hans själ. Det såg ut som en smutsig grå dimma, det fyllde hela hans skelett.

Jag vände mig mot Jesus och ropade, ”Herre, så hemskt”!

Jesus sade, ”Helvetet är verkligt; domen är verklig. Jag älskar dem så, Mitt barn. Detta är bara början av allt det skrämmande som jag måste visa dig. Det finns mycket mera”.

Jag vill att du skall berätta för världen att helvetet är verkligt, att män och kvinnor måste omvända sig från sina synder. Kom, följ Mig. Vi måste gå vidare.

I nästa grop fanns en mycket liten kvinna som såg ut att vara ungefär i åttio års ålder. Jag kan inte förklara hur jag visste hennes ålder, men jag gjorde det. Elden som brann hela tiden hade bränt bort skinnet [köttet], bara benen fanns kvar och en smutsig dimmig själ på insidan. Jag såg på medan elden brände henne. Snart fanns bara benen kvar och maskarna som kröp på insidan, vilka elden inte kunde förstöra.

”Herre, så hemskt!” Ropade jag. ”Jag vet inte om jag kan fortsätta, det är så obegripligt hemskt.” Så långt mitt öga kunde se, brann själar i eldgroparna.

”Mitt barn, det är därför du är här”, svarade Jesus. ”Du måste känna till och berätta sanningen om helvetet. Himlen är verklig! Helvetet är verkligt! Kom vi måste gå vidare”.

Jag såg tillbaka på kvinnan. Hennes rop var så sorgset. När jag såg på henne, förde hon samman sina händer som till bön. Jag kunde inte låta bli att gråta. Jag var i en andlig skepnad och jag grät. Jag visste att människorna i helvetet kände också allt detta.

Jesus visste min tankar. ”Ja, barn”, sade Han. ”Det gör de. När människorna kommer hit, har de samma känslor och tankar som när de var på jorden. De kommer ihåg sina familjer och vänner och alla de tillfällen när de kunde ha gjort bättring men de vägrade att göra det. Minnet finns alltid hos dem. Om de bara hade trott på evangeliet och gjort bättring innan det var för sent”.

Jag tittade än en gång på den gamla kvinnan, då lade jag märke till att hon hade bara ett ben, och att det fanns skruvhål i hennes höftben. ”Vad är de frågade jag Jesus?”

Han sade, ”Barn, medan hon var på jorden, fick hon cancer och hade mycket ont. Operationen räddade hennes liv. Hon var en bitter kvinna i många år. Många av Mina barn kom för att be för henne och berättade att jag kunde hela henne. Hon sade, ”Gud har gjort detta”, hon trodde inte på evangelium och gjorde inte bättring. En gång till och med kände hon mig, men efter en tid så började hon hata mig”.

”Hon sade att hon inte behövde Gud och ville inte att jag skulle hela henne. Ändå vädjade jag till henne, jag ville fortfarande hela henne, jag ville hela och välsigna henne. Hon vände ryggen till Mig och förbannade Mig. Hon sade att hon ville inte ha Mig. Min ande vädjade henne. Ännu efter att hon vänt Mig ryggen, försökte jag fortfarande dra henne genom min ande, men hon lyssnade inte. Till sist dog hon och hamnade hit.”

Den gamla kvinnan ropade till Jesus: ”Herre Jesus, var snäll och förlåt mig nu. Jag är så ledsen att jag inte gjorde bättring medan jag var på jorden”. Hon snyftade och ropade till Jesus: ”Om jag bara hade gjort bättring innan det var för sent! Herre, hjälp mig ut härifrån, jag vill tjäna Dig. Jag vill vara god. Har jag inte lidit tillräckligt? Varför väntade jag tills det var för sent? O, varför väntade jag tills Din Ande slutade påverka mig?”

Jesus sade till henne: ”Du hade flera möjligheter gång efter annan att göra bättring och tjäna Mig” Sorgsenhet syntes i Jesu ansikte när vi vandrade därifrån.

Jag tittade på den gamla kvinnan som grät och frågade Jesus: ”Vad kommer här näst?”

Jag upplevde fruktan överallt. Sorg, rop och smärta och atmosfären runt om vittnade om död. Jesus och jag gick bedrövade till nästa grop. Styrkt av Jesus klarade jag av att fortsätta. Ännu på långt avstånd kunde jag höra den gamla damens rop om nåd och bad om förlåtelse. Om jag bara hade kunnat göra något för att hjälpa henne, tänkte jag. Syndare, vänta inte till dess att Gud slutar att söka er.

I nästa grop fanns en kvinna som var på sina knän, som om hon letade efter något. Hennes skelett var fullt av hål. Hennes skelett lyste igenom och hennes sönderslitna klädsel brann. Hennes huvud var skallig, hon hade endast hål där hennes ögon och näsa borde ha varit. En liten eld brann runt hennes fötter där som hon knäböjde, hon skrapade sidorna i svavelgropen. Elden nådde hennes händer, dött kött föll av när hon grävde.

En enorm suckan skakade henne. ”O, Herre, O, Herre”, ropade hon. ”Jag vill ut.” Vi tittade på henne, till sist ställde hon sig på kanten av gropen. Jag trodde att hon skulle komma ut ur gropen, när en stor demon med stora vingar som såg ut att vara avbrutna längst ut och hängde utmed hans kropp, sprang mot henne. Demonen var brun-svart och hade hår över hela dess stora kropp. Demonens ögon var djupt inne i huvudet och den var stor som en grizly björn. Demonen rusade mot kvinnan och knuffade henne våldsamt baklänges ner i gropen och elden. Jag såg med förskräckelse när hon föll. Jag hade sådant medlidande för henne. Jag ville ta henne i mina armar och hålla om henne, be Gud hela henne och ta henne ut därifrån.

Jesus visste mina tankar och sade: ”Mitt barn, domen är fastställd. Gud har talat. Redan när hon var ett barn, kallade jag på henne till att göra bättring och till att tjäna Mig. När hon var sexton år gammal besökte jag henne och sade; Jag älskar dig. Ge ditt liv till Mig, kom och följ Mig, jag kallar dig till ett speciellt syfte: Jag kallade på henne under hela hennes liv, men hon lyssnade inte. Hon sade: En dag vill jag tjäna Dig, Nu har jag ingen tid för Dig. Ingen tid, ingen tid, jag har det trevligt nu med mitt liv. Ingen tid, ingen tid att tjäna Dig Jesus. I morgon vill jag. I morgon kom aldrig, hon väntade för länge.”

Kvinnan ropade till Jesus: ”Min själ plågas verkligen. Det finns ingen väg ut. Jag vet att jag ville ha världen i stället för Dig, Jesus. Jag ville ha rikedom, ära och lycka; och jag fick det. Jag kunde köpa allt jag ville ha, jag var min egen chef. Jag var den snyggaste, mest välklädda dåtida kvinna. Jag hade rikedom, ära och lycka, men jag upptäckte att jag inte kunde ta med mig något i döden. Herre, helvetet är så hemskt.

Jag har ingen vila vare sig dag eller natt. Jag upplever ständig smärta och plåga. Hjälp mig Herre, ropade hon.”

Kvinnan såg på Jesus med sådan längtan och sade: ”Min kära Herre, om jag bara hade lyssnat till dig! Jag kommer att ångra det för alltid. Jag planerade att tjäna dig någon dag när jag var redo. Jag trodde att du alltid fanns där för mig. Men hur fel jag var! Jag var en av de mest eftertraktade damerna på min tid, för min skönhet. Jag visste att Gud kallade mig att göra bättring. Under hela mitt liv drog Herren i mig med kärleksband och jag trodde att jag kunde utnyttja Gud som jag utnyttjade alla andra. Han fanns alltid där. Ja visst, jag utnyttjade Gud! Han försökte så intensivt att få mig att betjäna Honom, men hela tiden tänkte jag att jag inte behövde honom. Hur fel jag var! Satan började utnyttja mig, och jag började älska honom mera än Gud. Jag älskade att synda och vände inte om till Gud.

Satan utnyttjade min skönhet och mina pengar, alla mina tankar rörde sig omkring hur mycket makt han skulle ge mig. Även då fortsatte Gud att dra mig närmare. Men ändå, jag hade morgondagen eller nästa dag. Men en dag när jag åkte i en bil, tappade föraren kontrollen över bilen och krockade med ett hus och jag blev dödad. Herre, var vänlig och släpp ut mig.”

Medan hon talade sträckte hon sina beniga händer och armar mot Jesus, allt medan eldslågorna fortsatte att bränna henne.

Jesus sade: ”Domen är fastställd.”

Tårar rann utmed Hans kinder medan vi gick vidare till nästa grop. Jag grät på insidan över helvetets fasor. ”Kära Herre”, ropade jag, ”plågan är för verklig. När en själ kommer hit, finns det inget hopp, inget liv, ingen kärlek. Helvetet är så verkligt.” Ingen väg ut, tänkte jag. Hon kommer att brinna för evigt i dessa lågor.

”Tiden rinner i väg, sade Jesus, ”vi kommer tillbaka i morgon.”

Min vän, om du lever i synd, var vänlig och gör bättring. Om du har varit född på nytt och vänt ryggen till Gud, gör bättring och kom tillbaka till Honom nu. Lev ett gott liv och stå fast vid sanningen. Vakna upp innan det är för sent och du kan få vara tillsammans med Herren för alltid i himlen.

Jesus talade på nytt, Helvetet har en kropp (som en människas kropp) som ligger på sin rygg i jordens centrum. Helvetet ser ut som en människas kropp, det är mycket stort och har många olika plågorum.

”Kom ihåg att tala om för människorna på jorden att helvetet är verkligt. Miljoner förlorade själar finns här och flera kommer varje dag. På den stora Domens dag, kommer döden och helvetet att kastas i den brinnande sjön, det kommer att vara den andra döden.”

Kapitel 3

Helvetets Högra Ben

Jag har inte kunnat sova eller äta sedan jag var i helvetet natten innan. Varje dag har jag återupplevt helvetet. När jag slöt mina ögon, allt jag kunde se var helvetet. Mina öron kunde inte stänga ut ropet från de fördömda. Precis som ett televisions program, återupplevde allt det jag hade bevittnat i helvetet om och om på nytt. Varje natt var jag i helvetet och varje dag arbetade jag med att hitta de rätta orden för att få denna skrämmande upplysning ut till världen.

Jesus uppenbarade sig för mig och sade: ”Mitt barn, i kväll skall vi fara till helvetets högra ben. Var inte rädd, för jag älskar dig och jag är med dig.”

Herrens ansikte var sorgset, och Hans blick var fyllt av djup ömhet och kärlek. Även om de som fanns i helvetet var förlorade, visste jag att Han fortfarande älskar dem och att Han kommer att göra det i all evighet.

”Mitt barn”, sade Han: ”Fader Gud gav till var och en av oss en fri vilja så att vi kan välja om vi vill tjäna Honom eller Satan. Du förstår, Gud skapade inte helvetet för Hans folk. Satan bedrar många till att följa honom, men helvetet skapades för Satan och hans änglar. Det är inte Min önskan, ej heller Min Faders, att någon skall lida.” Tårar av medlidande rann ner för Jesu kinder.

Han talade på nytt: ”Kom ihåg Mina ord under de dagar som följer när jag visar helvetet för dig. Jag har all makt i himlen och på jorden. Under vissa stunder kan det se ut att jag har lämnat dig, men det har jag inte. Ibland kommer vi att vara synliga för onda makter och förlorade själar och vid andra tillfällen kommer vi inte att vara synliga. Oavsett vart vi går, bevara din frid och frukta inte att följa Mig.”

Vi for iväg tillsammans. Jag följde tätt efter Honom gråtande. Jag hade gråtit i flera dagar och jag kunde inte skaka av mig helvetets närvaro som hela tiden fanns framför mig. Mest grät jag inom mig. Min ande var mycket ledsen.

Vi kom fram till helvetets högra ben. Framför mig såg jag att vi var på en gångväg som var torr och bränd. Rop fyllde den smutsiga luften, en dödens stank fanns överallt. Lukten var ibland så motbjudande att jag blev kväljande. Överallt var det mörkt förutom det ljus som Kristus strålade ut och ljuset från eldgroparna som punktvis lyste upp landskapet så långt jag kunde se.

Helt plötsligt for många olika slags demoner förbi oss. Smådjävlarna morrade åt oss när de for förbi. Demoner av olika storlekar och utseenden talade med varandra. Framför oss var en stor demon som gav befallning till mindre demoner. Vi stannade för att lyssna, och Jesus sade: ”Det finns en osynlig armé av onda makter som vi inte ser här, sådana demoner som sjukdoms andar.”

”Gå”, sade den stora demonen till små djävlar och andra djävlar. ”Gör många onda saker. Splittra hem och förstör familjer. Vilseled svaga kristna, vilseför så många du kan. Du skall få din belöning när du återvänder.”

”Kom ihåg att vara försiktig med dem som uppriktigt har accepterat Jesus som sin Frälsare. De har makt att kasta ut dig. Gå nu utöver hela jorden. Jag har redan en hel del andra där uppe och flera kommer att följa. Kom ihåg att vi är tjänare till mörkrets och luftens furste.”

Efter den befallningen flög de onda varelserna upp och ut ur helvetet. Dörrar uppe på toppen av tunneln öppnade sig och stängde snabbt för att släppa ut dem. En del for också ut genom den tunnel som vi kommit ner genom.

Jag skall försöka förklara utseendet på dessa onda varelser. Den som talade var mycket stor, ungefär som en fullvuxen, brun grizly björn, huvudet liknade en fladdermus med ögon som satt mycket djupt inne i det håriga ansiktet. Hans håriga armar hängde utmed kroppen, huggtänderna syntes i det håriga ansiktet.

En annan demon var liten som en apa med långa armar och den var hårig över hela kroppen. Ansiktet var litet och näsan var spetsig. Jag kunde inte alls se några ögon.

Åter en annan hade ett stort huvud, stora öron och en lång svans, medan en annan var stor som en häst och hade slät skinn. Storleken på demonerna och de onda varelserna och den hemska lukten från dem, gjorde att jag mådde dåligt. Överallt jag såg fanns det demoner och djävlar. Jesus lärde mig att de största demonerna fick order direkt från Satan.

Jag vandrade tillsammans med Jesus utmed vägen tills vi kom till en annan grop. Smärtfyllda rop, oförglömlig sorg fanns överallt. Men Herre, vad kommer här näst, tänkte jag.

Vi gick direkt förbi några onda varelser, vilka inte såg ut att kunna se oss och vi stannade vid en annan grop som brann med svavel. I den gropen fanns en man med stor kroppsbyggnad. Jag hörde honom predika evangelium. Jag tittade förvånad på Jesus för en förklaring, Han visste alltid mina tankar. Han sade: ”Medan mannen var på jorden, predikade den här mannen evangelium. En tid talade han sanning och han betjänade Mig.”

Jag undrade vad han gjorde i helvetet. Han var ungefär 1, 80 m lång, hans skelett var smutsig och grå färgad som en gravsten. En del av hans kläder hängde fortfarande på hans kropp. Jag undrade varför elden inte hade bränt dessa tårdränkta fladdrande kläder. Brinnande kött hängde från honom, och hans skalle såg ut att brinna. En hemsk lukt kom från honom.

Jag såg hur mannen höll sina händer som om han höll en bok och han började läsa Skriften från sin låtsas bok. Åter kom jag ihåg det Jesus sagt: ”I helvetet har man kvar alla sinnen, och de är dessutom starkare här.” Mannen läste Skriftställen efter Skriftställen, jag tänkte att det var gott. Jesus sade till mannen: ”Var snäll och var tyst.” Mannen tystnade på en gång och vände sig sakta mot Jesus.

Jag såg mannens själ innanför skelettet. Han sade till Herren: ”Herre, nu vill jag predika sanningen för alla människor. Nu Herre är jag redo att gå och berätta för andra om denna plats. Jag vet att medan jag var på jorden, trodde jag inte att helvetet fanns, inte trodde jag heller att Du skulle komma tillbaka igen. Det var sådant folket ville höra, jag kompromissade med sanningen för folket i min kyrka.”

”Jag vet att jag inte tyckte om människor av annan ras eller hudfärg, och jag förorsakade att många föll av från Dig. Jag gjorde mina egna regler om himlen och om rätt och fel. Jag vet att jag vilseledde många och att jag var orsaken till att många snubblade för Ditt Heliga Ord, jag tog också pengar från de fattiga.

Men Herre, släpp ut mig, jag skall göra det som är rätt. Jag skall inte fortsätt att ta pengar från kyrkan. Jag vill älska människor av olika ras och hudfärg.”

Jesus sade: ”Inte endast att du förvrängde och misstolkade Guds Heliga Ord, utan du ljög också att du inte kände till sanningen. Livets nöjen var mera betydelsefullt för dig än sanningen. Jag själv besökte dig och försökte få dig att vända om, men du lyssnade inte. Du gick din egen väg, det onda var din herre. Du kände till sanningen; men du omvände dig inte, eller att du hade vänt tillbaka till mig. Jag fanns där hela tiden. Jag väntade på dig. Jag ville att du skulle göra bättring men det gjorde du inte. Nu är domen fastställd.”

Medlidande fanns i Jesu ansikte. Jag visste att om mannen hade lyssnat till Frälsarens kall, då hade han inte varit här. Folk, var snälla och lyssna.

Jesus samtalade med den avfällige på nytt, ”Du skulle ha sagt sanningen och du kunde ha fört många till rättfärdighet inför Guds Ord som säger att alla otroende får sin del i sjön som brinner med eld och svavel”.

Du kände till korsets väg. Du kände till rättfärdigheten. Du visste att du skulle tala sanning. Men Satan fyllde ditt hjärta med lögner och du for ut i synd. Du skulle ha omvänt dig uppriktigt, inte bara halvvägs. Mitt Ord är sanning. Det ljuger inte. Nu är det för sent, för sent. Just då skakade mannen knytnäve mot Jesus och förbannade honom.

Med sorg vandrade Jesus och jag vidare till nästa grop. Den avfällige predikanten förbannade fortfarande och var arg på Jesus. När vi gick förbi eldgroparna sträcktes händer mot Jesus, med bönfallande röster ropade de till Honom om nåd. Deras beniga händer och armar var brända och gråsvarta, inget levande kött eller blod, inga organ, bara död. Inom mig själv ropade jag, o du jord, gör bättring. Om du inte gör det kommer du att hamna hit. Sluta innan det är för sent.

Vi stannade upp vid en annan grop. Jag kände sådant medlidande och sorg att jag var fysiskt svag och kunde knappt stå. Djupa snyftningar skakade mig. ”Jesus, det gör så ont inom mig,” sade jag.

Från gropen talade en kvinnas röst till Jesus. Hon stod mitt bland eldslågorna som täckte henne helt. Hennes kropp var fullt av maskar och dött kött. Allt medan eldsflammorna rörde sig upp utmed hennes kropp, sträckte hon sina händer mot Jesus, hon ropade, ”Släpp ut mig. Jesus, nu vill jag ge mitt hjärta till dig. Jag vill berätta för andra om din förlåtelse. Jag vill vittna om dig. Jag ber dig, var snäll och släpp ut mig”.

Jesus sade, ”Mitt Ord är sanning, och det talar om att alla måste göra bättring och vända bort ifrån sina synder och be Mig komma in i deras liv ifall dom vill undgå denna plats. I Mitt blod finns förlåtelse för synd. Jag är trofast och rättvis och jag förlåter alla som kommer till Mig. Jag kastar inte ut någon”.

Han vände sig om och såg på kvinnan och sade, ”Om du hade lyssnat till Mig och hade kommit till Mig och gjort bättring, då hade jag förlåtit dig”.

Kvinnan frågade, ”Herre, finns det ingen väg ut härifrån”?

Jesus talade mycket ödmjukt, ”Kvinna sade Han, du fick många tillfällen att göra bättring, men du förhärdade ditt hjärta och vägrade. Du kände till Mitt Ord som säger att alla skvallerbyttor kommer att få sin del i den brinnande sjön”.

Jesus vände sig mot mig och sade, ”Den här kvinnan hade syndiga affärer med män, hon förorsakade att många hem splittrades. Ändå så älskade jag henne fortfarande. Jag kom till henne, inte med fördömelse utan med frälsning. Jag sände många av Mina tjänare till henne för att hon skulle vända om från sin syndiga väg, men hon gjorde inte det. När hon var en ung kvinna, kallade jag henne, men hon fortsatte göra ont. Hon gjorde många fel, ändå så hade jag förlåtit henne om hon hade kommit till Mig. Satan kom in i henne, hon blev bitter och förlät inte andra.

Hon gick till kyrkan bara för att träffa män. Hon träffade dem och förförde dem. Om hon bara hade kommit till Mig, då hade alla hennes synder blivit borttvättade i Mitt blod. En del av henne ville tjäna Mig, men man kan inte tjäna Gud och Satan på samma gång. Varje person måste välja vem man vill tjäna.

”Herre, ropade jag, ge mig styrka att gå vidare” jag skakade från huvudet ner till mina fötter på grund av det hemska i helvetet.

Jesus sade till mig, ”Frid var stilla”.

”Hjälp mig Herre”, ropade jag. ”Satan vill inte att vi skall känna till sanningen om helvetet. I mina vildaste fantasier, kunde jag aldrig föreställa mig att helvetet skulle vara så här. Kära Jesus, när skall detta ta slut?”

”Mitt barn”, svarade Jesus, bara Fadern vet när slutet kommer. Sedan talade Han på nytt till mig och sade, ”Frid var stilla”. Stor kraft kom över mig.

Jesus och jag fortsatte vandringen bland groparna. Varje person som vi passerade ville jag ta ut ur elden och placera dem framför Jesu fötter. Jag grät mycket inom mig. Jag tänkte, jag vill att mina barn aldrig skall hamna hit.

Till sist vände sig Jesus mot mig och sade helt stilla, ”Mitt barn, vi skall återvända till ditt hem nu. I morgon kväll skall vi återvända till denna del av helvetet.”

Tillbaka i mitt hem grät jag och grät. Under dagen återupplevde jag helvetet och det hemska med alla människorna där. Jag berättade för alla jag träffade under dagen om helvetet. Jag berättade att helvetets smärtor är mera än man kan tro.

Ni som läser denna bok, snälla, jag ber er, gör bättring från era synder. Åkalla Jesus och be Honom frälsa dig. Kalla på Honom i dag. Vänta inte till i morgon. i morgon kanske inte kommer. Tiden rinner fort iväg. Fall ned på dina knän och bli renad från dina synder. Var god mot var och en. För Jesu skull, var god och förlåt varandra.

Om du är arg på någon, förlåt honom. Det är inte värt att hamna till helvetet på grund av att vara arg. Förlåt som också Kristus förlåter oss våra synder. Jesus kan bevara oss om vi har ett förlåtande hjärta och låter Hans blod rena oss från all synd. Älska dina barn, och älska dina grannar som dig själv.

Församlingens Herre säger, ”Gör bättring och bli frälst”!

Kapitel 4

Flera gropar

 

Nästa natt for jag tillsammans med Jesus åter till helvetets högra ben. Åter kunde jag se den kärlek Jesus hade för de själar som är förlorade i helvetet. Jag upplevde också Hans kärlek till mig och alla de som fanns på jorden.

”Barn”, sade Han till mig, ”Det är inte Faderns vilja att någon skall lida. Satan bedrar många och de följer honom. Men Gud är förlåtande. Han är kärlekens Gud. Om dessa verkligen hade kommit till Fadern och ångrat sig, Då hade Han förlåtit dem”. Stor ömhet fanns i Jesu ansikte när Han talade.

Åter gick vi bland flammande gropar och passerade flera människor som plågades som jag berättat om tidigare. Min Herre, min Herre, vilken fasa, tänkte jag. Åter och åter gick vi förbi själar som brann i helvetet.

Utmed hela stigen sträcktes brinnande händer mot Jesus. Där fanns bara ben där deras kött skulle vara, en grå massa med brinnande och förruttnad kött hängde i strimlor. Inuti varje skellett varelse fanns en smutsig grå dimmig själ, fångad i ett torrt skelett för alltid. Jag kan återge utifrån deras rop att de kände elden, maskarna, smärtan och hopplösheten.

Deras rop fyllde min själ med så stor sorg att jag inte kan beskriva den. Om de bara hade lyssnat, tänkte jag, då hade de inte varit här.

Jag visste att de förlorade i helvetet hade alla sina sinnen. De kom ihåg allt som hade sagts till dem. De visste att det inte fanns någon väg ut ur elden och att de var förlorade för alltid. Ändå, utan hopp, hoppades de och ropade till Jesus om nåd.

Vi stannade vid nästa grop. Den var precis som de andra. I gropen fanns en kvinna, det hörde jag på rösten. Hon ropade till Jesus att bli befriad från lågorna.

Jesus såg på kvinnan med kärlek och sade, ”Medan du var på jorden, kallade jag på dig att komma till Mig, jag uppmanade dig att få ditt hjärta rätt inför Mig innan det var för sent. Jag besökte dig många gånger under nattens timmar för att tala om att jag älskade dig. Jag lockade dig, älskade dig och drog dig nära Mig genom min Ande”.

”Ja Herre, sade du, jag vill följa Dig. Med dina läppar sade du att du älskade Mig, men du menade det inte i ditt hjärta. Jag visste var ditt hjärta var. Ofta sände jag mina budbärare till dig för att berätta att du måste göra bättring från dina synder och vända dig till mig, men du lyssnade inte till Mig. Jag ville använda dig till att betjäna andra, att hjälpa andra att finna Mig. Men du ville ha världen och inte Mig. Jag kallade på dig, men du lyssnade inte på Mig, du gjorde inte bättring från dina synder.”

Kvinnan sade till Jesus, ”Du kommer ihåg Herre, att jag gick i kyrkan och var en god kvinna. Jag var med i kyrkan. Jag var medlem i Din församling. Jag kände till din kallelse i mitt liv. Jag visste att jag måste lyda kallelsen till varje pris, och det gjorde jag”.

Jesus sade, ”Kvinna, du är fortfarande full av lögner och synd. Jag kallade dig, men du ville inte lyssna på Mig. Det är sant, du var medlem i en kyrka, men att vara medlem i en kyrka för dig inte till himlen. Du hade många synder och du gjorde inte bättring. Du förorsakade att andra föll från Mitt Ord. Du förlät inte andra som sårade dig. Du visade att du älskade och tjänade Mig när du var bland andra kristna, men när du inte var bland kristna, ljög, bedrog och stal du. Du gav dig till villoandar och njöt av ditt dubbelliv. Du kände till den rätta och smala vägen”.

Jesus sade också, ”Du hade också en dubbel tunga. Du talade om dina bröder och systrar i Kristus. Du dömde dem och trodde att du var heligare än de, medan du själv hade stora synder i ditt hjärta. Jag vet detta, du ville inte lyssna till Min kärleksfulla och medlidande ande. Du dömde utsidan av en person, utan att bry dig om att många var barn i tron. Du var mycket hård.

”Ja, du sade att du älskar mig Med dina läppar men ditt hjärta var långt ifrån Mig. Du kände till Herrens vägar och du förstod. Du lekte med Gud, men Gud vet allt. Om du hade uppriktigt tjänat Gud, då hade du inte varit här i dag. Du kan inte tjäna satan och Gud samtidigt.”

Jesus vände sig till mig och sade, ”I de sista dagarna kommer många att vända bort från tron, de ger sig till villoandar och tjänar synden. Gå bort från dem, avskilj er. Vandra inte tillsammans med dem”. När vi gick vidare, började kvinnan förbanna och svära mot Jesus. Hon ropade och skrek i raseri. Jag kände mig så svag i min kropp.

I nästa grop fanns en annan skellett varelse. Jag kände lukten av död innan vi kom i närheten. Den här varelsen liknade de andra.

Jag undrade vad denna själ hade gjort för att bli förlorad och hopplös utan framtid, bara en evighet på denna fruktansvärda plats. Helvetet är för evigt. När jag hörde gråten från denna själ i plågor, grät jag också.

Jag lyssnade när jag hörde en kvinna tala med Jesus utifrån eldslågorna i gropen. Hon citerade Guds ord. ”Kära Herre, vad gör hon här”, frågade jag.

”Lyssna”, sade Jesus.

Kvinnan sade, ”Jesus är Vägen, Sanningen och Livet. Ingen kommer till Fadern utom genom Honom. Jesus är världens Ljus. Kom till Jesus, Han vill frälsa dig”.

När hon talade lyssnade många av de förlorade själarna som fanns där. En del svor och förbannade henne. Andra sade att hon skulle sluta. Fortfarande sade en del andra, ”Finns det verkligen hopp”, eller ”Hjälp oss Jesus”. Många sorgsna rop hördes.

Jag förstod inte vad som pågick. Jag visste inte varför kvinnan predikade evangelium här.

Herren visste mina tankar. Han sade, ”Barn, jag kallade denna kvinna vid trettio års ålder till att predika Mitt Ord och till att vara ett vittne för evangelium. Jag kallar olika personer för olika syften i Min kropp. Men om en man eller kvinna, pojke eller flicka inte vill ha min Ande, då lämnar jag dem”.

Ja, hon svarade på Min kallelse under flera år, hon växte också till i Herrens kunskap. Hon lärde känna Min röst och hon gjorde många goda ting för Mig. Hon bad ofta och hon fick många bönesvar. Hon undervisade många om helighet. Hon var trofast i sitt hus.

Åren gick tills hon en dag upptäckte att hennes man hade en affär med en annan kvinna. Även om han bad henne om förlåtelse, blev hon bitter och förlät inte honom och försökte rädda äktenskapet. Det är sant att hennes man gjorde fel och att han gjorde en allvarlig synd.

Men den här kvinnan kände till Mitt Ord. Hon visste att hon skulle förlåta, hon visste att det vid varje frestelse fanns en väg ut. Hennes man bad att hon skulle förlåta honom. Men hon gjorde inte det. I stället blev hon bitter. Ilska växte till på insidan. Hon överlät inte det till Mig. Hon blev mer bitter för varje dag och sade i sitt hjärta, ”Här tjänar jag Gud hela tiden, och min man springer omkring med en annan kvinna, tycker du det är rätt sade hon till mig”?

Jag sade; ”Nej det är inte rätt. Men han kom till dig och ångrade sig och sade att han inte skulle göra det igen. Jag sade till henne, ’Dotter, se på dig själv, se att du har förorsakat detta’.

”Inte jag, Herre sade hon, Jag är den heliga och han är syndaren.” Hon lyssnade inte på Mig.

”Tiden gick, hon bad inte till Mig eller läste Bibeln. Hon blev inte bara arg på sin man utan också mot alla andra omkring henne. Hon citerade Skriften, men hon förlät inte honom.”

”Hon lyssnade inte på Mig. Hennes hjärta blev bittert, stor synd kom in i henne. Mord växte till i hennes hjärta där kärlek hade funnits tidigare. En dag i vrede, tog hon livet av sin man och den andra kvinnan. Satan tog helt över hennes liv och hon dödade sig själv”.

Jag såg på denna förlorade själ som hade övergett Kristus och fördömt sig själv för alltid till lågorna och smärtan. Jag lyssnade till henne när hon gensvarade till Jesus. ”Jag vill förlåta nu Herre, sade hon. Släpp ut mig. Jag vill lyda Dig nu. Se, Herre, jag predikar nu Ditt ord. Inom en timme kommer demoner för att plåga mig ännu mera. De kommer att plåga mig i timmar. För att jag predikade Ditt ord, därför är min plåga värre. Snälla Herre, jag ber dig att släppa ut mig.

Jag grät tillsammans med denna kvinna i gropen och bad Herren att bevara mig från bitterhet i mitt hjärta. Låt inte hat komma in i mitt hjärta, Herre Jesus sade jag.

”Kom, låt oss gå vidare”, sade Jesus.

I nästa grop var en mans själ instängd i ett skellett, han ropade till Jesus. ”Herre” ropade han, ”hjälp mig att förstå varför jag är här”.

Jesus sade, ”Frid var lugn. Du vet varför du är här”.

”Släpp ut mig, jag vill vara god”, tiggde mannen.

Herren sade till honom, ”Du ljuger även i helvetet”.

Jesus vände sig mot mig och sade, ”Den här mannen var 23 år gammal när han kom hit. Han lyssnade inte till Mitt evangelium. Han hörde Mitt ord många gånger och var ofta i Mitt hus. Jag drog honom genom Min Ande till frälsning, men han ville ha världen och dess lusta. Han tyckte om att dricka och brydde sig inte om Min kallelse. Han var uppvuxen i kyrkan, men han överlät sig inte till Mig. En dag sade han till Mig, ’En dag vill jag ge mitt liv till dig, Jesus’, men den dagen koma aldrig. En natt efter en fest var han med om en bilolycka och dog. Satan bedrog honom ända till slutet”.

Han dog omedelbart. Han lyssnade inte till min kallelse. Det var också andra som dog i olyckan. Satan arbetar med att döda, stjäla och förstöra. Om denna man bara hade lyssnat! Det är inte Faderns vilja att någon skall förgås. Satan ville ha denna mans själ, och han förstörde det genom nonchalans, synd och ymnigt drickande. Många hem och liv förstörs varje år genom alkohol”.

Om människor kunde förstå att lusta och åtrå efter denna världen endast består för en tid! Kom till Herren Jesus, Han vill befria dig från ymnigt drickande. Kalla på Jesus, Han kommer att höra dig och hjälpa dig. Han vill vara din vän. Kom ihåg att Han älskar dig, och Han har också makten att förlåta dig dina synder.

Gifta Kristna, Jesus varnar er för att begå äktenskapsbrott. Åtrå efter någon från det motsatta könet, även om ni inte begår äktenskapsbrott, kan bli äktenskapsbrott i ert hjärta.

Ni unga, håll er borta från droger och sexuella synder. Om ni har syndat, Gud vill förlåta er. Kalla på Honom nu medan det är tid. Hitta några starka Kristna vuxna, fråga om ni kan få tala med dem om era problem. Ni kommer att vara tacksamma att ni tog er tid nu i den här världen innan det är för sent.

Satan kommer som en ljusets ängel för att bedra världen. Inte undra på att denna unga man frestades av världens synder, ändå kände han till Guds heliga Ord. En till fest tänkte han, Jesus kommer att förstå. Men döden har ingen barmhärtighet. Han väntade för länge.

Jag såg på denna mans själ och kom ihåg mina egna barn. ”O Gud, må de tjäna Dig”. Jag vet att många av er som läser detta, har kära, kanske barn, som ni inte vill skall hamna till helvetet. Berätta för dem om Jesus innan det är för sent. Tala om för dem att göra bättring från sina synder och att Gud vill förlåta dem och göra dem heliga.

Mannens rop ljöd inom mig i flera dagar. Jag kommer aldrig att glömma hans ångerfulla rop. Jag kommer ihåg hans kött som hängde och brann i elden. Jag kan inte glömma förruttnelsen, lukten av död, hålen där ögonen en gång fanns, den smutsiga grå själen och maskarna som krälade genom hans ben. Figuren av en ung man sträckte sina armar mot Jesus tiggande medan vi vandrade bort mot nästa grop.

”Kära Herre” bad jag, ge mig styrka att fortsätta.

Jag hörde en kvinnas röst som desperat ropade. Rop från de döda fanns överallt.

Snart kom vi till gropen där kvinnan var. Hon bad av all sin själ att Jesus skulle ta ut henne därifrån. ”Herre”, sade hon, ”har jag inte varit här tillräckligt länge? Min plåga är mera än jag orkar med, snälla Herre, släpp ut mig”. Snyftningar skakade hela hennes varelse, en sådan smärta fanns i hennes röst. Jag förstod att hon plågades mycket.

Jag sade, ”Jesus, finns det inget du kan göra”?

Då talade Jesus till kvinnan. ”Medan du var på jorden, kallade och kallade jag på dig för att komma till Mig. Jag bad att du skulle ordna ditt hjärta rätt inför Mig, att förlåta andra, att göra det som var rätt, att hålla dig borta från synd. Jag besökte dig även under midnatts timmar och drog dig med Min Ande om och om igen. Med dina läppar sade du att du älskade Mig, men ditt hjärta var långt ifrån Mig. Visste du inte att inget kan döljas för Gud? Du bedrog andra men Mig kunde du inte bedra. Jag fortsatte att sända andra till dig för att du skulle göra bättring, men du lyssnade inte. Du hörde inte, du såg inte och i ilska visade du bort dem. Jag placerade dig där du kunde höra Mitt Ord. Men du gav inte ditt hjärta till Mig.

”Du ångrade dig inte eller skämdes för det du gjorde. Du förhärdade ditt hjärta och vände dig bort ifrån Mig. Nu är du förlorad och för alltid utanför. Du skulle ha lyssnat till Mig.”

Just då såg hon på Jesus och började svära och förbanna Gud. Jag kände närvaron av onda andar och jag visste att det var de som förbannade och svor. Hur sorgligt att för alltid vara förlorad i helvetet! Stå emot djävulen medan du kan och han kommer at fly från dig.

Jesus sade, ”Världen och allt det som finns däri kommer att förgås, men Mina Ord kommer aldrig att förgås”.

Kapitel 5

Fruktans Tunnel

Jag försökte komma ihåg predikningar om helvetet. Men jag hade aldrig hört om något så fruktansvärt som det Herren har visat mig här. Helvetet är oändligt mycket värre än någon kan tänka eller föreställa sig. Det sårar mig att känna till att själarna som nu plågas i helvetet kommer att vara där för evigt. Det finns ingen väg ut därifrån.

Jag är bestämd på att jag kommer att göra allt som finns i min makt för att rädda själar från dessa plågor. Jag måste predika evangeliet för alla människor jag träffar, för helvetet är en skrämmande plats och detta är en sann redogörelse. Förstår du vad jag säger? Om syndare inte gör bättring och tror evangelium, helt säkert kommer de att hamna hit.

Tro på Herren Jesus Kristus, kalla på honom för att frälsa dig från synd. Läs kapitel 3 och 14 i Johannes evangelium. Var snäll och läs även den här boken från pärm till pärm så att du förstår mera om helvetet och det som kommer härefter. När du läser, be att Jesus kommer in i ditt hjärta och renar dig från synd innan det är för sent.

Jesus och jag vandrade genom helvetet. Vägen var bränd, torr, sprucken och ofruktsam mark. Jag såg rader av gropar så långt jag kunde se. Jag var mycket trött. Mitt hjärta, min ande var nedbruten av allt jag hade sett och hört, ändå visste jag att det fanns ännu mera framöver.

”Jesus, ge mig styrka att gå vidare”, grät jag.

Jesus ledde mig, jag gick tätt bakom Honom. Jag var full av bedrövelse över allt det hemska jag hade sett. Jag tänkte inom mig; kommer världen att tro mig. Jag såg till vänster och till höger och bakom mig, där fanns eldgropar så långt jag kunde se. Jag var omringad av eld, flammorna och brinnande själar. Jag ropade i ren förskräckelse. Det hemska och verkligheten av det jag såg var för mycket för mig att bära.

”O du jord, gör bättring”, ropade jag. Djupa suckar skakade min ande när jag vandrade vidare med Jesus. Jag undrade vad som skulle komma härnäst. Jag undrade över vad min familj och vänner gjorde. O vad jag älskade dem! Jag kommer ihåg hur jag hade syndat innan jag kom tillbaka till Jesus, jag tackar Gud för att jag kom tillbaka innan det var för sent.

Jesus sade, ”Vi närmar oss nu tunneln som kommer att leda oss till helvetets mage. Helvetet ser ut som en människokropp som ligger i jordens centrum. Kroppen ligger på rygg, med båda armarna och båda benen utsträckta. Liksom jag har en kropp av troende, så har helvetet också en kropp av synd och död. Som Kristi kropp byggs upp dagligen, så byggs också helvetet upp varje dag”.

Utmed vägen till tunneln gick vi förbi flammande eldgropar med rop och klagan från de fördömda ringande i mina öron. Många ropade till Jesus när vi gick förbi dem. Andra försökte klättra upp ur eldgroparna för att kunna vidröra Honom, men de kunde det inte. För sent, för sent ropade mitt hjärta.

Sorg fanns hela tiden i Jesu ansikte när vi gick. Jag kommer ihåg när jag såg på eldgroparna och tänkte på de många gånger när vi eldade brasa på vår bakgård, hur de glödande kolen såg ut när de hade pyrt i timmar. Det var så likt det jag såg här i helvetet.

Jag var så tacksam när vi kom till tunneln. Jag tänkte, tunneln kan inte vara lika hemsk som eldgroparna. Men hur fel jag tänkte!

Så snart som vi kom in i tunneln, såg jag stora ormar, stora råttor och många onda andar, alla sprang bort ifrån Herrens närhet. Ormarna fräste mot oss och råttorna skrek gällt. Där fanns många ondskefulla ljud. Huggormar och mörka skuggor fanns överallt. Jesus var det enda ljus som sågs i tunneln. Jag höll mig så nära Honom jag kunde.

Smådjävlar och större fanns överallt runtom i tunneln och de var alla på väg någonstans upp i tunneln. Senare upptäckte jag att dessa onda andar for ut till jorden för att fullborda Satans befallningar.

Jesus kände min fruktan för detta mörker, fukten, den smutsiga platsen, så Han sade, ”Frukta inte; vi kommer snart att komma till tunnelns slut. Jag måste visa dig dessa saker. Kom, följ Mig”.

Gigantiska ormar slingrade sig förbi oss. En del ormar var stora, 1,25 meter i omkrets och 8,5 meter långa. Tjock, smutsig lukt fyllde platsen, och onda andar fanns överallt.

Jesus sade, ”Vi kommer snart att vara i helvetets mage. Den här delen av helvetet är 27 km högt och 4,8 km i omkrets. Jesus gav mig de exakta måtten.

Utifrån min bästa förmåga försöker jag att återge och skriva om det jag sett och hört. Jag gör det till Faderns ära, till Sonens ära och till den Helige Andes ära. Må Guds vilja ske.

Jag visste att Jesus visade mig allt detta för att jag skulle kunna varna världens män och kvinnor att undvika helvetet till varje pris. Kära, om du som läser detta inte känner Jesus, stanna upp just nu, gör bättring från dina synder och bjud Honom att vara din Frälsare.

Kapitel 6

Aktivitet i Helvetet

Framför oss kunde jag se ett dunkelt gult ljus. Jesus och jag hade kommit ut ur fruktans tunnel och nu stod vi på en smutsig avsats varifrån vi kunde se helvetets mage. Så långt jag kunde se, pågick en stor mängd aktiviteter i centrum av helvetet (helvetets mage).

Vi stannade upp, Jesus talade. ”Jag skall föra dig genom helvetets mage och jag skall visa många saker för dig. Kom, följ Mig.” Vi två vandrade vidare.

Jesus sade, ”Framför oss finns mycket hemskhet. Det är inte några föreställningar utifrån någons fantasi, de är verkliga. Var noggrann med att berätta för läsarna att demoniska krafter är verkliga. Tala om för dem också att Satan är verklig och att mörkrets krafter är verkliga. Men tala om för dem att inte vara uppgivna i förtvivlan, för om Mitt folk som är kallade genom mitt Namn ödmjukar sig och ber och vänder sig bort från sina onda vägar, då skall jag höra från himlen och hela deras land och deras kroppar. Lika visst som att himlen är verklig, så är också helvetet verklig”.

Gud vill att du skall känna till om helvetet och Han vill rädda dig från den platsen. Gud vill att du skall veta att det finns en väg ut. Den vägen är Jesus Kristus, din själs Frälsare. Kom ihåg, bara de som har sina namn skrivna i Lammets Bok kommer att bli frälsta.

Vi kom till den första aktiviteten i helvetets mage. Det var till höger om där vi kom in, uppe på en liten kulle i ett mörkt hörn i helvetet.

Jag kommer ihåg Herrens ord när Han sade till mig, ”Det kan ibland upplevas att jag har lämnat dig, men det gör jag inte. Kom ihåg att jag har all makt i himlen och på jorden. Vid vissa tillfällen kommer inte onda andar och förlorade själar att veta att vi är här. Frukta inte. Det du kommer att få se är verkligt. Dessa saker händer just nu och kommer att fortsätta att hända till dess att döden och helvetet kastas i den brinnande sjön”.

Du som läser detta, försäkra dig om att ditt namn är skrivet i Lammets Bok.

Framför oss hörde jag röster och ropet från en själ som plågades. Vi gick upp för en liten kulle och tittade utöver. Ett ljus lyste över området så att jag kunde se tydligt. Rop som du aldrig kunde tänka dig var möjligt fyllde luften. Det var ropet från en man.

”Lyssna till Mig” sade Jesus. ”Det du kommer att få se och höra är sant. Var uppmärksam ni evangeliets tjänare, för dessa är trovärdiga och sanna ord. Vakna, evangelister, predikanter och lärare av Mitt ord, alla ni som är kallade att predika evangelium om Jesus Kristus. Om ni syndar, gör bättring eller så kommer ni att få lida på samma sätt.”

Vi gick uppför, ungefär fem meter. Jag såg små mörkklädda varelser marschera runt något som liknade en låda. När jag tittade närmare, såg jag att det var en kista och varelserna som marscherade runt den var demoner. Det var en verklig kista, det var tolv demoner som marscherade runt den. Medan de marscherade sjöng de liturgiska sånger och skrattade. Varje demon hade ett vasst spjut i sin hand som de stack med genom små öppningar utmed kistans sidor

En stark fruktan fyllde atmosfären, jag skakade av det jag såg framför mig.

Jesus förstod mina tankar, för Han sade, ”Barn, det är många själar som plågas här, och det finns många olika slags plågor för själarna. Det är en större plåga för dem som en gång har predikat evangelium och vänt tillbaka till synd, eller för de som inte lydde kallelsen från Gud i sitt liv”.

Jag hörde ett rop så desperat att det fyllde mitt hjärta med förtvivlan. ”Inget hopp, inget hopp! Ropade han. Det hopplösa ropet kom från kistan. Det var en ändlös ångerfylld jämmer.

”Gud, hur hemskt”, sade jag.

”Kom, sade Jesus, låt oss gå närmare.” Då gick Han fram till kistan och tittade ner i den. Jag följde efter och tittade. Det visade sig att de onda andarna inte kunde se oss.

En smutsig grå dimma fyllde insidan av kistan. Det var mannens själ. När jag tittade, stack demonerna mannen i kistan med sina spjut.

Jag kommer aldrig att glömma hur den mannen plågades. Jag ropade till Jesus, ”Släpp ut honom Herre, släpp ut honom”. Det var en sådan hemsk syn att se hur mannen plågades. Om han bara kunde bli fri. Jag pressade Jesu hand och tiggde Honom att släppa ut honom ur kistan.

Jesus sade, ”Mitt barn, frid, var stilla”.

När Jesus talade, såg mannen oss. Han sade, ”Herre, Herre släpp ut mig. Ha nåd”. Jag tittade ner och såg en blodig röra. Framför mig fans en själ. Inuti själen fanns ett mänskligt hjärta och blod sprutade ut ur det. Spjuten hade bokstavligen genomborrat hans hjärta.

”Jag vill tjäna Dig nu, Herre.” Tiggde han. ”Var snäll och släpp ut mig.” Jag visste att den här mannen kände varje spjut som hade genomborrat hans hjärta.

”Dag och natt blir han plågad”, sade Herren. ”Satan placerade honom här och der är Satan som plågar honom.”

Mannen ropade, ”Herre, jag vill nu predika det sanna evangeliet. Jag vill berätta om synd och helvetet. Men snälla, hjälp mig ut härifrån”.

Jesus sade, ”Den här mannen var en Guds Ords predikant. Det var en tid när han tjänade Mig av hela sitt hjärta och ledde många till frälsning. Några av dem han omvänt tjänar fortfarande Mig i dag många år senare. Köttets lusta och rikedomens begär ledde honom fel. Han tillät Satan att styra över honom. Han hade en stor församling, en fin bil och en stor inkomst. Han började stjäla från församlingens offer. Han började predika lögner. Han talade mest halv-lögner och halv-sanningar. Han tillät Mig inte att korrigera honom. Jag sände mina sändebud till honom för att han skulle göra bättring och predika sanningen, men han älskade världens njutning mera än livet med Gud. Han kände till att inte predika någon annan lära utom den sanning som uppenbaras i Bibeln. Men innan han dog sade han att dopet i den Helige Ande var en lögn och att de som sade sig ha den Helige Ande var hycklare. Han sade att du kunde vara en drinkare och komma till himlen utan omvändelse.

Han sade att Gud inte sände någon till helvetet, att Gud var för god för att göra det. Han gjorde att många människor föll bort från Herrens nåd. Han sade till och med att han inte behövde Mig, för han var som en gud. Han gick så långt som att hålla seminarier för att undervisa denna falska lära. Han trampade Mitt Heliga Ord under sina fötter. Ändå fortsatte jag att älska honom.

”Mitt barn, det är bättre att aldrig ha lärt känna Mig, än att känna Mig och vända tillbaka från att tjäna Mig”, sade Herren.

”Om han bara hade lyssnat till dig Herre” ropade jag. ”Om han hade brytt sig om sin själ och andra själar.”

”Han lyssnade inte till Mig. När jag kallade lyssnade han inte på Mig. Han älskade den lätta livsstilen. Jag kallade och kallade honom till att göra bättring, men han kom inte tillbaka till Mig. En dag blev han dödad och hamnade omedelbart hit. Nu plågar Satan honom för att han har predikat Mitt Ord och frälst människor för Mitt kungarike. Detta är hans plåga.”

Jag tittade på demonerna när de fortsatte att marschera runt kistan. Mannens hjärta blödde och verklig blod rann ut därifrån. Jag kommer aldrig att glömma hans rop av smärta och sorg.

Jesus kände stort medlidande när han tittade på mannen i kistan, Han sade, ”Många förlorade själars blod är på den mannens händer. Många av dem plågas här just nu”. Med sorgfyllda hjärtan vandrade Jesus och jag vidare.

När vi for därifrån såg jag en grupp demoner komma till kistan. De var ca 90 cm långa, klädda i svart med svarta huvar över ansiktet. De arbetade i skift för att plåga denna själ.

Jag tänkte på hur stolthet i oss alla, ofta gör oss ovilliga att erkänna misstag och att be om förlåtelse. Vi vägrar att göra bättring och att ödmjuka oss och vi fortsätter som om bara vi hade rätt. Men lyssna själ, helvetet är verklig. Var snäll och kom inte till den platsen.

Sedan visade Jesus för mig en gigantisk klocka som sträckte sig utöver hela världen. Jag hörde hur den tickade. Timvisaren närmade sig tolv slaget och minutvisaren rusade runt och stannade tre minuter i tolv. Oförmärkt förflyttade sig minutvisaren närmare fulltid. När den rörde sig, hördes tickandet högre och högre tills det såg ut att ljudet fyllde hela jorden.

Gud talade som en trumpet, Hans röst lät som stora vatten. ”Lyssna och hör vad Anden säger till församlingen”, Han sade, ”Var redo, för en tid när ni inte tänker det, då kommer Jag. Jag hör klockan slå, klockan är tolv. Brudgummen har kommit för Hans brud”.

Är du redo för Kristi återkomst min vän? Eller är du som de som säger, ”Inte i dag, Herre”? Vill du kalla på Honom och bli frälst? Vill du ge ditt hjärta till Honom i dag? Kom ihåg, Jesus kan och vill frälsa dig från allt ont om du kallar på Honom i dag och gör bättring. Bed för din familj och dina kära att de skall komma till Kristus innan det är för sent.

 

Lyssna till det Jesus säger, ”Jag vill bevara dig från det onda. Jag vill bevara dig på alla dina vägar. Jag vill frälsa dig. Jag vill frälsa dina kära. Kalla på Mig i dag och lev”.

Med många tårar ber jag att alla ni som läser denna bok förstår sanningen innan det är för sent. Helvetet är evigt. Jag försöker av min bästa förmåga att visa dig allt jag sett och hört. Jag vet att dessa saker är sanna. När du läser resten av boken, ber jag att du skall göra bättring och ta emot Jesus Kristus som din personliga Frälsare.

Jag hörde Herren säga, ”Det är dags att gå. Vi kommer att återvända i morgon”.

Kapitel 7

Helvetets Mage

Nästa natt for Jesus och jag till helvetet på nytt. Först kom vi till en stor öppen plats. Så långt jag kunde se, pågick onda aktiviteter. En stor del av det som hände var just omkring oss. Bara ca tre meter bort från där vi stod, lade jag märke till en egendomlig aktivitet, egendomlig för att många onda varelser och demoner sprang ut och in på den speciella platsen.

Sceneriet var som från en hemsk film. Så långt jag kunde se fanns själar som plågades och djävulen och hans änglar höll på med sitt arbete. Det dunkla mörkret genomträngdes av vånda och förtvivlan.

Jesus sade, ”Barn, Satan är både en bedragare på jorden och själarnas plågare i helvetet. Många demoniska krafter som finns här, far också ibland upp till jorden för att skada, plåga och bedra. Jag skall visa dig saker som aldrig tidigare har setts så detaljerat. En del av det du kommer att få se pågår just nu, medan andra saker kommer att hända i framtiden”.

Jag tittade åter framåt. Marken var ljusbrun till färgen, livlöst, utan gräs eller något annat grönt. Allt var dött eller döende. Vissa platser var kalla och fuktiga, medan andra var heta och torra. Alltid fanns det en rutten lukt av bränd och ruttnande kött, blandat med lukten av unket och mögligt avfall.

”Satan använder sig av många fällor och snaror för att bedra Guds folk,” sade Jesus. ”Under vårt besök i helvetet, kommer jag att visa för dig många av djävulens listiga och förrädiska trick.”

Vi hade bara gått ett tiotal meter när jag såg ett mörkt objekt som dök upp olycksbådande framför oss. Det såg ut att den rörde sig upp och ner samtidigt som den krympte och svällde upp. Varje gång den rörde sig lämnade den ifrån sig en hemsk stinkande lukt, mera än vanligt, en hemsk lukt som fyllde luften i helvetet.

Jag försöker att förklara det jag såg med min bästa förmåga. När den stora, hängande, svarta saken fortsatte att krympa, expandera och andades ut en offensiv lukt, såg jag något som liknade horn, mörka till färgen som kom ut ur varelsen och sträckte sig upp till jorden. Jag såg att det var ett stort svart hjärta och att det fanns många ingångar till det. En fruktansvärd känsla kom över mig.

Jesus visste mina tankar och sade, ”Frukta inte. Detta är helvetets hjärta. Senare kommer vi att gå igenom det, men nu måste vi gå in till helvetets celler”.

Helvetets celler fanns i en cirkel i helvetets mage. Cellerna är 27 km höga. Jag såg uppåt, där fanns ett stort brunt dike mellan cellerna och botten eller helvetets mage. För mig såg det ut att diket var ungefär 1,8 meter djupt, jag tänkte; hur skall jag kunna ta mig över diket. Jag hade ingen annan tanke än att vi befann oss uppe på en avsats vid den första våningen av celler. Avsatsen fungerade som en gångväg runt cellerna och samtidigt som en utsiktsplats där man kunde se ut över helvetets centrum.

Jesus sade, ”Dessa saker är trofasta och sanna. Döden och helvetet kommer en dag att kastas i den brinnande sjön. Till dess kommer detta att vara helvetets plats. Cellerna kommer att finnas kvar här, packade av syndfulla själar, plågade och lidande.

”Jag gav Mitt liv så att ni inte måste komma hit. Jag visste att allt detta hemska var verkligt, men Min Faders nåd är lika verklig. Om du tillåter Honom så vill Han förlåta dig. Kalla på Honom i Mitt Namn idag.”

Kapitel 8

Helvetets Celler

Jesus och jag stod på en avsats till den första cellvåningen. Avsatsen var ungefär 1,2 meter bred. Jag tittade upp, så långt jag kunde se fanns det andra avsatser i en stor cirkel runt något som såg ut som en stor grop. Intill avsatsen, eller gångvägen, fanns celler som var utgrävda ur jorden. Cellerna var i en rad med bara 0,6 meter jord som skilde dem åt.

Jesus sade, ”Cellerna är 27 km högt, med början från helvetets botten. I cellerna finns många som har hållit på med häxeri eller något ockult. En del var trollkarlar, medier, narkotika langare, avgudadyrkare eller onda människor med familjära andar. Dessa är de själar som har gjort det hemskaste avsky mot Gud, många har varit här i hundratals år. Dessa är de som inte gjorde bättring, speciellt de som bedrog människor och ledde dem bort från Gud. Dessa själar har gjort stora synder mot Herren och Hans folk. Ondska och synd var deras kärlek och passion”.

När jag vandrade med Herren utmed gångvägen, tittade jag ner mot centrum av helvetet där det mesta av aktiviteterna var. Området var hela tiden upplyst av ett dunkelt ljus, jag kunde se rörelserna från många varelser. Så långt jag kunde se framför oss fanns det celler.

Jag tänkte för mig själv att plågan i cellerna knappast kunde vara värre än i eldgroparna. Det hördes rop, jämmer och skrik runt om oss från de fördömda i cellerna. Jag började bli mycket sjuk. Mitt hjärta var fyllt av stor sorg.

Jesus sade, ”Jag lät dig inte höra dessa rop förrän nu, barn. Men nu vill jag visa för dig hur Satan kommer för att stjäla, döda och förstöra. Här i helvetet finns det olika plågor för olika själar. Satan förestår dessa plågor fram till domens dag, till dess helvetet och döden kommer att kastas i den brinnande sjön.

När vi gick vidare utmed avsatsen blev ljuden allt starkare. Höga rop hördes inifrån cellerna. När jag gick nära Jesus, stannade Han framför en cell. Ett starkt ljus lyste upp insidan av cellen. I cellen fanns en gammal kvinna som satt i en gungstol, hon gungade och grät som om hennes hjärta skulle brista. Jag visste inte varför, men jag var chockerad när jag såg att det var en kvinna med en riktig kropp.

Cellen var tom förutom kvinnan i gungstolen. Cellens väggar var gjorda i en ljus lera och jord, allt formad i jorden. Dörren till cellen räckte över hela framsidan. Den var tillverkad i en svart metall och det fanns lås på den. Eftersom stängerna i dörren var långt ifrån varandra hade vi obegränsad insyn i hela cellen.

Den gamla kvinnans färg var askfärgad kött med en grå nyans. Hon gungade fram och tillbaka. Tårarna rullade ner för hennes kinder medan hon gungade. Jag visste utifrån hennes plågsamma kval att hon hade mycket ont och led av en osynlig plåga. Jag undrade vad hon hade gjort eftersom hon var inlåst här.

Helt plötsligt inför mina ögon, började kvinnan förändra form, först till en mycket gammal man, sedan till en ung kvinna, till en medelålders kvinna och sedan tillbaka till den gamla kvinnan som jag först sett. Chockad såg jag hur hon gick igenom dessa förändringar en efter annan.

När hon såg Jesus ropade hon, ”Herre, ha nåd med mig. Släpp ut mig från denna plågoplats”. Hon lutade sig framåt i gungstolen och sträckte sig mot Jesus, men kunde inte nå Honom. Förändringen fortsatte. Även kläderna förändrades, så att hon var klädd som en man, sedan som en ung flicka, en medelålders kvinna och till en gammal kvinna. Förändringsförloppet tog bara någon minut.

Jag frågade Jesus, ”Varför, Herre”?

Åter ropade hon, ”O Herre, släpp ut mig härifrån innan de kommer tillbaka”. Hon stod nu vid ingången till cellen, klängde sig fast vid stängerna. Hon sade, ”Jag vet att din kärlek är äkta. Jag vet att din kärlek är sann. Släpp ut mig”. Sedan grät hon i förskräckelse, jag såg att något började slita i köttet från hennes kropp.

”Hon är inte den hon ser ut att vara”, sade Herren.

Kvinnan satte sig i stolen och började gunga. Men nu satt det bara ett skellett i gungstolen, med en smutsig dimma inuti. Där det hade funnits en klädd kropp för några minuter sedan, fanns nu svarta förbrända ben med tomma ögonhålor. Kvinnans själ klagade och ropade i bättring till Jesus. Men hennes rop var för sent.

När vi var tillbaka på jorden sade Jesus, ”Den här kvinnan var en häxa och tillbad Satan. Inte bara att hon praktiserade häxeri, hon undervisade även andra i ämnet. Från det hon var ett barn, utövade hennes familj svart konst. De älskade mörkret hellre än ljuset”.

”Många gånger”, sade Herren, ”Kallade jag på henne att göra bättring. Hon hånade Mig och sade, Jag njuter av att tjäna Satan. Jag vill fortsätta att tjäna honom. Hon förkastade sanningen och gjorde inte bättring från sina onda gärningar. Hon fick många människor att vända bort från Herren, en del av dem finns idag här i helvetet med henne. Om hon hade gjort bättring, då hade jag frälst henne och många från hennes familj, men hon ville inte lyssna.

Satan bedrog denna kvinna till att tro att hon skulle få ett eget kungarike som belöning av att tjäna honom. Han sade till henne att hon aldrig skulle dö, utan att hon skulle leva tillsammans med honom för evigt. Hon prisade Satan när hon dog, hon kom hit och bad om sitt kungarike. Satan, lögnens fader, skrattade henne i ansiktet och sade, ”Trodde du att jag skulle dela mitt kungarike med dig? Detta är ditt kungarike”. Han låste in henne i cellen och plågar henne dag och natt.

På jorden undervisade hon många häxor, både svarta och vita att utföra sin magi. En av hennes konster var att förändra sig från en ung kvinna till en medelålders kvinna, till en gammal kvinna och även till en gammal man. Under de dagarna trivdes hon med att göra förändringar och skrämma de mindre häxorna med sin magi. Men nu lider hon i smärtor i helvetet, hennes kött slits bort vid varje förändring. Nu kan hon inte kontrollera det när hon förändrar form hela tiden, men hennes verkliga form är den dimmiga själen innanför skelettet. Satan använder henne för sina onda syften och hånar och förnedrar henne. Med vissa intervaller blir hon förd framför Satan för att plågas till hans nöje.

”Jag kallade på henne många gånger och jag hade frälst henne. Men hon ville inte ha Mig. Nu ber och tigger hon om nåd och förlåtelse, men det är för sent. Nu är hon förlorad utan hopp.”

Jag såg på denna kvinna som var förlorad för alltid i smärta och lidande, ändå var hon en ond kvinna, mitt hjärta var förkrossat av medlidande. ”Herre, hur hemskt”, sade jag i tårar.

Just då, som om Jesus och jag inte fanns där, kom en smutsig brun demon stor som en björn med brutna vingar fram till cellen och öppnade den med en nyckel. Han förde mycket oväsen för att skrämma henne. Kvinnan skrek av fasa när han började attackera henne och drog henne ut ur cellen.

Jesus sade, ”Den här demonen plågar henne ofta”. Jag såg när hon drogs ut ur cellen och fördes bort.

”Kära Herre, frågade jag, finns det inget vi kan göra?” Jag kände sådant medlidande för henne.

”Det är för sent”, svarade Jesus. ”Det är för sent.”

Kapitel 9

Skräcken i Helvetet

Jag förstår varför människorna i cellerna i helvetets mage var olika jämfört med dem som plågades på andra platser. Det fanns mycket jag inte förstod. Jag lyssnade på Jesus och skrev ner allt det jag hörde och såg till Guds ära.

Så långt jag kunde se var cellerna placerade i en ändlös cirkel. Det fanns en ensam själ i varje cell. Jämmer, klagan, suckar och stönande hördes från cellerna medan vi gick förbi dem.

Vi hade inte gått länge innan Jesus stannade framför en annan cell. När vi tittade in lystes cellen upp. (Jesus lyste upp cellen). Jag stod och såg på en själ som jag visste plågades svårt! Det var en annan kvinna, hon var blå-grå till färgen. Hennes kött var dött, delar som hade ruttnat föll från hennes ben. Hennes ben var alla brända och hade en djup svart färg, hon hade kläder som hängde i trasor. Maskar krälade i hennes kött och ben. En smutsig odör fyllde cellen.

Som den andra kvinnan vi sett, satt också hon i en gungstol. Hon höll en trasdocka. Hon grät, gungade och höll trasdockan tätt intill sig. Djupa suckar skakade hennes kropp, klagande gråt hördes från cellen.

”Jesus sade att också hon var en Satans tjänare. Hon sålde sin själ till honom medan hon levde, hon utförde allt slags ont. Häxeri är verklig”, sade Jesus. Den här kvinnan utförde och undervisade i häxeri [trolldom] och ledde många in på syndens väg. De som undervisade i häxeri fick större uppmärksamhet och kraft från Satan än de som bara utövade det. Hon kunde förutsäga framtiden, en spåkvinna och ett medium för sin herre.

”Hon hade stor framgång hos Satan för allt det onda som hon utförde. Hon visste hur hon skulle använda mörkrets krafter för sig själv och för Satan. Hon gick på djävuls tillbedjan möten och prisade Satan. Hon var en kraftfull kvinna för honom.”

Jag undrade över hur många själar hon hade bedragit för Satan. Jag tittade på detta beniga skal för en själ som grät över en trasdocka, iklädd några smutsiga tygstycken. Sorg fyllde mitt hjärta och tårar fyllde mina ögon. Hon höll trasdockan tätt intill sig som om den kunde hjälpa henne, eller kanske att hon kunde hjälpa den. En lukt av död fyllde hela platsen.

Sedan såg jag hur hon började förändras precis som den andra kvinnan. Först blev hon en gammal kvinna under 1930 talet och därefter en ung modern kvinna. Gång efter annan hände hennes fantastiska förändring inför våra ögon.

”Den här kvinnan”, sade Jesus, ”var en riktig Satans predikant. Precis som det sanna evangeliet predikas för oss av predikanter, så har också Satan sina falska predikanter. Hon hade den starkaste av Satans krafter, en kraft som hon var tvungen att sälja sin själ för att få. Satans onda gåvor är som det motsatta sidan på ett mynt, i förhållande till de gåvor Jesus skänker till troende. Detta är mörkrets krafter.

”Dessa Satans tjänare arbetar i det ockulta, med häxaffärer, spår i händer och på många andra sätt. Ett Satans medium är en kraftfull Satans tjänare. Dessa individer är fullständigt bedragna och är helt sålda till Satan. En del tjänare kan inte tala med Satan om inte deras medium talar för dem. De offrar människor och djuroffer åt djävulen.”

”Många människor ger sina liv till Satan. De väljer att tjäna honom i stället för Mig. Deras val är döden ifall de inte gör bättring från sina synder och kallar på Mig. Jag är trofast och jag vill frälsa dem från deras synder. Många säljer sin själ till Satan i tro att de kommer att leva för evigt. Men de kommer att dö en hemsk död.”

”Satan tror fortfarande att han kan störta Gud och störa Guds plan, men han blev avväpnad på korset. Jag tog nycklarna av Satan, och jag har all makt i himlen och på jorden”.

”När kvinnan dog hamnade hon direkt till helvetet. Demonerna förde henne inför Satan där hon i vrede frågade varför demonerna hade kontroll över henne, för på jorden trodde hon att hon kunde kontrollera dem. Där hade de lytt henne. Hon frågade också Satan om kungariket han hade lovat henne”.

”Satan fortsatte att ljuga för henne även efter att hon hade dött på jorden. Han sade att han skulle ge hennes liv tillbaka och använda henne för sina syften på nytt. Genom bedrägeri hade hon gett honom många själar, så hans lögner lät trovärdiga för henne.

”Men till sist skrattade Satan och hånade henne. Han sade till henne, Jag har bedragit dig och använt dig under alla dessa år, jag kommer aldrig att ge dig mitt kungarike.”

Djävulen viftade med sin arm mot kvinnan, det såg ut som hennes kött revs loss från hennes ben. Hon skrek i smärta samtidigt som en stor svart bok fördes till Satan. Han öppnade den och for med ett finger nerför sidorna tills han hittade hennes namn.

”O ja”, sade Satan, ”du har tjänat mig bra på jorden. Du har gett mig mera än 500 själar. Han ljög för henne och sade, ”Din plåga kommer inte att bli lika svår som för de andra”.

Ett kacklande av ondskefyllt skratt hördes. Satan stod upp och pekade med ett finger mot kvinnan, en stark vind uppstod och fyllde platsen. Ett ljud som vrålande åska hördes från honom.

”Ha-ha”, sade djävulen, ”Ta ditt kungarike om du kan”. Sedan slog en osynlig kraft henne till marken.

”Du skall få tjäna mig här också”, Satan skrattade när hon försökte komma upp. Kvinnan skrek i smärta när demonerna fortsatte att slita bort hennes kött från hennes ben. Hon drogs tillbaka till denna bur. Hon kom ihåg Satans löften. Han hade sagt till henne att hon hade all kraft. Han sade att hon aldrig skulle dö. Han sade till henne att han hade makt över liv och död och hon hade trott honom. Hon fick veta att Satan kunde hindra vad som helst att döda henne. Satan sade många lögner till henne och lovade henne många saker.

Jesus sade, ”Jag kom för att frälsa alla människor. Jag vill att alla som är förlorade skall göra bättring och åkalla Mitt namn. Det är inte Min vilja att någon skall förgås utan ha evigt liv. Tråkigt att inse, de flesta kommer inte att göra bättring från sina synder innan de dör och de kommer att hamna i helvetet. Men vägen till himlen är det samma för alla människor. Du måste bli född på nytt för att koma in i Guds kungarike. Du måste komma till Fadern i Mitt namn och göra bättring från dina synder. Du måste uppriktigt ge ditt hjärta till Gud och tjäna Honom”.

”Barn”, fortsatte Jesus, ”Nästa sak jag vill visa för dig är ännu mera hemsk. Jag vet att det kommer att bedröva dig. Jag vill också att världen skall få höra och veta vad Anden säger till församlingen”.

”I cellerna, så långt du kan se finns själar som plågas. Varje gång cellerna är fyllda, utvidgar sig helvetet själv för att ta emot flera själar. Du har alla dina sinnen i helvetet. Om du var blind på jorden, kommer du att vara blind i helvetet. Om du hade bara en arm på jorden, kommer du att ha bara en arm i helvetet.”

Jag uppmanar dig att göra bättring för helvetet är en hemsk plats, en skrämmande plats med en hemsk tråkighet med evigt ånger och rop. Var snäll, jag ber dig att tro det jag säger för det är sant. Det var så svårt för mig att jag var sjuk många gånger medan jag skrev ner detta.

Jag såg saker i helvetet som det är för hemskt att berätta om, även mera hemskt än jämmer och klagorop, lukten av dött kött och det hemska i helvetets eld och alla groparna. Jag såg också sådant som Gud inte tillåter mig att skriva om.

När du dör på jorden, om du är född på nytt genom Guds Ande då kommer din själ till himlen. Om du är en syndare när du dör, då hamnar du omedelbart till ett brinnande helvete. Demoner rustade med stora kedjor kommer att dra dig genom helvetets portar där du kommer att bli kastad i groparna för att bli plågad. Inom en tid kommer du att bli förd inför Satan. Du kommer att veta och känna allt som händer med dig i helvetet.

Jesus talade om för mig att det finns en plats i helvetet som kallas för ”förnöjelse center”. Själar som är begränsade till groparna kan inte föras hit. Han sade också att även om plågorna är olika för själarna, brinner ändå alla med eld.

Förnöjelse centret är som en cirkus arena. Flera människor som skall uppträda förs till mitten av centret. Dessa är människor som medvetet har tjänat Satan på jorden. Det är de som av fri vilja valde att följa Satan i stället för Gud. Runt omkring arenan finns andra själar, förutom de i groparna.

De som finns i centerringen var ledare i den ockulta världen innan de dog. De var medier, spådom, trollkarlar, tankeläsare, häxor och häxmästare, alla som medvetet valde att tjäna Satan.

Medan de levde på jorden bedrog de många till att följa Satan och att synda. De som hade bedragits och förletts att synda kom och plågade sina bedragare. En åt gången tilläts att plåga dem.

Under en sådan tortyr slets andliga ben bort och brändes på olika platser i helvetet. Själarna blev bokstavligen slitna i stycken och delarna utspridda i helvetet under en demonisk gatsoparjakt. De lemlästade själarna upplevde en fruktansvärd plåga. De som fanns runt om arenan fick kasta sten på dem i ringen. Varje tänkbar metod av plåga var tillåten. Själarna som blev plågade ropade efter död, men detta är evig död. Satan gav order till allt det som skedde. Detta är hans nöjescenter.

Jesus sade, ”För många år sedan tog jag helvetets nycklar av Satan. Jag öppnade cellerna och förde ut Mitt folk. Under Gamla Testamentets tid, innan jag gav Mitt liv på korset, då fanns paradiset nära helvetet. Cellerna fanns en gång i paradiset; nu använder Satan dem för sina onda syften och han har gjort flera”.

”Du som läser detta, var snäll och gör bättring innan det är för sent inför evigheten. Alla skall komma inför Mig på domens dag. Paradiset flyttades från sin plats nära helvetet när Jag dog och uppstod igen genom Guds kraft, Min Fader”.

Åter vill jag berätta om cellerna som är 27 km högt och är till för dem som en gång var Satans och mörkrets tjänare, de som var involverade i något av det som har att göra med demonisk kraft, det ockulta och Satans tillbedjan.

Jesus sade, ”Kom, Jag vill visa dig något”. Med en gång for vi upp ca 800 meter till helvetets mage, i centrum av det 27 km höga komplexet av celler. Jag upplevde det som att vara i en brunn där man på grund av mörkret inte kunde urskilja vare sig toppen eller botten av brunnen. Ett gult ljus upplyste platsen. Jag höll stadigt i Jesus hand.

”Kära Herre”, frågade jag, ”varför är vi här”?

Helt plötsligt kom en orkan, en vind som hördes rusa fram. Stora eldslågor som vågor steg upp utmed cellväggarna, det brände allt i dess väg. Eldslågorna sträckte sig in i cellerna och förorsakade lidelsefulla, smärtsamma och plågade rop. Även om Jesus och jag inte vidrördes av lågorna, upplevde jag en fruktan inom mig när jag såg de förlorade själarna som sprang bort till bakdelen av de små cellerna i hopp om att finna en plats ett gömma sig.

Ett ondskefullt ljud hördes till vänster om oss. Jag såg Satan stå med ryggen mot oss, han var som en eldslåga. Men han brann inte; i stället var det han som åstadkom elden. Nu stod han där innesluten i elden och njöt av ropet från de stackars förlorade själarna. När Satan sträckte ut sina armar, slungades stora eldklot ut från honom.

Hjärtskärande rop och stor gråt i smärta hördes från cellerna. Själarna i cellerna brändes levande av elden som var hetare än den heta eldsjön, och de kunde inte dö. Även demonerna deltog i skrattet när Satan for från cell till cell och plågade de förlorade.

Jesus sade, ”Satan livnär sig på ondska. Han förhärligas av smärta och lidande och får kraft av det”.

Jag såg på Satan när en rödgul eldslåga med bruna kanter växte till omkring honom. En vild virvelvind blåste i hans dräkt, vilken inte brann upp. Lukten av bränt kött fyllde området, åter insåg jag hur verkligt helvetets plågor är. Satan gick bland eldslågorna men de brände honom inte. Även om jag bara såg hans rygg, kunde jag höra hans ondskefyllda skratt överallt.

Jag såg hur Satan for upp i ett rökmoln och förde med sig elden högst upp i helvetets mage. Jag hörde när han vände om, och med hög röst pålyste att om inte själarna tillbad honom, då skulle han ge dem en omgång på nöjescentrets arena.

”Nej, snälla Satan, vi vill tillbe dig”, ropade alla med en röst, samtidigt som de böjde sig ner och tillbad djävulen. Ju mer de tillbad honom, så fick han en större längtan att bli dyrkad. Högre och högre steg ljudet av tillbedjan tills hela helvetet ljöd av det.

Jesus sade, ”Alla de som finns i helvetets celler har hört det sanna evangeliet medan de levde på jorden. Många gånger erbjöds Min frälsning till dem. Många gånger drog Min Ande dem, men de ville inte lyssna eller komma till Mig för att bli frälsta”.

Medan Jesus talade, sade Satan till sina offer, ”Haha, detta är ert kungarike, hela kungariket som ni kommer att få. Mitt kungarike sträcker sig över hela jorden och världen där under”. Jag hörde hur han ropade, ”Detta är ert liv för all evighet”! Medan rop om nåd hördes från de brinnande cellerna.

Jesus sade, ”Min frälsning är gratis. Låt dem som vill få komma och bli frälsta [räddad] från denna plats med evigt straff. Jag kommer inte att kasta ut någon. Om du har varit en häxa eller trollkarl [häxmästare], även om du har gått i förbund med djävulen kan Min kraft bryta det och Mitt utgjutna blod kan frälsa dig. Jag vill ta den onda förbannelsen ut ur ditt liv och rädda dig från helvetet. Ge ditt hjärta till Mig så jag får lossa din boja och sätta dig fri”.

Kapitel 10

Helvetets Hjärta

Under nätterna for jag med Jesus till helvetet. Under dagarna fanns helvetet hela tiden inför min inre syn. Jag försökte berätta för andra det jag sett, men de trodde inte på mig. Jag kände mig så ensam, bara genom Guds nåd kunde jag gå vidare. All ära tillhör Herren Jesus Kristus.

Nästa natt for Jesus och jag tillbaka till helvetet. Vi gick utmed kanten av helvetets mage. Jag kände igen vissa delar av det från tidigare besök. Samma ruttna kött, samma onda lukt, samma unkenhet, het luft fanns överallt. Jag var redan trött.

Jesus visste mina tankar och sade, ”Jag kommer aldrig att lämna dig eller överge dig. Jag vet att du är trött, men jag vill styrka dig”.

Jesu vidrörande styrkte mig och vi gick vidare. Framför oss såg jag ett stort svart objekt, nästan så stort som en baseboll plan, det såg ut att röra sig upp och ner. Jag kommer ihåg att jag fått veta att detta var ”helvetets hjärta”.

Något som gick ut från det svarta hjärtat såg ut som långa armar eller horn. De kom ut ur det, sträckte sig uppåt ut ur helvetet och till jorden och över jorden. Jag undrade om dessa horn var de som bibeln talade om.

Runt omkring hjärtat var jorden torr och brun. Omkring tio meter i varje riktning hade jorden blivit bränd och torkat till en brun rostliknande färg. Hjärtat var det svartaste av svart, men en annan färg som liknade ormskinn var hopblandad med det svarta. En hemsk lukt kom ur hjärtat varje gång det slog. Det rörde sig som ett riktigt hjärta och rörde sig upp och ner. Ett ont kraftfält omslöt det. Förvånad tittade jag på det onda hjärtat och undrade vad det hade för syfte.

Jesus sade, ”Dessa grenar som liknar hjärtats artärer, är rör som går upp genom jorden och häller ut ondska på jorden. Dessa är de horn som Daniel såg och de representerar onda riken på jorden. En del har redan varit, andra kommer att bli och en del finns just nu. Onda riken kommer att uppstå, Antikrist kommer att regera över många människor, platser och saker. Om möjligt kommer även de utvalda att bli bedragna av honom. Många vänder om och tillber vildjuret och dess avbild”.

”Från dessa huvudgrenar eller horn, kommer mindre grenar att växa ut. Från de mindre grenarna kommer demoner, onda andar och all slags ondska ut. De kommer att förlösas på jorden och blir instruerade av Satan att göra många onda saker. Dessa riken och onda makter kommer att lyda vilddjuret, många kommer att följa honom till nederlag. Det är här i helvetets hjärta som dessa saker har sin början”.

Jesus sade detta till mig. Han instruerade mig att skriva om dem i en bok och att tala om detta för hela världen. Dessa ord är sanna. Jesus Kristus gav mig denna uppenbarelse så att alla får veta och förstå hur Satan arbetar och den onda plan som han planerar för framtiden.

Jesus sade, ”Följ Mig”. Vi gick upp några trappor där en dörr öppnades för oss och vi kom in i hjärtat. I hjärtat var det fullständigt mörkt. Jag hörde ljudet av gråt, där var det en sådan hemsk stank att jag knappt kunde andas. Allt jag kunde se i mörkret var Jesus. Jag gick mycket nära honom.

Då, helt plötsligt var Jesus borta! Det jag inte kunnat tänka mig hade hänt. Jag var ensam i helvetets hjärta. Skräcken tog tag i mig. Fruktan grep min själ och döden tog tag i mig.

Jag ropade till Jesus, ”Var är du? Vart har du tagit vägen? O snälla kom tillbaka, Herre”! Jag ropade och jag ropade, men fick inget svar.

”O min Gud”, klagade jag, ”Jag måste ut härifrån”. Jag började springa i mörkret. När jag rörde vid väggarna, verkade det som de andades, det rörde sig mot mina händer. Sedan var jag inte längre ensam.

Jag hörde hur två demoner skrattade, de var omslutna av ett dunkelt gult sken, de tog tag i mina båda händer. Snabbt placerade de kedjor om mina armar och började dra mig ner djupare in i hjärtat. Jag ropade på Jesus, men fick inget svar. Jag ropade och kämpade av all min styrka, men de drog mig som om jag inte gjorde något motstånd.

Jag fördes längre in i hjärtat, jag kände en fruktansvärd smärta som om någon kraft skrapade mot min kropp. Det verkade som om mitt kött slets av mig. Jag skrek i förskräckelse. De som fångat mig drog mig till en cell och kastade in mig. När de låste dörren skrek jag ännu högre. De skrattade sarkastiskt och sade, ”Det är inte lönt att ropa. När din tid är inne, kommer du att bli förd inför vår herre, han kommer att plåga dig till sin förnöjelse”.

Den hemska lukten i hjärtat hade genomsyrat min kropp. ”Varför är jag här? Vad är fel? Är jag tokig? Släpp ut mig”! Jag ropade, men till ingen nytta.

Efter en stund kände jag på cellens vägg. Det var runt och mjukt som något som levde. Det var levande, det rörde på sig. ”O Herre”, skrek jag. ”Vad är det som händer? Jesus, var är du”? Men bara ekot av min egen röst svarade mig.

Fruktan, den hemskaste fruktan tog tag i min själ. För första gången sedan Jesus lämnade mig, insåg jag att jag var förlorad utan hopp. Jag snyftade och ropade på Jesus om och om igen. Då hörde jag en röst i mörkret som sade, ”Det är till ingen nytta att du ropar på Jesus. Han finns inte här”.

Ett dunkelt ljus fyllde platsen. För första gången kunde jag nu se andra celler liknande som min, inne i hjärtats vägg. Något som liknade spindelnät fanns framför oss, inne i varje cell fanns något av en kletig massa som flöt genom cellerna.

En kvinnas röst från nästa cell sade till mig, ”Du är förlorad på denna plågoplats. Det finns ingen väg ut härifrån”.

Jag kunde knappt se henne i den dimmiga belysningen. Hon var vaken liksom jag var, men de som fanns i de andra cellerna verkade sova eller så var de i trans. ”Inget hopp”, ropade hon, ”inget hopp”!

En känsla av intensiv ensamhet och förtvivlan kom över mig. Kvinnans ord hjälpte mig inte. Hon sade, ”Detta är helvetets hjärta. Här blir vi plågade, men vår plåga är inte lika svår som för dem på andra platser i helvetet”. Senare förstod jag att hon ljög om att det inte var lika stor plåga här som på andra platser i helvetet.

”Ibland”, fortsatte hon, ”blir vi förda inför Satan och han pågar oss till sin förnöjelse. Satan livnär sig på vår smärta och växer i styrka av våra rop i förtvivlan och sorg. Vår synd är alltid framför oss. Vi vet att vi är ogudaktiga. Vi vet också att vi en gång kände Herren Jesus men att vi förnekade honom och vände oss bort från Gud. Vi gjorde det vi själva tyckte. Innan jag kom hit var jag en prostituerad. Jag tog män och kvinnor för pengar och kallade det vi gjorde för kärlek. Jag förstörde mångas hem. Många lesbiska, homosexuella och äktenskapsbrytare finns här i cellerna”.

Jag ropade rakt ut i mörkret, ”Jag hör inte hit. Jag är frälst. Jag tillhör Gud. Varför är jag här”? Men jag fick inget svar.

Då kom demonerna tillbaka och öppnade celldörren. Den ena drog mig medan den andra knuffade på utmed en ojämn grusväg. Att bli vidrörd av demonerna kändes som brinnande eld i mitt kött. De gjorde mig illa.

”O, Jesus, var är du? Snälla Jesus, hjälp mig”! Ropade jag.

En dånande eld stack upp framför mig men stannade innan den vidrörde mig. Nu såg det ut som mitt kött slets av min kropp. Den mest fruktansvärda smärta jag kunde föreställa mig for genom min kropp. Jag plågades utöver vad man kan tro. Något osynligt slet i min kropp, medan onda andar liknande fladdermus bet mig överallt.

”Kära Jesus, ropade jag. Var är du? Snälla, släpp ut mig”!

Jag drogs och blev knuffad tills jag kom till en öppen plats i helvetets hjärta, jag blev förd inför ett smutsigt altare. Ovanpå altaret fanns en stor öppen bok. Jag hörde ondskefullt skratt och insåg att jag låg i leran inför Satan.

Satan sade, ”Äntligen har jag dig”!

Jag ryggade tillbaka i skräck när jag insåg att han inte såg på mig utan på någon annan framför mig. Satan sade, ”Ha–ha, äntligen får jag förinta dig från jorden. Låt mig se vad ditt straff kommer att bli”. Han öppnade boken och lät sitt finger gå nerför sidorna. Själens namn ropades upp, och straffet bestämdes.

”Kära Herre”, ropade jag, ”är allt detta verkligt”?

Jag var nästa själ, demonerna knuffade mig upp på en plattform och tvingade mig att buga inför Satan. Samma onda skratt kom ut ur honom. ”Jag har väntat på dig länge, äntligen har jag dig”, ropade han ondskefullt. ”Du har försökt komma undan mig men nu har jag dig.”

En fruktan som jag aldrig tidigare upplevt kom över mig. Mitt kött slets åter av mig och en kraftig kedja virades runt min kropp. Jag såg på mig själv medan kedjan placerades på mig. Jag såg ut som de andra. Jag var ett skelett fullt av döda människoben. Maskar krälade in i mig och en eld började nere vid fötterna och svepte in mig i flammor.

Jag ropade på nytt, ”O Jesus, vad hände? Var är du Jesus”?

Satan skrattade och skrattade. ”Det finns ingen Jesus här”, sade han, ”jag är din kung nu. Du kommer att vara här med mig för alltid. Du är min nu”.

Jag upplevde de mest avskyvärda känslorna. Jag kunde inte känna Guds närvaro, ingen kärlek, ingen frid, ingen värme. Jag kände en genomträngande fruktan, hat, en fruktansvärd smärta och en sorg utöver vad man kan föreställa sig. Jag ropade på Jesus att rädda mig, men jag fick inget svar.

Satan sade, ”Jag är din herre nu, han lyfte sin hand för att kalla på en demon. På en gång kom en hemsk ond ande upp på plattformen där jag stod och den tog tag i mig. Han hade en stor kropp med ett ansikte som en fladdermus, händer som klor och en ond lukt kom från honom.

”Vad skall jag göra med henne herre Satan?” Frågade den onde anden, medan en annan ande med hår på hela kroppen och ett ansikte som ett vildsvin också tog tag i mig. ”För henne längst in i hjärtat, en plats där det hemska alltid är inför hennes ansikte. Där kommer hon att lära sig att kalla mig herre”.

Jag drogs till en mörk, mörk plats och kastades in till något kallt och fuktigt. Hur kan man uppleva både kallt och brännande på samma gång? Jag förstod det inte. Men elden brände min kropp och maskarna krälade över och genom mig. De dödas klagan hördes överallt.

”Herre Jesus”, ropade jag helt desperat, ”varför är jag här? Kära Gud, låt mig dö”.

Helt plötsligt fylldes platsen där jag satt av ett ljus. Jesus uppenbarade sig och tog mig i sina armar och på en gång var jag tillbaka i mitt hem.

”Kära Herre Jesus, var fanns du?” ropade jag medan tårarna rann nerför mina kinder.

Jesus talade ödmjukt till mig och sade, ”Mitt barn, helvetet är verkligt. Men du hade inte varit helt övertygad om du inte hade fått uppleva det själv. Nu vet du sanningen och hur det verkligen är att vara förlorad i helvetet. Nu kan du berätta om det för andra. Jag var tvungen att låta dig gå igenom detta så att du skulle kunna tro utan att tvivla”.

Jag var så ledsen och trött. Jag kollapsade i Jesu armar. Även om han helt återställde mig, ville jag fara långt bort från Jesus, bort från min familj, bort från alla.

Under de följande dagarna i mitt hem var jag mycket sjuk. Min själ var så ledsen och helvetets fasor var hela tiden inför mina ögon. Det tog flera dagar innan jag var helt återställd.

Kapitel 11

Yttre mörker

Natt efter natt for Jesus och jag till helvetet för att jag skulle kunna skriva ner dessa hemska sanningar. Varje gång vi passerade hjärtat, gick jag mycket nära Jesus. En enorm fruktan grep min själ varje gång jag kom ihåg det som hände mig där. Jag visste att jag var tvungen att fortsätta för att rädda själar. Men det var bara genom Guds nåd som jag kunde återvända dit.

Vi stannade upp inför en grupp demoner som sjöng taktfullt och prisade Satan. De såg ut att själva fullt njuta av det. Jesus sade, ”Du skall få höra det de sjunger”.

”Vi skall till detta hus i dag och plåga dem som är där. Vi kommer att få mera kraft från Satan om vi gör det rätt”, sade de. ”Ja, vi vill åstadkomma mycket smärta och sjukdomar, mycken bedrövelse för dem. De började dansa och sjöng onda sånger till Satan, förhärligande det onda. En demon sade, ”Vi måste akta oss för de som tror på Jesus, för de kan kasta ut oss”.

Ja sade en annan, ”för Jesu namn måste vi fly”.

Ännu en annan ond ande sade, ”Men vi går inte till de som känner Jesus och makten i hans namn”.

Jesus sade, ”Mina änglar beskyddar från dessa onda andar, deras verk har ingen framgång. Jag beskyddar också många ofrälsta, även om de inte vet om det. Jag har många änglar sysselsatta med att stoppa Satans onda planer”.

Jesus sade, ”Det finns många demoner i luften och på jorden. Jag har låtit dig få se en del av dessa demoner, men andra kan inte se dem. Därför måste sanningen om evangeliet predikas för alla. Sanningen kommer att sätta människor fria och jag kommer att beskydda dem från ont. I Mitt namn finns befrielse och frihet. Jag har all makt i himlen och på jorden. Frukta inte Satan, utan ha Guds fruktan”.

När vi gick genom helvetet, träffade Jesus och jag en mycket stor och mörk man. Han var innesluten i mörker och såg ut som en ängel. Han höll något i sin vänstra hand. Jesus sade, ”Denna plats kallas det yttre mörkret”.

Jag hörde gråt och tandagnisslan. Inte på någon annan plats hade jag upplevt en total hopplöshet som på denna plats. Ängeln som stod framför oss hade inga vingar. Han såg ut att vara omkring 10 meter hög och han visste exakt vad han höll på med. Han hade en stor disk [rund platta] i sin vänstra hand och vände sig sakta om med disken högt upplyft som om han var redo att kasta iväg den.

Det fanns eld mitt i disken och mörker runt ytter kanterna. Ängeln höll sin hand under disken och sträckte det långt bakåt för att få mera fart.

Jag undrade vad denna gigantiska ängel var för något och vad syftet var med det han gjorde.

Jesus visste mina tankar och sade på nytt, ”Detta är det yttre mörkret. Kom ihåg att Mitt ord säger, ”Rikets barn skall bli kastade ut i det yttre mörkret, där skall det vara gråt och tandagnisslan”.

”Herre”, sade jag, ”Menar du att dina tjänare är här”?

”Ja”, sade Jesus, ”Tjänare som har vänt tillbaka efter att jag har kallat dem. Tjänare som älskade världen mera än Mig och vände tillbaka för att vältra sig i smutsig synd. Tjänare som inte stod för sanningen och helighet. Det hade varit bättre om de aldrig börjat än att vända tillbaka efter att de börjat tjäna Mig”.

”Tro Mig”, sade Jesus, ”Om du syndar så har du en advokat inför Fadern. Om du gör bättring från dina synder, då kommer jag att vara trofast och rena dig från all orättfärdighet. Men om du inte vill göra bättring, då kommer jag i en tid som du inte tänkt dig, du kommer då att bli avhuggen [avhuggen menas här borttagen från vinträdet Jesus, se Johannes 15: 1-2] tillsammans med de icke troende och kastad i det yttre mörkret”.

Jag såg på den mörka ängeln när han kastade den stora disken långt, långt ut i mörkret. ”Mina ord menar precis det de säger; De kommer att kastas ut i det yttre mörkret.

Sedan, på en gång var Jesus och jag ute i rymden och följde efter disken. Vi kom intill disken och tittade in i den.

Det var en eld i diskens centrum, folk simmade in och ut ur den, över och under de flammande vågorna. Det fanns inga demoner eller onda andar här, bara själar som brann i eldhavet.

Utanför disken var det svartaste mörker. Bara ljuset från eldsflammorna i disken lyste upp nattmörkret. I ljuset såg jag hur människor försökte simma mot ytterkanterna av disken. En del av dem kom nästan fram till kanten när en sugande kraft inifrån disken drog dem tillbaka in i eldsflammorna. Jag såg hur deras form ändrade till ett skelett med en grå dimmig själ inuti. Jag förstod då att detta var en annan del av helvetet.

Sedan såg jag som en vision, när änglar öppnade sigill. Nationer och kungariken sågs vara instängda under dem. När änglarna bröt upp sigillen, marscherade män och kvinnor, pojkar och flickor rakt in i eldsflammorna.

Jag såg på detta med en kuslig nyfikenhet och undrade om jag kände igen några tjänare som hade fallit av från gemenskapen med Herren när de marscherade förbi. Jag kunde inte ta min blick från synen av själarna som marscherade rakt in i elden och det fanns ingen som hindrade dem. Jag ropade, ”Herre, var snäll och hindra dem innan de kommer in i elden”!

Men Jesus sade, ”Den som har öron bör lyssna. Den som har ögon bör se. Mitt barn, ropa ut emot synden och det onda. Tala om för mina tjänare att vara trofasta och att åkalla Herrens namn. Jag tar dig genom denna hemska plats så att du kan berätta för dem om helvetet”.

Jesus fortsatte, ”En del kommer inte att tro. En del kommer att säga att Gud är för god för att sända män och kvinnor till helvetet. Men tala om för dem att de rädda och icke troende kommer att få sin del i den brinnande sjön”.

Kapitel 12

Horn

Jesus sade, ”I natt mitt barn skall vi fara till en annan del av helvetets hjärta. Jag vill berätta för dig om hornen och hur de används för att transportera onda andar och demoniska krafter upp till jordens yta”.

När Jesus talade såg jag en öppen vision [syn]. I visionen såg jag en gammal bondgård, dött och grått, omgivet av många döda träd och högt dött gräs. Gården runt bondgården var nedsmutsad med en massa döda ting. Där fanns inget liv. Bondgården såg ut som om den hade fastnat i hörnen och höll på att sjunka på mitten av fältet. Det fanns inga andra byggnader inom synhåll.

Död var överallt. Jag visste att bondgården var en del av helvetet, men jag kunde ändå inte förstå det jag såg. Innanför, bakom de smutsiga fönstren, rörde sig stora skuggor som av människor. Det var något ont över det jag såg. En av skuggorna rörde sig mot huvudingången och öppnade det!

Jag såg en stor man med mycket stora muskler som kom ut genom dörren och vandrade på trappan. Jag såg honom tydligt. Han var omkring 1,85 meter lång, och med en klumpig kropp som en tyngdlyftare. Han var grå till färgen precis som omgivningen. Han hade bara på sig ett par herr byxor. De var också gråa som den bara övre kroppen. Hans kött såg ut som fjäll och hans huvud var mycket stort. Hans huvud var faktiskt så stort att hans ben böjde sig för den stora tyngden. Hans fötter hade klövar som en gris. Hans ansikte var stelt och ont och han såg mycket gammal ut. Hans ögon var som döda och hans ansikte var mycket brett.

I synen såg jag denna hemska varelse gå av trappan. Jorden skakade när han rörde sig, horn växte ut ovanpå hans huvud, stora horn som växte till, upp och ut ur sikte. När han gick såg jag att hornen växte fast inte så snabbt. Andra horn växte också ut från hans huvud. Små horn växte ut från de större hornen. Jag såg att huvudet var som ett vildjur, ett kraftfullt vildjur full av förstörelse. För varje steg han tog skakade jorden.

Jesus sade, ”Se”.

Jag såg att hornen sträckte sig upp och gick in i hem, kyrkor, sjukhus, kontor och alla slags byggnader över hela jorden. Hornen gjorde mycket skada över hela landet. Jag såg att vildjuret talade och onda andar spyddes ut på jorden. Jag såg många människor bli bedragna av dessa demoniska makter och föll för Satans snaror.

Jag tänkte att vi befann oss i ett krig, det goda mot det onda.

”Vi är i ett krig”, hörde jag Herrens Ande säga. ”Det goda mot det onda.”

Mörka moln kom ut ur hornen och dolde många onda varelser som for ut över jorden. Allt det avskyvärda som Gud hatar fanns där. Jag såg kungariken uppstå på jorden och millioner människor följde dessa onda makter. Jag såg gamla horn försvinna och nya växa upp i deras ställe.

Jag hörde Jesus säga, ”Detta börjar hända nu! Dessa saker är, har varit och kommer att vara. Människor kommer att älska sig själva i stället för Gud. Det onda kommer att framträda i de sista dagarna. Män och kvinnor vill älska sina hem, bilar, jordagods, byggnader, affärer, deras silver och guld mera än Mig”.

”Gör bättring”, sade Han, ”För jag är en nitälskande Gud. Inget kan ta platsen framför att tillbe Mig, inte söner eller döttrar, fruar eller makar. Gud är en Ande och Han måste tillbes i Ande och sanning”.

Jag såg hur hornen förflyttade sig över jordens yta och sträckte sig högt mot himlarna. Nya kungariken uppstod och det var krig och förstörelse i landet. Det var många som tillbad vilddjuret.

Det onda vildjuret med hornen vandrade fram och tillbaka som om det tänkte, jorden skakade under dess vikt. Efter några minuter återvände han till bondgården. Mörka moln steg upp och det fanns många döda i landet.

Jag såg världen mitt i den stora vedermödan [bedrövelsen], jag började be av allt mitt hjärta. ”Herre, hjälp oss”, ropade jag. Efter det kom sig två stora andar upp ur jorden och började ett krig mot varandra. Jag visste att de kom från helvetet.

Ett hav av människor stod och såg på medan de två onda stred. Sedan såg jag något som steg upp ur jorden mellan dem. De slutade slåss och stod på var sin sida av ett stort fartyg. Båda bestarna försökte förstöra fartyget, men de kunde inte det. De knuffade den tillbaka ner i jorden och begravde det mellan sig. De stod nu åter ansikte mot ansikte, redo att återuppta striden.

Jag hörde en röst som sade, ”Se”.

När jag tittade, syntes ett ljus på marken där fartyget hade begravts. Fartyget framträdde åter på marken och blev till en stor platta. De båda bestarna förändrades till det yttre, de blev stora och svarta. En dörr fram på plattan öppnade sig, och ett starkt ljussken lyste upp en trappa. Trappan gick ner, ner in i jorden och jag hörde en röst som sade, ”in till helvetet”.

Det fanns en stark känsla av ondska runt om, jag kände mig förlorad och oförmögen när jag såg detta. En förlamande kraft kom ut ur plattan och jag hade ingenstans att springa. Jag kände mig fångad, även om jag var i anden.

På en gång lyfte Jesus mig högre och högre upp tills jag kunde se ner på synen. Men nu hade trappan blivit en rulltrappa, som rörde sig upp och ner från jordens hjärta. När jag var intill Jesus kände jag mig säker och beskyddad. Jag hörde en röst som sade, ”Det skall komma ut ur helvetet”.

Jesus sade, ”Det skall bli. Detta skall komma. Skriv så att alla vet det”.

I synen såg jag hur rulltrappan transporterade upp demoniska krafter och onda andar. De två bestarna stod på var sin sida om fartyget och jag såg hur de åter förvandlades. Jag hörde ett starkt brummande ljud, som ljudet från ett flygplan som skall starta. Bestarnas huvuden blev större och deras händer fylldes av ett ljus. Jag såg de två bestarna och fartyget när de tre blev sammanförda.

Många själar marscherade precis som om de gick i sömnen, rakt in i en av bestarna. I timmar såg jag denna gruvsamma syn, tills jag såg en av bestarna vara fullpackad av människor. När jag lyssnade hörde jag ett starkt ljud som när ett flygplan gör sig redo starta. Besten hade fått sin kraft från fartyget. När han började flyga, var han åter i skepnaden av en man. När han flög, såg det ut att hans huvud var fullt av ljus och en stor kraft strålade ut från mannen.

När han försvann i rymden, blev hans huvud åter till ett skepp.

Jag kunde fortfarande höra ljudet från den första besten när jag såg den andra besten bli lastad med själar. När han var fullastad, såg jag den andra besten dra iväg som en raket. Han slog följe med den andra besten och båda rörde sig långsamt iväg i den gråa skyn. Den andra besten hade också ändrat form till en man. Jag hörde det kraftiga mullrandet från dem när de försvann ur sikte.

Jag undrade över vad detta betydde. Jag såg fartyget, eller disken komma tillbaka och placera sig i jorden igen. Jorden slöt sig omkring det tills den inte syntes längre. När visionen började avta, såg jag en rättegångssal och jag tänkte på domen inför den stora vita tronen.

Kapitel 13

Helvetets högra arm

Efter den första visionen for Jesus och jag till en annan plats i helvetet. Jesus sade, ”Det du kommer att få se är för ändens tid”. En annan syn visades för mig.

Jesus sade, ”Vi är i helvetets högra arm”.

Vi gick uppför en hög och torr kulle. Uppe på toppen såg jag nedanför en virvlande flod. Det fanns inga eldgropar, demoner eller onda andar, bara den stora floden som flöt mellan osynliga bankar. Flodbankarna var dolda i mörkret. Jesus och jag gick närmare floden och jag såg att den var full av blod och eld.

När jag såg närmare, såg jag många själar som alla var kedjade till varandra. Kedjornas tyngd drog dem under ytan av eldsjön.

Själarna i helvetet var i helvetets eld. Jag såg också att de hade formen av skellett med en grå dimmig själ inuti.

”Vad är detta”, frågade jag Herren.

”Detta är de otroendes själar och de ogudaktiga. Dessa älskade sitt eget kött mera än de älskade Gud. De var män som älskade män och kvinnor som älskade kvinnor, som inte gjorde bättring och blev frälsta från deras synd. De njöt av sitt liv och föraktade min frälsning”.

Jag stod nära Jesus och såg in i eldsjön. Elden började väsnas som en stor brasa, den rörde sig och uppslukade allt i sin väg. Snart hade den nästan fyllt hela den högra armen i helvetet.

Elden kom ungefär till 60 cm ifrån oss men den brände oss inte. Floden brände allt i sin väg. Jag såg på Jesu ansikte, det var sorgset och medlidande. Han hade fortfarande kärlek och medlidande för de förlorade själarna skrivet i sitt ansikte. Jag började gråta och önskade att jag kunde lämna denna plågoplats, det kändes nästan omöjligt att fortsätta.

Jag tittade åter på själarna i elden. De var eldröda, deras ben var svarta och brända. Jag hörde hur deras själar grät i sorg och ånger.

Herren sade, ”Detta är deras plåga. Kedja efter kedja, de är alla sammankopplade. De hade sin åtra på eget sätt, män med män och kvinnor med kvinnor och gjorde det som är onaturligt. De ledde många unga flickor och pojkar in i syndiga handlingar. De kallade det kärlek men det var synd och död”.

”Jag vet att många pojkar och flickor, män och kvinnor blev tvingade mot sin egen vilja att utföra sådana avskyvärda handlingar och jag vill inte hålla denna synd emot dem. Kom ihåg denna tanke”, sade Jesus,” Jag vet allt och den person som har lett dessa unga människor att synda skall få en strängare straff. Jag dömer rättvist. Till syndaren säger jag, ”Gör bättring och jag skall visa barmhärtighet. Kalla på mig och jag skall höra dig”.

”Gång efter annan kallade jag dessa själar att göra bättring och komma till mig. Jag hade förlåtit dem och renat dem, i Mitt namn hade de kunnat bli fri. Men de lyssnade inte till Mig. De ville ha köttets lust mera än Guds kärlek. För att jag är helig, måste ni vara heliga. Rör inte vid det som är orent och jag skall ta emot dig”, sade Herren.

Jag kände mig mycket sjuk när jag såg på själarna i eldsjön.

”Om de bara hade vänt om till Mig innan det var för sent”, fortsatte Jesus. ”Mitt blod utgöts så att alla kunde komma till Mig. Jag gav Mitt liv för att även den mest avskyvärda syndaren skulle få leva”.

En stor mängd själar passerade förbi i den brinnande floden. Över och under eldsvågorna for de fram utan någon väg ut ur den brinnande sjön. Jag hörde ångerfyllda gråt när floden strömmade förbi oss.

Vi gick utmed en stig vid sidan av floden. Framför oss på en kulle satt en stor kvinna. Hon raglade fram och tillbaka som om hon var drucken. På henne fanns det skrivet ”Babylons Hemlighet”.

Jag visste nu att avskyvärdhetens mor kom från helvetet. En ond stark kraft kom ut från henne. Jag såg skaror av folk av alla tungomål under henne. Hon hade sju huvuden och tio horn. Hos henne fanns profeternas blod, de heligas och alla andra som hade slaktats på jorden.

”Kom ut från henne och bli avskild”, sade Herren. ”I sin tid kommer hon att bli till intet gjord”.

Vi gick vidare förbi den onda kvinnan med hornen på sitt huvud. Allt blev mörkt. Nu var Jesus det enda ljuset. Vi gick tills vi kom till den andra sidan av kullen. På avstånd kunde jag se eldsflammorna i luften. Atmosfären blev tryckande het.

Vi gick runt kullen och kom till en stor dörr med springor inhuggna i den. Den fanns i sidan av kullen. Ett stort fönster fanns i dörren, elds flammor kom ut ur dörren. Dörren var också fastbultad med starka lås. Jag undrade vad det kunde betyda.

Helt plötsligt uppenbarade sig, framför dörren, skepnaden av en man iklädd en lång svart kappa. Hans ansikte såg mycket gammalt och trött ut. Skinnet i ansiktet var spänt över hans skalle. Han såg ut att vara tusen år gammal.

Jesus sade till mig, ”Bakom dörren finns en bottenlös grop. Mitt ord är sant”.

Eldsflammorna bakom dörren sträckte sig allt högre tills dörren bågnade från trycket av värmen.

”Kära Herre”, sade jag, ”Jag kommer att vara glad när Satan kastas i den bottenlösa gropen och allt det onda kommer att upphöra för en tid”.

Han svarade, ”Kom, lyssna vad Anden säger till församlingen. Änden är nära och jag kallar på syndare till att göra bättring och bli frälsta. Se här”;

Vi stod på en öppen plats och jag var med Herren i Anden. Jag såg i en öppen vision. I visionen såg jag en brännande orm som började slå med sin enorma svans. Jag såg när den andliga ormen flyttade sig med en enorm kraft.

Sedan såg jag att han gick tillbaka in i helvetets högra arm och väntade. Jag visste att han inte kunde slå jorden innan Guds Ord gick i uppfyllelse.

Jag såg eld och rök som kom ut ur jorden och jag såg en ovanlig dimma komma över jorden. Jag såg mörka områden som uppenbarades här och där. Horn växte ut ur ormens huvud. De utbredde sig tills de täckte över hela jorden. Satan gav order till den brännande ormen. Det fanns onda andar och djävlar närvarande. Sedan såg jag den onda brännande ormen komma ut ur helvetets högra arm och började slå över jorden med en våldsam kraft, sårade och förgjorde många människor.

Jesus sade, ”Detta kommer att hända i ändens tid. Kom hit högre upp”.

Du som läser detta, om du har begått något av de synder jag skrivit om, var vänlig och sluta synda och kalla på Jesus att frälsa dig. Du behöver inte hamna till helvetet. Kalla på Herren medan han är nära. Han kommer att höra och frälsa dig. Vem helst som kallar på Herrens namn kommer att bli frälst.

Kapitel 14

Helvetets vänstra arm

En profetia från Jesus till alla. ”Dessa saker börjar nu hända på jorden, kommer att hända, och kommer snart över hela jorden. Den brännande ormen är en del av vilddjuret. Profetiorna du kommer att läsa är sanna. Uppenbarelserna är sanna. Vaka och be. Älska varandra. Bevara dig själv helig. Bevara dina händer heliga”.

”Ni män, älska era fruar som Kristus älskar församlingen. Män och kvinnor, älska varandra som jag har älskat er. Jag har tillsatt äktenskapet och välsignat det med Mitt Ord. Bevara äktenskapets säng helig. Rena er själva från all orättfärdighet och var rena såsom jag är ren”.

”Guds heliga folk har blivit vilseförda av smickrare. Låt er inte bli bedragna; Gud låter inte gäcka sig. Ni kommer att få förståelse om ni öppnar era öron och lyssnar till Mig. Detta är Herrens budskap till församlingen. Bevara er för falska profeter som står på min heliga plats och bedrar med smicker. O jord, Mitt heliga folk har fallit i sömn för falska läror. Vakna, vakna. Jag talar om för er att all orättfärdighet är synd. Rena er från allt köttets och andens synd”.

”Mina heliga profeter levde ett heligt liv, men ni har varit upproriska mot Mig och Min helighet. Ni har dragit ondska över er själva. Ni har syndat och fört er själva in i bundenhet till sjukdom och död. Ni har gjort orättfärdigheter och levt i uppror mot Mig. Ni har avvikit från Mina befallningar och från Mina domar. Ni har inte lyssnat till ordet från Mina tjänare, profeterna och profetissorna. Förbannelser i stället för välsignelser har kommit över er och fortfarande vägrar ni att vända er till Mig och göra bättring från era synder”.

”Om ni omvänder er och gör bättring och om ni ärar Mig med frukten av er rättfärdighet, då vill jag välsigna era hem och ära era äkta sängar. Om ni ödmjukar er och kallar på Mig, då vill jag lyssna till er och välsigna er”.

”Lyssna till era präster och till Mitt Heliga Ord. Undervisa inte Mitt folk att synda emot Gud. Kom ihåg att Guds dom börjar i Guds hus; ifall ni inte gör bättring kommer jag att förflytta er på grund av de synder ni har undervisat Mitt folk. Tror ni att jag är blind så att jag inte kan se och döv så att jag inte kan höra”?

”Ni som håller sanningen i orättfärdighet och fyller era fickor med silver och guld från de fattiga, gör bättring säger jag, innan det är för sent. På domens dag kommer ni att stå ensamma inför Mig och göra räkenskap över det ni har gjort med Mitt Heliga Ord. Om ni kallar på Mig och ångrar er, då vill jag ta bort förbannelsen från ert land och välsigna er med stora välsignelser. Om ni gör bättring och skäms över era synder, då kommer jag att ha nåd och förbarmande över er, och jag skall inte längre komma ihåg era synder. Be att ni må vara en övervinnare”.

”Vakna till liv och lev. Gör bättring inför de människor ni har lett fel och undervisat falska läror. Tala om för dem att ni har syndat och att ni har skingrat Mina får. Gör bättring inför dem”.

”Se, jag förbereder en helig armé. De kommer att utföra stora gärningar inför Mig och förstöra mäktiga fästen. Det är en armé av heliga män och kvinnor, pojkar och flickor. De har blivit smorda till att predika det sanna evangeliet, till att lägga händerna på de sjuka och till att kalla på syndare att göra bättring”.

”Denna armé av arbetande män, hemmafruar, ensamma män, ensamma kvinnor och skolbarn. De är vanliga människor, det är inte många med hög befattning som har gensvarat till Min kallelse. I det förgångna har de blivit missförstådda och fel bemötta, förolämpade och förkastade. Men jag har välsignat dem med frimodighet i helighet och ande. De kommer att fullborda Min profetia och de kommer att göra Mina gärningar. Jag vill gå med dem, tala i dem och arbeta i dem”.

”Dessa är de som har vänt sig till Mig av allt sitt hjärta, själ, sinne och styrka. Denna armé kommer att väcka många till rättfärdighet och renhet i anden. Jag kommer snart att börja verka på dem och välja ut till Min armé dem som Jag vill. Jag kommer att söka efter dem i byar och städer. Många kommer att vara överraskad över vilka Jag har utvalt. Ni kommer att få se dem röra sig genom länder och verka för Mitt namns skull. Lägg märke till och se Min kraft i funktion”.

”Åter vill jag säga till er, låt inte den äkta sängen bli förorenad. Låt inte er kropp bli förorenat i vilken Den Helige Ande bor. Synd mot kroppen leder till synd i anden. Bevara den äkta sängen helig. Jag har skapat mannen för kvinnan och kvinnan för mannen och förlagt att de två skall vara förenade i ett heligt äktenskap. Åter säger Jag, vakna”.

Jag såg också andra visioner i helvetets vänstra arm. Jag blev instruerad av Herren att jag inte skulle berätta dem nu. Många av visionerna var om världen i ändens tid, när många av Guds folk kommer att falla av och gå förlorade.

I visionerna fick jag uppenbarelser om Kristi kropp, Guds söners tjänster, vilddjurets barn och det slutliga återvändandet av Kristus. ”Senare får du uppenbara dem”, sade Han, ”men inte nu”.

”Denna armé” sade Herren, ”som uttalades genom profeten Joel, kommer att gå från land till land och göra mäktiga ting för Gud. Rättfärdighetens Son kommer att resa sig med helande under Hans vingar. Han skall bryta ner det onda, de kommer att vara som aska under Hans fötter”.

”De skall kallas Herrens armé. Jag skall ge gåvor till dem och de kommer att fullborda Mina mäktiga gärningar. De skall göra bedrifter till Herrens ära. Jag skall utgjuta Min Ande över allt kött och era söner och döttrar skall profetera”.

”Denna armé skall kämpa emot ondskans makter och förstöra mycket av Satans verk. De skall vinna många för Jesus Kristus innan den dagen då den onda besten kommer” säger Herren.

Jesus sade, ”Det är dags att gå nu”.

Äntligen lämnade vi visionerna och helvetets vänstra arm. Jag var mycket glad.

När vi for därifrån sade Jesus, ” Tala om för familjerna och korrigera dem i kärlek. Tala om för dem att jag kommer att bevara dem från det onda om de förtröstar på Mig”.

Kapitel 15

Joels Dagar

Jag hörde en röst som sade, ”Skriv för dessa saker är trofasta och sanna”. Åter var jag tillsammans med Herren i Anden. Han var hög och Hans röst var som åskan.

”Se du jord, dessa saker är, var och kommer att bli. Jag är den Första och den Sista. Tjäna Mig, Skaparen, för jag ger liv, inte död. Stå upp från ert onda och kalla på Mig, jag vill hela och befria er. De saker ni läser i denna bok är sanna och de kommer snart att gå i uppfyllelse.

”Gör bättring för tiden är nära, Herrens härlighet kommer snart att uppenbara sig. Var redo för ni vet inte dagen eller tiden. Stor skall deras lön bli som väntar på Min ankomst. Jag vill välsigna Mina små, de som har bevarat sin tro och tjänat Mig i sanning och i rättfärdighet. Innan de vet det kommer det att vara över dem. Jag har förberett en välsignelse för dem som varit trofasta i sin kallelse och de som inte har förnekat Mitt namn. Jag säger, om Mitt folk som är kallat efter Mitt namn ödmjukar sig och ber, då skall jag förlåta dem och hela dem och återupprätta det de förlorat. Jag längtar att höra, att befria och att frälsa alla de som tror och kallar på Mitt namn”.

”Utlys en fasta. Sammankalla till en högtids gemenskap. Samla de äldste och alla som bor i landet till Mitt hus, och ropa till Mig. Herrens dag kommer som en tjuv om natten, dagen närmar sig”.

”Förtrösta på Mig, jag vill återupprätta för er de år som gräshopporna, gnagarna, ormarna och trädmaskarna har ätit”.

”Min stora armé som jag har kallat kommer inte att brytas ner utan att ha framgång. De kommer att utföra mäktiga ting och de kommer inte att bli besegrade för jag är deras styrka. Deras röster skall höras som trumpeter, som åskan kommer de att låta, alla kommer att veta att jag är Herren er Gud”.

Kära Herre Jesus, det är min bön att jag må räknas värdig till att vara i denna armé. Jag vill vara i denna armé, men jag vet att jag måste vara ren och helig som Jesus är ren och helig. Genom Jesu utgjutna blod, rena mig från all orättfärdighet. Hjälp mig att bevara ett hjärta i omvändelse, fri från hat och bitterhet.

Fader, jag vet att många av dina barn sover. Jag fruktar att du måste slå sönder våra lerkärl för att göra oss ödmjuka för att det skall kunna bli några rättfärdighetens frukter.

Herre, jag vill inte komma till helvetet på nytt för att stanna där. Herre, hjälp mig varna människorna. Ge mig kraft till att hindra helvetet att utvidga sig själv. Hjälp mig och ditt folk att vara goda, godhjärtade, förlåtande och kärleksfulla mot andra. Hjälp oss att alltid tala sanning.

Jag vet att Jesus Kristus snart kommer tillbaka och Han har sin belöning med sig. Jag vet att mitt budskap till världen är: ”Gör bättring, för Herrens dag är nära.” Fader, jag vill inte ha detta folks blod på mina händer.

Kapitel 16

Helvetets Centrum

Jesus och jag for åter till helvetet. Jesus sade till mig, ”Du föddes för detta syfte, att skriva och berätta det jag har sagt och visat dig. Dessa saker är sanna och trofasta. Jag har kallat dig att berätta för världen genom dig, att det finns ett helvete och att jag har gjort en möjlighet att undvika det. Jag kommer inte att visa dig alla delar av helvetet. Det finns dolda saker som jag inte kan uppenbara för dig. Men jag vill visa dig mycket. Följ med och se mörkrets makter och slutet för dem”.

Vi for åter till helvetets mage och gick mot en smal öppning. Jag vände mig om för att se var vi kom in och såg att vi var på en avsats intill en cell mitt i helvetet. Vi stannade framför en cell där det fanns en vacker kvinna. Ovanför cellen fanns bokstäverna ”BC”. [BC betyder före Kristus på Engelska]

Jag hörde kvinnan säga, ”Herre, jag visste att du skulle komma en dag. Var snäll och släpp ut mig från denna plåga”. Hon var klädd i forntida kläder och hon var mycket vacker. Jag visste att hon hade varit där i flera århundraden och att hon inte kunde dö. Hennes själ plågades. Hon pressade mot cellgallret och grät.

Mjukt sade Jesus, ”Frid var stilla”. Han talade till henne i medlidande i sin röst. ”Kvinna, du vet varför du är här.”

”Ja”, sade hon, ”men jag kan ändra mig. Jag kommer ihåg när du ledde alla andra ut ur dödsriket. Jag kommer ihåg dina ord om frälsning. Jag vill vara god nu ropade hon, jag vill tjäna dig”. Hon bankade med sina små knytnävar på gallret i cellen och skrek, ”Släpp ut mig, släpp ut mig”.

Just då började hennes skepnad att förändras inför oss. Hennes kläder började brinna. Hennes kött föll av, allt som fanns kvar var en bränd skellett, tomma ögon hål och ett tomt skellett för hennes själ. Jag såg med bävan när den gamla kvinnan föll ner på golvet. All skönhet var borta på ett ögonblick. Det väckte mitt sinne att hon hade varit där redan innan Kristus föddes.

Jesus sade till henne, ”Du visste under din tid på jorden hur slutet skulle bli. Moses gav dig lagen, du hörde det. Men i stället för att lyda Min lag, valde du att vara ett redskap för Satan, en spåkäring och häxa. Du undervisade även i häxkonst. Du älskade mörkret framför ljuset och dina gärningar var onda. Om du hade gjort bättring i ditt hjärta, då hade Min Fader förlåtit dig. Men nu är det för sent”.

Med sorg och stor medömkan i våra hjärtan vandrade vi vidare. Det skulle aldrig bli något slut på hennes plåga och lidande. Hennes knotiga händer sträckte sig mot oss när vi gick vidare.

”Mitt barn”, sade Jesus, ”Satan använder många bedrägerier till att förstöra goda män och kvinnor. Han jobbar dag och natt med sina försök att få människor att tjäna honom. Om du inte vill tjäna Gud, då har du valt att tjäna djävulen. Välj livet så kommer sanningen att befria dig”.

Efter att vi gått en kort sträcka stannade vi framför ingången till en annan cell. Jag hörde en man som ropade, ”Vem är det? Vem är det? Jag undrade varför han ropade.

Jesus sade, ”Han är blind”.

Jag hörde ett ljud och såg. Framför oss var en stor demon med stora vingar som såg ut att vara avbrutna. Han såg rakt förbi oss. Jag stod nära Jesus.

Vi vände oss mot den man som hade talat. Han var också i en cell men han stod med ryggen mot oss, han var i skellett skepnad med eld och det luktade död av honom. Han viftade i luften och ropade, ”Hjälp mig, hjälp mig någon”!

Ödmjukt sade Jesus, ”Man, frid var stilla”.

Mannen vände sig om och sade, ”Herre, jag visste att du skulle komma till mig, jag gör bättring nu. Var snäll och släpp ut mig. Jag vet att jag var en hemsk människa och att jag använde mitt handikapp för själviska syften. Jag var en trollkarl och jag bedrog många till att följa Satan. Men Herre, jag gör bättring nu. Var snäll och släpp ut mig. Dag och natt plågas jag i elden och det finns inget vatten. Jag är så törstig”. Han ropade, ”vill du inte ge mig lite vatten”?

Mannen ropade fortfarande efter Jesus när vi vandrade vidare. Jag kände mig bedrövad.

Jesus sade, ”Alla trollkarlar och de som gör det onda får sin del i sjön som brinner av svavel, det är den andra döden”.

Vi kom till en annan cell där det fanns en annan man. Han sade, ”Herre, jag visste att du skulle komma och befria mig. Jag har gjort bättring redan för länge sedan”. Den här mannen var också i skellett form, full av eld och maskar.

”O du man, du är fortfarande full av lögner och synd. Du vet att du var en Satans lärjunge, en lögnare som bedrog många. Sanning fanns aldrig i din mun, döden var alltid din belöning. Du hörde ofta Mitt ord och gjorde gäck av Min frälsning och Min Helige Ande. Du ljög under hela ditt liv och du lyssnade inte till Mig. Du är ondskans Fader. Alla lögnare kommer att få sin del i den brinnande sjön. Du har hädat den Helige Ande”.

Mannen började förbanna och sade många onda saker mot Herren. Vi fortsatte. Den här själen var för alltid förlorad i helvetet.

Jesus sade, ”Vem helst som kommer till Mig; och den som mister sitt liv för Min skull skall finna livet, och det i överflöd. Men syndare måste göra bättring medan de lever på jorden. Det är för sent att göra bättring när de kommit hit. Många syndare vill tjäna Gud och Satan, eller så tror de att de har obegränsad tid att acceptera erbjudandet av Guds nåd. De verkligt visa, väljer i dag vem de vill tjäna”.

Snart kom vi till nästa cell. Ett rop i desperat sorg hördes inifrån cellen. Vi tittade och såg skelettet av en man som kröp på golvet. Hans ben var brända och svarta och hans själ var en smutsig grå dimma inuti skelettet. Jag lade märke till att vissa delar saknades på hans kropp. Rök och eldsflammor kom upp runt om honom. Maskar krälade in i honom.

Jesus sade, ”Den här mannen hade många synder. Han var en mördare och hans hjärta var fyllt av hat. Han gjorde inte bättring och trodde att jag inte skulle förlåta honom. Om han bara hade kommit till Mig”!

”Menar du Herre”, frågade jag, ”att han trodde att du inte skulle förlåta honom för mord och hat”?

”Ja”, sade Jesus, ”om han bara hade trott och kommit till Mig, då hade jag förlåtit honom alla hans synder, stora och små. I stället fortsatte han att synda och dog så i dem. Därför är det att han är just här i dag. Han fick många möjligheter att tjäna Mig och att tro evangeliet, men han vägrade. Nu är det för sent”.

Nästa cell vi kom till var fylld av en hemsk lukt. Jag kunde höra dödsskrik och klagan överallt. Jag var så ledsen att jag nästan kände mig sjuk. Jag bestämde mig för att göra allt jag kunde för att tala om för världen om denna plats.

En kvinnas röst sade, ”Hjälp mig”. Jag såg in i ett par riktiga ögon, inte ögonhålor som var utbrända. Jag var så ledsen att jag skakade, och jag kände sådant medlidande och sorg för denna själ. Jag ville gärna släppa ut henne ur cellen och springa iväg med henne. ”Det är så smärtsamt”, sade hon.

”Herre, nu vill jag göra det som är rätt. En gång kände jag dig och du var min Frälsare”. Hennes händer klängde vid cellgrinden. ”Varför är du inte min Frälsare nu?” Stora brinnande köttstycken föll av från henne och bara ben höll fast vid gallret.

”Du till och med helade mig från cancer”, sade hon. ”Du sade att jag inte skulle synda mer för att inget värre skulle komma över mig. Jag försökte Herre, du vet att jag försökte. Jag försökte även att vittna om dig. Men Herre, jag förstod snart att de som predikade Ditt Ord inte var populära. Jag ville att människor skulle tycka om mig. Sakta hamnade jag tillbaka i världen och köttets lusta grep mig. Nattklubbar och starka drycker blev mera viktigt för mig än du. Jag förlorade kontakten med kristna vänner och snart fann jag mig själv i ett sju gånger värre förhållande än tidigare”.

”Även om jag började älska både män och kvinnor, hade jag aldrig tänkt att jag skulle gå förlorad. Jag visste inte att jag var besatt av Satan. Jag upplevde fortfarande Din kallelse i mitt hjärta att göra bättring och bli frälst, men jag gjorde inte det. Jag tänkte att jag fortfarande hade tid. I morgon skall jag vända tillbaka till Jesus, Han kommer att förlåta och befria mig. Men jag väntade för länge, och nu är det för sent”, grät hon.

Hennes ledsna ögon brändes i elden och försvann. Jag skrek till och föll mot Jesus. O Herre, tänkte jag, hur lätt hade inte detta kunnat vara jag eller någon av mina kära! Syndare, vakna innan det är för sent.

Vi gick till en annan cell. I den fanns en man som också var i skelettform med en grå själ inuti. Rop i fruktansvärd smärta och ånger hördes från mannen, något som jag aldrig kommer att glömma.

Jesus sade, ”Mitt barn, en del som läser boken kommer att jämföra den med en fantasi berättelse eller en film de har sett. De kommer att säga att det inte är sant. Men du vet att dessa saker är sanna. Du vet att helvetet är verkligt, för jag har fört dig dit flera gånger genom Min ande. Jag har uppenbarat sanningen för dig så att du kan vittna om det”.

Du som är förlorad, om du inte omvänder dig, blir döpt och tror evangelium om Jesus Kristus, då kommer detta att bli slutet för dig.

”Den här mannen är här på grund av upproriskhet” sade Herren. ”Upprorisk synd kan jämföras med häxkonst. Alla de som känner Mitt ord och Mina vägar och har hört evangelium men fortfarande inte gör bättring, är upproriska mot Mig. Många är i helvetet i dag på grund av denna synd”.

Mannen talade till Jesus och sade, ”En gång tänkte jag be Dig bli Herre i mitt liv, men jag ville inte gå den raka och smala vägen. Jag ville ha den breda vägen. Det var mycket lättare att tjäna synden. Jag ville inte vara rättfärdig. Jag älskade mitt syndiga liv. Jag ville dricka starka drycker och göra sådant som tillhörde världen i stället för att lyda Dina befallningar. Men jag önskar nu att jag hade lyssnat till dem som Du sände till mig. I stället gjorde jag onda saker och gjorde inte bättring”.

Djupa suckar skakade hans kropp när han grät i ånger. ”I åratal har jag plågats på denna plats. Jag vet vad jag är och jag vet att jag aldrig kommer ut härifrån. Jag plågas dag och natt i dessa lågor och av maskarna. Jag ropar men ingen kommer och hjälper mig. Ingen här bryr sig om min själ, ingen bryr sig om min själ”. Han föll ihop till en liten hög på golvet och fortsatte att gråta.

Vi gick vidare till en annan cell. Där satt en kvinna som plockade bort maskar ur sina ben (skelett). Hon började ropa när hon fick se Jesus. ”Hjälp mig Herre” sade hon, ”Jag vill vara god. Var snäll och släpp ut mig”. Hon steg upp och klängde på cellgallret. Jag kände sådant medlidande för henne. Suckar skakade hennes kropp när hon grät.

Hon sade, ”Herre, när jag var på jorden, då tillbad jag Hindu gudar och många andra avgudar. Jag trodde inte på evangeliet som missionärerna predikade för mig, ändå hörde jag det många gånger. En dag så dog jag. Jag ropade att mina gudar skulle rädda mig från helvetet, men de kunde det inte. Herre, nu vill jag göra bättring”.

”Det är för sent”, sade Jesus.

Kapitel 17

Krig i himlarymden

Herrens ande kom över mig, åter for vi till helvetet. Jesus sade, ”Jag talar sanningen för dig, många själar är här på grund av häxkonst, det ockulta, avgudadyrkan, olydnad, otro, dryckenskap och orenhet i köttet och i anden. Kom, jag vill visa en hemlighet för dig och lära dig om dolda saker. Jag vill uppenbara för dig hur man ber emot ondskans makter”.

Vi gick till en annan del i helvetet som fanns nära det onda hjärtat. ”Vi går snart in i helvetets käke, men jag vill visa för alla att helvetet har utvidgat sig själv.”

Vi stannade till och han sade, ”Se och tro”. Jag fick se en öppen vision. I visionen [synen] var Jesus och jag högt över jorden och vi tittade ut i universum. Jag såg en andlig cirkel högt över jorden. Cirkeln var osynlig för det naturliga ögat, men i anden såg jag det tydligt. Jag förstod att synen var relaterad till en strid mot makter och väldigheter i himlarymden.

När jag fortsatte att titta upptäckte jag att det fanns flera cirklar. I den första cirkeln fanns många orena onda andar. Jag såg hur de orena andarna förändrade form till häxor, de började flyga mot himlarna och gjorde mycket skada i anden. Jag hörde Jesus säga, ”I Mitt Namn, ger jag mina barn makt över denna ondska. Lyssna och lär hur man skall be”.

Jag såg en konstig varelse som steg upp ur en annan cirkel och började snurra runt och kastade förbannelser. Sedan såg jag en annan demon som kom fram och han gjorde onda saker på jorden. Demonen hade en trolldoms ande. Han vände sig om och skrattade, med en stav i sin hand kastade han förbannelser över vissa människor. Jag såg att andra onda andar höll sig till denna trolldoms ande, Satan gav honom mera kraft.

”Se, vad du binder på jorden, det binder jag i himlen” sade Jesus. ”Satan måste bindas i bön om de heligas böner skall vara effektiva i de sista dagarna.”

Från en anan cirkel såg jag en annan trollkarl komma fram och började ge order. Regn och eld föll på jorden när han talade. Han talade ut mycket ondska och han bedrog människorna på jorden. När jag tittade såg jag två andra onda andar som slog följe med trollkarlen högt över jorden. Alla var onda furstar och väldigheter i luften.

Dessa gav sin makt till häxor som hade samlats på en viss plats för att göra onda saker. Mörkrets arbetare samlades runt omkring dem. Andarna kom och gick som de ville.

”Titta noggrant”, sade Jesus, ”för den Helige Ande uppenbarar en stor sanning för dig”.

I synen såg jag hemska saker hända på jorden. Ondskan tilltog och synden flödade. Ondskans makter gjorde att folk stal, ljög, bedrog, skadade varandra, att tala ont och att ge efter för köttets lustar. All slags ondska förlöstes på jorden.

Jag sade till Jesus, ”detta är förfärligt att se på”.

Jesus sade, ”Mitt barn, i Mitt namn måste ondskan fly. Ta på hela Guds vapenrustning så att ni kan stå emot på den onda dagen och att behålla fältet efter att ni gjort allt”.

Medan de onda andarna spydde ut ondska och förtal, såg jag att Guds folk började be. De bad i Jesus namn och i tro. När de bad angrep Guds ord andarna som då började tappa fästet. När de heliga bad förlorade de onda andarna sin position. Onda förbannelser bröts. De som hade försvagats av helvetets makter blev styrkta.

När de bad som en enda röst då trädde himlens änglar fram på krigsarenan. Jag såg de heliga änglarna slåss mot luftens onda makter och Guds änglar förstörde ondskans makter.

Jag tittade och såg att det fanns rader efter rader av änglahär med omkring 600 i varje rad. När folket trodde på Gud, då avancerade änglarna. Gud gav order och mäktig är Hans kraft. Han styrkte sitt folk och änglarna till att slå ner Satans verk. Gud slogs mot det onda i himlarymden. När folket bad och trodde Gud, då besegrades de onda makterna. Men när det fanns otro, då blev de onda makterna övermäktiga.

”Mitt folk måste tro och de måste komma överens med varandra och med Mig”, sade Herren, ”om allt skall läggas under Faderns fötter”. Himlen och jorden måste komma överens om vi skall kunna besegra våra fiender.

När lovprisningen från Guds folk steg upp från jorden, då retirerade ondskans makter. Jag såg Guds heliga be av allt sitt hjärta mot djävulens ondska. När de gjorde det bröts onda förbannelser och de heliga fick seger.

Detta hände. När Herrens änglar stred mot helvetets makter och demoner, befriades de heliga genom bön. När folket blev befriade, då steg mycket lovprisning till Gud och lovprisningen förlöste mera seger. När resultatet av bön inte blev synlig direkt och lovprisningen tynade, då började ondskan segra i striden.

Jag hörde en ängel säga med hög röst, ”O Herre, ditt folks tro är svagt. De måste ha tro om Du skall kunna befria dem from Satans härar, Herre ha nåd med dem som har frälsning till arvedel”.

Den Allsmäktiges röst gensvarade, ”Utan tro är det omöjligt att behaga Gud. Men Herren är trofast, han vill upprätta er”.

Åter såg jag i synen hur Gud utgöt Sin Ande över allt kött och folket trodde att Gud skulle göra allt det de bad om för de var Hans och att Han verkligen älskade dem. De hade tro på Gud och trodde Hans Ord och Gud befriade dem. Guds Ord växte till i landet.

Herren sade, ”Allt är möjligt för dem som tror. Jag vakar över Mitt Ord för att fullborda det. Ni gör er del och ni kan vara säkra på att Jag gör Min del. Om Mitt folk står för sanningen och strider för det goda, då kommer underbara saker att hända som det var på den första pingstdagen. Kalla på Mig och Jag skall höra. Jag skall vara er Gud och ni skall vara Mitt folk. Jag vill etablera Min rättfärdighet, sanning och uppriktighet”.

I synen såg jag kristna som föddes som små bebisar. Jag såg hur änglar stod och beskyddade dem från skada. Jag såg Herrens här strida och vinna seger för dem. Sedan såg jag bebisarna växa upp och skörda Herrens härlighets fält. De arbetade för Herren med ett glatt hjärta som älskade Gud, förtröstade och tjänade Gud. Jag såg änglarna och Guds Ord i samarbete till att förstöra ondskan från jordens yta. Jag såg frid på jorden när allt eventuellt hade lagts under Hans fötter.

Kapitel 18

Öppen vision från helvetet

Herren sade, ”Den här synen avser framtiden och den kommer att gå i uppfyllelse. Men Jag skall återvända för att hämta Min brud, Min församling, de skall inte få se detta. Vakna, Mitt folk låt larmet ljuda till jordens alla hörn, för Jag kommer så som Mitt ord har sagt”.

Jag såg den brinnande ormen som fanns i helvetets högra arm.

Jesus sade, ”Kom, se vad Anden säger till världen”.

Jag såg den brinnande ormens horn när de sträckte sig till människors kroppar på jorden. Många var helt besatta av ormen. När jag tittade såg jag ett stort vilddjur som trädde fram på en stor plats och förvandlades till en man. Jordens innevånare sprang undan för honom, en del for ut i ödemarken, andra gömde sig i grottor, andra åter i underjordiska tågstationer eller bombskydd. De tog skydd på alla möjliga ställen för att gömma sig för vilddjuret. Ingen prisade Gud eller talade om Jesus.

En röst talade till mig, ”Var är Mitt folk”?

Jag tittade närmare och såg människor vandra som döda. Det fanns en desperat bedrövelse i luften, ingen vände sig till höger eller vänster. Jag såg att folket leddes av någon en osynlig kraft. Då och då talade en röst till dem i luften och de lydde det. De samtalade inte med varandra. Jag såg numret ”666” skrivet på varje persons panna och på handen. Jag såg soldater på hästar fösa fram folket som om de var boskap.

Den Amerikanska flaggan låg söndersliten i stycken på marken. Det fanns ingen glädje, inget skratt, ingen lycka. Jag såg död och ondska överallt.

Folket gick i led efter varandra in till ett stort statligt köpcenter. De gick i takt som tränade soldater och var alla klädda liknande fångkläder. Ett staket fanns runt köpcentret och vakter fanns placerade överallt. Vart jag såg fanns soldater iklädda stridsuniform.

Jag såg de zombie liknande människorna fösas in i köpcentret, där fick de endast köpa det mest nödvändiga. När någon handlat färdigt, blev den placerad på en stor grön militärlastbil. Sedan körde den väl bevakade lastbilen till ett annat område.

Här i en typisk klinikmottagning, undersöktes de för smittsamma sjukdomar eller handikapp. Ett mindre antal av dem blev förda åt sidan som inte lämpliga.

Snart blev de underkända förda in i ett annat rum. I detta rum fanns en imponerande mängd av strömbrytare, knappar och mätinstrument utmed hela väggen. En dörr öppnades och flera tekniker kom in. En av dem ropade upp namnen på dem som fanns i rummet. Utan tvekan reste de sig upp när deras namn utropades och marscherade in i en stor låda [mindre rum]. När de alla var inne i lådan, kopplade en annan tekniker på en strömbrytare i panelen på väggen.

Några minuter senare öppnade han dörren, tog fram en kvast och en sopskyffel och sopade ihop det som var kvar av dem på golvet. Bara lite damm fanns kvar av det som strax innan varit ett rum fullt av människor!

Jag såg de som hade klarat hälsokontrollen bli placerade tillbaka på lastbilen och kördes iväg till ett tåg. Ingen talade eller vände sig mot någon annan. I en annan byggnad fick var och en ett arbete. Alla började arbeta utan att protestera. Jag såg hur de arbetade mycket hårt med sitt uppdrag, sedan när dagen var slut transporterades de till ett logement som var inhägnat med ett staket. Alla klädde av sig och gick till sängs. Nästa dag skulle de ut och arbeta hårt igen.

Jag hörde hur nattluften fylldes av en hög röst. Jag såg ett stort vilddjur som satt på en stor tron. Allt folket lydde vilddjuret. Jag såg andliga horn som växte ut ur hans huvud. De sträckte sig ut till varje plats på jorden. vilddjuret själv intog många maktpositioner och uppgifter, han fick stor makt.

Vilddjuret trängde sig in på många platser och bedrog många människor. De rika och berömda bedrogs lika som de fattiga och omyndiga. Små och stora gav sin hyllning till vilddjuret.

En stor maskin fördes in till ett kontor. Vilddjuret signerade det med sitt märke och hans röst kom ut ur den. Det fanns också en ”store bror” maskin som kunde se in i hem och i affärsverksamheter. Bara ett exemplar av denna maskin fanns och det tillhörde vilddjuret. Den del av maskiner som fanns i hemmet var osynlig för blotta ögat, men den kunde rapportera varje händelse som folket gjorde. Jag såg hur vilddjuret vände på sin tron och riktade den mot mig. På hans panna fanns nummer 666.

Jag såg en annan man i ett annat kontor bli mycket arg på vilddjuret. Han begärde att få tala med honom. Han skrek allt vad han orkade. Vilddjuret var mycket tillmötesgående och sade, ”Kom, jag kan ta hand om alla dina problem”.

Vilddjuret tog mannen in till ett stort rum och bad honom att lägga sig på ett stort bord. Rummet och bordet såg för mig ut som ett akut rum på sjukhuset. Mannen fick bedövningsmedel och placerades under en stor maskin. Vilddjuret kopplade kablar till mannens huvud och kopplade på maskinen. Högst upp på maskinen stod det, ”Den här minnesutplånaren tillhör vilddjuret, 666”.

När mannen förflyttades från bordet, var hans blick frånvarande och han rörelser påminde om en zombie i en film. Jag såg en stor blänkande platta på hans huvud, jag förstod att hans hjärna hade operativt blivit manipulerad så att han kunde kontrolleras av vilddjuret.

Vilddjuret sade, ”Nu min Herre, känns det bättre? Sade jag inte att jag kan ta hand om alla dina problem? Jag har gett dig ett nytt sinne. Nu kommer du inte att ha några bekymmer eller problem”.

Mannen talade inte.

”Du kommer att lyda varje befallning”, sade vilddjuret medan han tog fram en liten sak som han satte fast på manens skjorta. Han talade åter till mannen och han svarade honom utan att röra på läpparna. Han rörde sig som en levande död man. Du kommer att arbeta och inte längre bli arg eller frustrerad, du kommer inte heller att gråta eller vara ledsen. Du kommer att arbeta för mig tills du dör. Jag har många som dig som jag kontrollerar. En del ljuger, en del stjäl, andra krigar, somliga får barn, en del kör maskiner och andra som gör något annat. Ja, jag kontrollerar allt”. Ett ont skratt hördes från honom.

Mannen fick skriva på några papper. Han gav gatt allt han ägde till vilddjuret.

I synen såg jag mannen lämna vilddjurets kontor, han klev in i bilen och körde hem. När han närmade sig sin fru, försökte hon kyssa honom, men han gensvarade inte. Han hade ingen känsla för sin fru eller för någon annan. Vilddjuret hade gjort honom oförmögen att uppleva några känslor.

Frun blev mycket arg och skrek till sin man, men utan något resultat. Till sist sade hon, ”OK, jag skall ringa vilddjuret. Han vet vad som behöver göras”. Efter ett telefonsamtal lämnade hon huset och körde iväg till samma hus som hennes man just hade lämnat.

Vilddjuret välkomnade henne och sade, ”Berätta för mig om dina problem. Jag kan säkert hjälpa dig”.

En mycket stilig man tog henne vid armen och ledde henne till samma bord som hennes man legat på tidigare. Efter samma operation blev också hon en opersonlig slav till vilddjuret.

Jag hörde hur vilddjuret frågade henne, ”Hur mår du”? Hon svarade inte tills han hade placerat en liten sak i hennes blus. Då erkände hon att han var mästare och herre och började tillbe honom.

”Du skall bli en avels mor”, sade han. ”Du kommer att få perfekta barn och de kommer alla att tillbe mig och tjäna mig.”

Kvinnan svarade med en robotliknande röst och sade, ”Ja herre, jag vill lyda”.

Jag såg åter kvinnan. Nu var hon i en annan byggnad. Där fanns det många gravida kvinnor. Kvinnan låg som livlös på sängen och i en monoton röst prisade hon vilddjuret. Alla hade numret 666 på sina pannor.

När deras barn hade fötts togs de till en annan byggnad där sinnesmanipulerade sköterskor fostrade barnen. Sjuksystrarna hade också 666 på sina pannor.

Vilddjuret växte till i makt till dess att hans rike sträckte sig över hela jorden. Barnen växte också till, vid en viss tidpunkt blev också de manipulerade med sinnesförändrings maskinen. De tillbad vilddjuret och hans bild. Men maskinen hade ingen makt över Guds barn.

Jag hörde Herrens röst säga, ”De som tillber vilddjuret och hans bild får lida. Många kommer att bli bedragna och falla, men jag kommer att rädda mina barn från vilddjuret. Dessa saker kommer att hända i ändens tid. Tag inte på er vilddjurets märke. Gör bättring nu innan det är för sent.

Vilddjuret kommer själv att kalla sig fridsfursten. Han kommer att åstadkomma fred i många nationer i en mycket kaotisk tid. Han kommer att förse världen med många billiga varor och vill säkerställa att alla får sin lön. Han kommer att gå i allians med många nationer och världens stora ledare kommer att bli ledda in i en falsk trygghet.

”Innan dessa tider kommer Jag att resa upp en armé av troende som kommer att stå för sanning och rättfärdighet. Den mäktiga armé som Joel talade om kommer att höra Min röst från solens uppgång till dess nedgång.

”Under nattens timmar kommer de också att höra Min röst och de kommer att svara Mig. De kommer att arbeta för Mig och de kommer att springa som mäktiga stridsmän. De skall göra stora saker för Mig, för Jag kommer att vara med dem”.

Allt detta uppenbarades för mig av Herren Jesus Kristus i en öppen vision. De är ord från Hans mun, och de handlar om ändens tid.

Jesus och jag återvände hem och jag undrade över allt det Han hade visat och berättat för mig. Jag somnade med att jag bad för mänskligheten.

Kapitel 19

Helvetets Käke

Nästa natt gick Jesus och jag till helvetets käke.

Jesus sade, ”Vi har nästan kommit genom hela helvetet mitt barn. Jag kommer inte att visa hela helvetet för dig. Men det jag har visat för dig vill jag att du berättar för hela världen. Tala om för dem att helvetet är verklig. Tala om för dem att detta meddelande är verklig”.

Under vandringen stannade vi på en kulle och såg ut över en liten dal. Så långt jag kunde se fanns det själar uppställda utmed kullens sida. Jag hörde deras rop. Kraftigt ljud fyllde platsen. Jesus sade, ”Mitt barn, detta är helvetets käke. Varje gång helvetets mun öppnar sig kan du höra ljudet”.

Själarna försökte komma ut men kunde det inte för de satt fast i helvetets väggar.

Medan Jesus talade såg jag många mörka varelser falla ner bakom oss och landade med en studs mot helvetets botten. Demoner med kraftiga kedjor drog iväg själarna. Jesus sade, ”Dessa är själar som just har dött på jorden och nu kommit till helvetet. Detta pågår dag och natt”.

Helt plötsligt blev det alldeles tyst. Jesus sade, ”Jag älskar dig Mitt barn, jag vill att du talar om för folket på jorden om helvetet”.

Jag tittade långt ner i helvetets käke genom en öppning som fanns i sidan av käken. Smärtefyllda rop och klagan hördes genom öppningen. När skall detta ta slut undrade jag? Jag kommer att bli så glad att få vila från allt detta.

Då, helt plötsligt kände jag mig så ensam. Jag kan inte förklara hur jag visste det, men jag upplevde att Jesus var borta. Jag kände mig så ledsen. Jag vände mig mot där han nyss hade varit. Helt visst, ingen Jesus fanns där. ”O nej”, ropade jag, ”Inte en gång till! Jesus, var är du”?

Det du nu får läsa kommer att skrämma dig. Be att du blir nog skrämd för att göra dig till en troende. Jag ber att du skall göra bättring från dina synder så att du inte hamnar till denna hemska plats. Jag ber att du tror mig för jag vill inte att detta skall hända någon. Jag älskar dig och jag hoppas att du vaknar innan det är för sent.

Om du är en kristen som läser detta, var förvissad om din frälsning. Var redo att möta Herren när helst, ibland finns det ingen tid till att göra bättring. Håll din lampa brinnande och fylld med olja. Var redo, för du vet inte när Han kommer. Om du inte är en troende, läs Johannes 3: 16-19, och kalla på Herren. Han vill rädda dig från denna plågoplats.

Medan jag ropade på Jesus sprang jag nerför kullen och försökte hitta honom. Jag hindrades av en stor demon med en kedja. Han skrattade och sade, ”Du har ingenstans att springa i väg kvinna. Jesus är inte här för att rädda dig. Du är i helvetet för alltid”.

”O nej”, ropade jag, ”Släp mig”! Jag kämpade emot honom med all min styrka men jag var snart bunden med en kedja och kastad till marken. När jag låg där, kom en märklig hinna över min kropp med en fruktansvärd stank, så hemskt att jag kände mig sjuk. Jag förstod inte vad som skulle hända mig.

Då kände jag att mitt kött och skinn började falla från mina ben! Jag skrek och skrek i förskräckelse. ”O Jesus”, ropade jag, ”var är du”?

Jag tittade på mig själv och upptäckte att det blev hål överallt i mitt kött som fortfarande fanns kvar. Jag blev smutsig gråfärgad och grått kött föll från mig. Det fanns hål i mina sidor, i mina ben, mina händer och armar. Jag ropade rakt ut, ”Nej, jag är för all framtid i helvetet! O nej”!

Jag kände att maskar kröp i mig, jag tittade efter och såg att det kryllade av dem i mina ben. Även om jag inte såg dem, visste jag att de fanns där. Jag försökte fösa bort dem från mig, men flera kom i stället. Jag kunde verkligen känna förruttnelsen i min kropp.

Ja, jag var medveten om allt och kunde komma ihåg allt som hände på jorden. Jag kunde känna, se, lukta, höra och uppleva helvetets plågor. Jag kunde se inuti mig själv. Jag var i ett smutsigt skellett, men kunde ändå känna allt som hände mig. Jag såg andra som var som mig själv. Det fanns själar så långt jag kunde se.

Jag ropade i smärta, ”Jesus! Var snäll och hjälp mig, Jesus”. Jag ville dö men jag kunde inte. Jag kände elden flamma upp i mina ben. Jag skrek, ”Var är du, Jesus”? Jag rullade runt på marken och grät tillsammans med de andra. Vi låg i helvetets käke i små högar som bortkastad skräp. Outhärdlig smärta grep tag i våra själar.

Jag fortsatte att skrika om och om igen, ”Var är du Jesus? Var är du Jesus”?

Jag undrade om detta bara var en dröm? Kommer jag att vakna? Var jag verkligen i helvetet? Hade jag gjort någon stor synd och förlorat min frälsning? Vad var det som hände? Syndade jag emot den Helige Ande? Jag kom ihåg alla bibelställen jag någonsin hade läst. Jag visste att min familj befann sig någonstans ovanför mig. Till min förskräckelse insåg jag att jag var i helvetet tillsammans med de andra själarna jag sett och hade samtalat med.

Det kändes så konstigt att kunna se rakt igenom min kropp. Maskarna hade börjat kräla på mig igen. Jag kände hur de kröp. Jag skrek i fruktan och smärta.

Just då sade en demon, ”Din Jesus lämnade dig hit ner, eller hur? Nu är du Satans egendom”! Ett ondskefullt skratt hördes från honom samtidigt som han lyfte upp mig på någonting.

Snart upptäckte jag att jag placerats på ryggen av en levandedöd varelse av något slags djur. Djuret liksom jag var smutsigt grå som jag, full av ruttnande och smutsigt kött. En hemsk stank fyllde luften. Djuret förde mig högt upp på en avsats. Jag tänkte, Herre var är du?

Vi passerade förbi många själar som ropade att de ville bli frälsta. Jag hörde ett starkt ljud när helvetets käke öppnade sig och många själar föll ner förbi mig. Mina händer var bakbundna.

Smärtan var inte konstant, den kom plötsligt och försvann plötsligt. Jag skrek varje gång som smärtan kom och väntade med fruktan på nästa attack var gång smärtan försvann.

Jag tänkte, hur skall jag komma ut härifrån? Vad händer härnäst? Är detta slutet? Vad har jag gjort för att förtjäna helvetet? ”O Herre, var är du?” ropade jag i smärta.

Jag grät men det kom inga tårar, bara en torr snyftning som skakade min kropp. Djuret stannade inför något. Jag tittade upp och såg ett vackert rum som var fullt av överdådig rikedom och skinande juveler. Mitt i rummet var en vacker kvinna klädd som en drottning. I min desperata ställning undrade jag vad detta var.

Jag sade, ”Kvinna, var snäll och hjälp mig”. Hon kom närmare och spottade mig i ansiktet. Hon förbannade mig och sade onda saker till mig. ”O Herre, vad kommer härnäst?” Ropade jag. Jag grät. Hon skrattade ondskefullt.

Inför mina ögon förvandlades kvinnan till en man, en katt, en häst, en orm, en råtta och till en ung man. Vad helst hon valde att vara det blev hon. Hon hade en stor, ond makt. Ovanför henne var det skrivet ”Satans Drottning”.

Djuret for vidare, som för mig tycktes vara i timmar, sedan stannade det. Med ett ryck kastade djuret mig på marken. Jag tittade upp och såg en armé av män som red på hästar som kom mot mig. Jag tvingades till sidan medan de passerade. De var också skeletter med dödens smutsiga gråfärg.

Efter att de passerat lyftes jag upp och placerades i en cell. Någon låste dörren, jag tittade mig omkring i cellen och grät. Jag bad men utan hopp. Jag bad och gjorde bättring tusentals gånger för mina synder. Jag tänkte på sådant jag kunde ha gjort för att hjälpa andra till Kristus och att hjälpa andra som hade något behov. Jag gjorde bättring för saker jag gjort och som jag hade försummat.

”O Herre, fräls mig”, ropade jag. Om och om igen ropade jag till Gud att hjälpa mig. Jag kunde inte se Honom eller känna honom. Jag var i helvetet som de andra jag hade sett. Jag föll till golvet i smärta och grät. Jag kände mig förlorad för alltid.

Timmarna gick, med jämna mellanrum hördes ljudet när andra åter föll in till helvetet. Jag fortsatte att ropa, ”Jesus, var är du”? Jag fick inget svar. Maskarna började åter att kräla i mig. Jag kände dem överallt i mig.

Död var överallt. Jag hade inget kött, inga organ, inget blod, ingen kropp och inget hopp. Jag fortsatte att fösa bort maskarna ur min kropp. Jag visste allt som hände, jag ville dö men kunde inte. Min själ skulle leva för alltid.

Jag började sjunga om makten i Jesu blod som kan frälsa från synd. När jag gjorde det, kom en stor demon med spjut och skrek, ”Sluta med det”! De stack mig med spjut och jag kände het brännande eld som for in i min varelse. De stack mig om och om igen.

De sade, ”Satan är gud här. Vi hatar Jesus och allt det han står för”.

När jag inte slutade att sjunga tog de ut mig ur cellen och drog mig till en stor öppen plats. ”Om du inte håller tyst”, sade de, ”kommer din plåga att bli större”.

Jag slutade att sjunga och till sist placerades jag tillbaka i cellen. Jag kom ihåg en bibelvers om en fallen ängel som hölls i kedjor till domens dag. Jag undrade om detta var min dom. ”Herre, fräls människorna på jorden”, ropade jag. ”Vakna innan det är för sent.” Många skriftställen kom till mitt sinne, men i fruktan för demonerna uttalade jag dem inte.

Klagan och skrik fyllde den smutsiga luften. En råtta kröp nära mig. Jag sparkade iväg den. Jag tänkte på min man och på mina barn. ”O Gud, låt dem inte komma hit”, jag ropade för jag var säker på att jag var i helvetet.

Gud hörde mig inte. Den Allsmäktiges öron är tillslutna för ropet från helvetet, tänkte jag. Om bara någon lyssnade.

En stor råtta sprang över mitt ben och bet mig. Jag skrek och knuffade bort den. Det smärtade ordentligt.

En eld som dök upp ur tomma intet närmade sig sakta. Sekunder, minuter, timmar gick. Jag var en syndare som hamnat i helvetet. ”O död, kom över mig”, grät jag. Mitt rop tycktes fylla hela helvetets käke. Andra deltog i mina rop, förlorad för alltid - ingen utväg. Jag ville dö men jag kunde inte.

Jag föll till golvet som en skräphög, jag kände all denna plåga. Jag hörde käken öppna sig och flera själar kom in. Elden brände mig nu och en ny smärta kom. Jag visste allt som hände. Jag hade ett skarpt och vaket sinne. Jag visste allt detta, jag visste att när själar dog på jorden och de inte var frälsta från sina synder, då hamnade de hit.

”O min Gud, rädda mig”, ropade jag. ”Var snäll och rädda oss alla.”

Jag kom ihåg hela mitt liv och de personer som hade berättat för mig om Jesus. Jag kom ihåg att jag hade bett för sjuka och att Jesus hade helat dem. Jag kom ihåg Hans uppmuntrande kärleksfulla ord och Hans trofasthet.

Om jag bara vore, eller hade varit mera lik Jesus, då vore jag inte här, tänkte jag. Jag tänkte på allt gott Gud hade gett mig, att Han gett mig luften jag andades, mat, barn, ett hem och allt gott att njuta av. Men om Han är en god Gud, varför är jag här då? Jag hade ingen styrka till att resa mig upp, men min själ fortsatte att gråta, ”Släpp ut mig härifrån”.

Jag visste att livet fortsatte ovanför mig och någonstans höll min familj på med ett normalt liv. Jag visste att det fanns skratt, kärlek och godhet någonstans där uppe. Men även det höll på att försvinna på grund av den hemska smärtan. Halvmörker och en dunkel dimma fyllde denna del av helvetet. Ett dunkelt gult ljus fanns överallt och en lukt av ruttnande kötts förstörelse var nästan outhärdligt att klara av. Minuterna var som timmar och timmarna sträckte sig in i evigheten. När skall detta ta slut?

Jag kunde inte sova, ingen vila, ingen mat och inget vatten. Jag var mycket hungrig och jag var törstigare än jag kunde komma ihåg att jag någonsin varit i hela mitt liv. Jag var så trött och så sömnig, men smärtan fortsatte om och om igen. Varje gång käken öppnade sig dumpades en ny last förlorade själar ner till helvetet, jag undrade om det var några jag kände bland dem. Kommer de att föra min man hit?

Timmar hade gått sedan jag kom till helvetets käke. Men då upptäckte jag att ett ljus lyste upp rummet. Helt plötsligt slutade elden, råttan sprang iväg och smärtan lämnade min kropp. Jag tittade efter någon väg att rymma ut, men det fanns ingen.

Jag undrade vad som hände. Jag tittade ut genom ventilerna i helvetet och visste att detta var något förfärligt. Åter började helvetet skaka och den brännande elden återvände. Åter kom ormarna, råttorna och maskarna och en outhärdlig smärta fyllde min själ när plågan började på nytt.

”O Gud, låt mig dö”, ropade jag medan jag bankade på jordgolvet i min cell med mina bara händer. Jag skrek och grät, men ingen hörde eller brydde sig.

Helt plötsligt lyftes jag ut ur cellen av en osynlig kraft. När jag kom till mina sinnen, stod Herren och jag utanför mitt hus. Jag ropade, ”Varför Herre, varför”? Jag föll ner inför Hans fötter i förtvivlan.

Jesus sade, ”Frid var stilla”. På en gång upplevde jag frid. Han lyfte mig ömt och jag somnade i Hans armar.

När jag vaknade nästa dag var jag mycket sjuk. I flera dagar upplevde jag helvetets hemskheter och plågor. På nätterna kunde jag vakna skrikande och sade att maskarna kröp i mig. Jag var så rädd för helvetet.

Kapitel 20

Himlen

Jag var sjuk i många dagar efter att jag hade lämnats kvar i helvetets käke. Jag var tvungen att ha lyset på när jag sov. Jag var också tvungen att ha med mig min bibel hela tiden och jag läste den jämt. Min själ var i en alvarlig chock. Jag visste nu vad de förlorade fick gå igenom när de hamnade i helvetet för gott.

Jesus brukade säga, ”Frid var stilla” och friden flödade genom min själ. Men några minuter senare kunde jag vakna skrikande i hysterisk fruktan.

Under denna tid visste jag att jag aldrig var ensam, Jesus fanns alltid där. Men även om jag visste det, kunde jag ibland inte känna Hans närvaro. Jag var så rädd att åter hamna tillbaka till helvetet, att jag ibland upplevde fruktan även i Jesu närhet.

Jag försökte att berätta om mina erfarenheter om helvetet för andra. Men de lyssnade inte på mig. ”Var snäll och gör bättring från era synder innan det är för sent.” Det var svårt för någon att tro det jag berättade om den plåga jag fått gå igenom och att Jesus hade sagt åt mig att skriva om helvetet.

Herren försäkrade mig om att Han var Herren som hade helat mig. Även om jag inte trodde det blev jag ändå helad.

Det hände igen. Jag var åter med Herren Jesus och vi steg högt upp i skyn.

Jesus sade, ”Jag vill visa dig Guds godhet och kärlek, samt en del av himlen. Jag vill att du skall få se Herrens underbara verk som är så praktfulla att se”.

Framför mig såg jag två gigantiskt stora planeter, vackra och härliga i all sin prakt. Gud själv var ljuset där.

En ängel mötte oss och sade till mig, ”Se Herren din Guds godhet och vänlighet”. Ängeln utstrålade sådan kärlek och mildhet, att jag höll på att börja gråta när han talade till mig på nytt, ”Se Guds kraft, makt och majestät. Låt mig visa dig den plats han har skapat för sina barn”.

På en gång fanns där en planet framför oss, en planet som var lika stor som jorden. Jag hörde Faderns röst som sade, ”Fadern, Sonen och den Helige Ande är ett. Fadern och Sonen är ett och Fadern och den Helige Ande är ett. Jag sände Min Son till att dö på ett kors så att ingen behövde gå förlorad”.

Men han sade med ett leende, ”Jag vill visa dig den plats jag har gjort för Mina barn. Jag älskar mina barn mycket högt. Jag sörjer när en mor mister sitt barn, även om det bara är ett foster som förlorades före sin tid. Du förstår, Jag vet allt och jag har stor omsorg”.

”Från den stund det finns liv i livmodern vet jag om det. Jag vet om de bebisar som mördas medan de fortfarande är i sin moders kropp, aborterade liv som är oönskade. Jag vet om de dödfödda och de som föds med handikapp. Från befruktningsögonblicket är det en själ”.

Mina änglar far ner och hämtar barnet till Mig när det dör. Jag har en plats där de kan växa upp, får lära sig och bli älskade. Jag ger dem hela kroppar och återställer om det finns kroppsdelar som saknas. Jag ger dem förhärligade kroppar”.

Över hela planeten kunde man känna att vara älskad, en fullkomlig känsla av välmående. Allt var fullkomligt. Här och där mitt ibland frodiga gräsmattor och dammar med kristallklart vatten fanns lekplatser och blankpolerade bänkar man kunde sitta på.

Där fanns barn. Vart än man såg fanns barn som höll på med olika slags aktiviteter. Varje barn hade en fläckfri klädnad och sandaler. De vita klädnaderna var så skinande att de gnistrade i det fantastiska ljuset på planeten. Ett överflöd av färger fick barnens vita klädnader att framträda starkt. Änglar vaktade portarna och alla barnens namn fanns skrivna i en bok.

Jag såg barnen lära sig Guds Ord och de blev undervisade i musik från en bok i guld. Jag blev överraskad av att se olika slags djur komma till barnen och satt tillsammans med dem medan de var i denna änglaskola.

Där fanns inga tårar eller sorg. Allt var oerhört vackert, glädje och lycka fanns överallt.

Ängeln visade mig en annan planet som strålade som ett starkt ljus framför mig. Ljuset lyste som en strålglans från miljoner stjärnor och allt som fanns på planeten var underbart vackert och levande.

På avstånd kunde jag se bergen som var gjorda i rent guld, medan det närmare mig fanns två portar i guld med infattade diamanter och dyrbara stenar. Jag förstod att detta var den nya jord och staden i dess prakt framför mig var det Nya Jerusalem, Guds stad som kommer ner till jorden.

Jag var åter tillbaka på den gamla jorden, jorden som den var innan den slutliga luttringen elden hade renat det för Guds härliga syften. Här fanns också det Nya Jerusalem, millenniets huvudstad. Jag såg hur folk kom ut ur grottorna och från bergen för att bege sig mot staden.

Här var Jesus Konung och alla nationer på jorden kom med gåvor till Honom och ärade Honom.

Jesus gav mig uttydningen av min vision. Han sade, ”Snart kommer jag tillbaka och tar med Mig till himlen; först de som dött i rättfärdighet, sedan de som lever och blivit kvar kommer Jag att ta med Mig upp i luften”.


”Därefter kommer antikrist att regera på jorden för en bestämd tid, det kommer att vara en vedermöda som aldrig tidigare skådats, eller kommer att bli.

”Sedan kommer jag tillbaka med Mina heliga och Satan kommer att kastas i den bottenlösa gropen där han kommer att vara i ettusen år. Under den tiden kommer jag att regera över jorden från Jerusalem. När millenniet har passerats kommer Satan att släppas lös för en tid och jag kommer att besegra honom genom skenet av min ankomst. Den gamla jorden kommer att försvinna.

”Se, det skall bli en ny jord och ett Nytt Jerusalem som kommer ner på jorden och jag kommer att regera för evigt.”

Kapitel 21

Falsk Religion

Herren sade, ”Om folket på jorden vill lyssna till Mig och omvända sig samt göra bättring från sina synder, då vill jag hålla tillbaka antikrists och vilddjurets gärningar tills det kommer en tid av vederkvickelse. Gjorde inte folket i Ninive bättring när Jona predikade? Jag är den samme igår, idag och för alltid. Gör bättring och jag vill sända en tid av välsignelser”.

Sedan hörde jag Jesus säga, ”Mitt folk skulle älska varandra och hjälpa varandra. De måste hata synden och älska syndare. Genom den kärleken kommer alla människor att förstå att ni är Mina lärjungar”.

När Jesus talade öppnade sig jorden och vi var tillbaka i helvetet. Jag såg en höjd vars sluttning var fullt av skräp från döda träd och runt om fanns det en massa grå smuts. Jag såg också små gropar på sluttningen och folk i grått som gick omkring och pratade.

Jag följde Jesus utmed en krokig och smutsig stig som ledde uppåt på den gråa kullen. När vi kom närmare, såg jag att folket var hela men döda. De bestod av grått dött kött och de var fängslade, sammanbundna med rep, ett slags band av grått material som var bundet runt dem alla som fanns på kullen. Eftersom det inte syntes någon eld, förstod jag att detta var en del av helvetet eftersom dött kött föll från folkets ben och att nytt kött växte fram mycket snabbt. Döden fanns överallt, men folket sågs inte ut att lägga märke till det, de var djupt involverade i sina samtal.

Jesus sade, ”Låt oss lyssna till vad de säger”.

En man sade till en annan, ”Har du hört om mannen Jesus som kom för att ta bort synd”?

En annan svarade, ”Jag känner Jesus. Han tog bort mina synder. Jag vet verkligen inte varför jag är här”.

”Inte heller vet jag det”, sade den första mannen.

En annan sade, ”Jag försökte vittna för mina grannar om Jesus, men han lyssnade inte. När hans fru dog, då kom han till mig för att låna pengar till hennes begravning, men jag kommer ihåg att Jesus har sagt att vi skall vara visa som ormar och menlösa som duvor. Så jag avvisade honom. Jag visste ändå att han skulle använda pengarna till något annat. Vi måste vara goda förvaltare över våra pengar förstår du”.

Den första mannen som hade yttrat sig talade på nytt. ”Ja broder”, sade han, ”en pojke i vår kyrka behövde kläder och skor, men hans far drack så jag vägrade att köpa något till hans son, vi lärde den mannen verkligen en läxa”.

”Ja”, sade en annan man medan han nervöst höll på men ett rep på alla sätt, ”vi måste alltid undervisa andra att leva som Jesus. Den mannen hade ingen rättighet att dricka. Låt honom få lida”.

Jesus sade, ”O dåraktiga människor och tröga i sina hjärtan, vakna till sanningen och älska varandra med en brinnande kärlek. Hjälp de hjälplösa. Ge till dem som behöver utan att tänka på att få något tillbaka”.

”Om du vill omvända dig du jord, då vill jag välsigna dig och inte förbanna dig. Vakna från din sömn och kom till Mig. Ödmjuka er och böj era hjärtan inför Mig, då skall jag komma och bo hos er. Ni kommer att vara Mitt folk och jag vill vara er Gud”.

Kapitel 22

Vilddjurets märke

Jag hörde Herren säga, ”Min Ande kommer inte alltid att anstränga sig för människorna. Kom och se vilddjuret”.

”Under de sista dagarna kommer ett vilddjur att träda fram på jorden och bedrar många från alla nationer på jorden. Han kräver att alla skall ta hans märke, numret 666, på handen eller pannan. Alla som tar emot märket kommer att tillhöra vilddjuret och kommer att tillsammans med honom bli kastad i den brinnande sjön som brinner med eld och svavel.

”Vilddjuret kommer att bli upphöjt och ärat när den reser sig upp [framträder], för han kommer att åstadkomma en fred och en framgång som aldrig förr. När han har fått makten över världen; de som då inte har tagit hans märke på sin hand eller pannan, kommer inte att kunna köpa mat, kläder, bilar, hus eller något annat som kan köpas. De kommer inte heller att kunna sälja något till någon som inte har märket.

”Herren Gud förklarar tydligt att de som har tagit på sig märket, bekräftar sin överlåtelse till vilddjuret och kommer att för alltid att vara avskiljda från gemenskap med Herren Gud. De kommer att ha sin plats tillsammans med de icketroende och syndare. Märket uttrycker att de som har det har förkastat Gud och vänt sig till vilddjuret för att få sitt levebröd.

”Vilddjuret och dess medarbetare kommer att förfölja dem som vägrar att ta på sig märket och kommer att döda dem. Vilka metoder som helst kommer att användas för att få de som tror på den sanne Guden att ta på sig märket. Barn och spädbarn kommer att dödas inför sina föräldrar som vägrar ta på sig märket. Det kommer att vara en tid med stor sorg.

”De som har tagit på sig märket kommer att tvingas ge sina ägodelar till vilddjuret i utbyte mot att vilddjuret kommer att förse dem med allt de behöver som hans efterföljare.

”En del av er kommer att försvagas och överlåta er till vilddjuret och ta emot hans märke på handen eller pannan. Ni kommer att säga; Gud kommer att förlåta. Gud kommer att förstå. Men Jag kommer inte att ångra eller ändra på Mitt Ord. Jag har varnat er om och om igen genom Mina profeters mun och genom evangeliets tjänare. Gör bättring nu medan det ännu är dag, natten kommer när domen kommer att bli stadfäst för alltid.

”Om ni inte lyder vilddjuret och vägrar att ta hans märke, då kommer jag att ta hand om er. Jag säger inte att många inte kommer att dö för sin tro under dessa tider, för många kommer att bli halshuggna för att de förtröstar på Herren Gud. Välsignade är de som kommer att dö i Herren, deras lön kommer att bli stor.

”Helt visst kommer det att bli en tid av fred och framgång under det att vilddjuret får sin popularitet att växa. Han kommer att se till att världens problem ser ut att vara bagateller, men den friden kommer att sluta i blodbad och framgången i stor fattigdom i hela landet.

”Frukta inte för det människor kan göra er, utan frukta honom som kan kasta er själ och kropp till helvetet. Även om det kommer att bli en stor förföljelse och även om vedermödan är enorm, kommer jag ändå att befria er från allt det.

”Men innan den onda dagen; kommer jag att resa upp en armé som kommer att tillbe Mig i ande och sanning. Herrens armé kommer att göra stora gärningar och underbara saker för Mig. Därför, kom tillsammans och tillbe Mig i ande och i sanning. För fram rättfärdighetens frukt och ge Mig det som rätteligen är Mitt och jag kommer att bevara er från den onda timmen. Gör bättring nu och bli räddade från det hemska som kommer att drabba de upproriska och ofrälsta.

”Syndens lön är döden, men Guds gåva är evigt liv. Kalla på Mig nu medan du kan och jag vill ta emot dig och förlåta dig. Jag älskar dig och vill inte att du skall gå förlorad.

”Tro denna rapport och lev. Välj i dag vem du vill tjäna”.

Kapitel 23

Kristi återkomst

Jag såg Herrens återkomst. Jag hörde Hans rop som ljudet av en trumpet och rösten av en ärkeängel. Hela jorden skalv och ut ur gravarna kom de som dött i rättfärdighet för att möta sin Herre i luften. Det såg ut att pågå i timmar, jag hörde trumpeterna, jorden och havet gav tillbaka sina döda. Herren Jesus stod uppe på ett moln klädd i eld i all sin härlighet.

Åter hörde jag trumpeterna ljuda. Jag såg hur de som levde och var kvar på jorden for upp för att möta Honom. Jag såg de förlossade som miljoner ljuspunkter komma tillsammans till en samlingsplats på skyn. Där fick de av änglarna kläder i renaste vitt. Där var en stor glädje.

Änglarna hade fått till uppgift att hålla ordning och det såg ut att de fanns överallt, de hade speciell uppmärksamhet för de förlossade. De förlossade fick nya kroppar, de blev förvandlade när de passerade upp genom luften. Stor glädje och lycka fyllde himlarna och änglarna sjöng, ”Ära till Kungars Kung”!

Högt uppe i skyarna såg jag en stor andlig kropp, det var Kristi kropp. Kroppen låg på rygg på en säng och blod droppade ner på jorden. Jag visste att det var Herrens slagna kropp. Kroppen växte till hela tiden tills den fyllde himlen. Ut och in från det gick miljoner förlossade.

Jag såg som förstummad när miljoner klättrade upp till kroppen och fyllde det med att först börja med fötterna för att sedan fortsätta genom benen, armarna, magen, hjärtat och huvudet. När den var fylld såg jag att den var fylld med män och kvinnor från alla nationer, folkslag och språk på jorden. Med en mäktig röst prisade de Herren.

Millioner satt inför tronen, jag såg änglarna som tog fram böcker från vilka domen lästes. Där fanns nådastolen, många fick sin belöning.

Jag såg hur ett mörker täckte jordens yta, demoniska krafter fanns överallt. En oräknelig mängd onda andar hade släppts ut ur sina fängelser och de vällde fram över jorden. jag hörde Herren säga, ”Ve över jordens invånare, för Satan har kommit för att bo hos er”.

Jag såg ett argt vilddjur, han hällde ut sin ondska över jorden. Helvetet skakade av vrede och från dess bottenlösa avgrund kom det upp en svärm av onda skapelser som förmörkade jorden med sitt enorma antal. Män och kvinnor sprang gråtande till höjderna, grottorna och bergen. Det var krig på jorden, fattigdom och död.

Till sist såg jag hästar i eld och vagnar i himlen. Jorden skakade, solen blev röd som blod. En ängel sade, ”Hör, O jord, Konungen kommer”!

På skyarna uppenbarade sig Konungarnas Konung och Herrarnas Herre, med honom var alla de heliga i alla åldrar, klädda i finaste vitt. Jag kom ihåg att varje öga skall se Honom och varje knä skall böja sig för Honom.

Änglarna tog sina skäror och skördade den mogna skörden vilken är världens slut.

Jesus sade, ”Gör bättring och bli frälst, för Guds rike är nära. Min vilja och Mitt Ord kommer att gå i uppfyllelse. Gör Herrens väg redo”.

Jag tänkte; Vi måste älska varandra. Vi måste vara fasta i sanningen och korrigera våra barn och vägleda dem till ljuset av Kristi snara återkomst. Helt visst, Konungen kommer!

Kapitel 24

Guds slutliga dom

Jesus sade, ”Uppmana dem som är i världen att inte vara stolta eller att förtrösta i orena rikedomar, utan att ha sin förtröstan i den levande Guden som ger oss rikligen allt det som vi behöver. Vandra i Ande då kommer ni inte göra köttets gärningar”.

”Låt er inte bedras, Gud låter sig inte gäckas. Det som människan sår, det kommer han också att få skörda. Så i köttet och ni kommer att få skörda fördärv. Så i Anden och ni kommer att få skörda evigt liv. Köttets gärningar är: äktenskapsbrott, otukt, oren avgudadyrkan, häxkonst, vrede, avund, dryckenskap, frossa och liknande. De som gör sådant kommer inte att få Guds rike till arvedel.

”Andens frukter är: kärlek, glädje, frid, tålamod, vänlighet, godhet, trohet, mildhet och självbehärskning. De som är i Kristus har korsfäst köttet med dess lustar.

”När Guds Ord har gått i uppfyllelse, då kommer änden. Ingen människa vet vilken dag eller timme när Guds Son kommer tillbaka till jorden. Inte ens Sonen vet det, det är bara Fadern som vet. Ordet går snabbt i uppfyllelse. Kom som små barn och låt Mig rena er från köttets gärningar. Säg till Mig, Herre Jesus, kom in i mitt hjärta och förlåt mig mina synder. Jag vet att jag är en syndare och jag gör bättring från mina synder. Rentvå mig i Ditt blod och gör mig ren. Jag har syndat mot himlen och inför Dig, jag är inte värdig att kallas son. Jag tar emot dig genom tro som min Frälsare.

”Jag vill ge er pastorer efter Mitt hjärta och jag vill vara er Herde. Ni skall vara Mitt folk och jag skall vara er Gud. Läs Ordet och åsidosätt inte att komma tillsammans. Ge hela ert liv till Mig, jag kommer att bevara er. Jag kommer aldrig att lämna eller överge er”.

Folk, i en och samma Ande kan vi komma inför Fadern. Jag ber att ni alla kommer och ger era hjärtan till Herren.

Kapitel 25

Visioner om Himlen

Några av de följande visionerna fick jag innan Jesus tog mig till helvetet. En del fick jag nära slutet av min resa genom helvetet.

Guds härlighet

Jag fick denna vision när jag var i djup bön, mediterade [över ordet] och bad.

Guds härlighet kom över den plats där jag var i bön. Jag såg stora vågor av eld, starkt ljus och majestätisk kraft som uppenbarade sig. Mitt i elden och ljuset fanns Guds Tron. På Tronen fanns Guds härlighet. Glädje, frid och kärlek flödade från Gud Allsmäktig.

Luften runt om tronen var fylld av små keruber som sjöng och kysste Herren, Hans ansikte, Hans händer och Hans fötter. Sången de sjöng var, ”Helig, helig, helig är Herren Gud Allsmäktig”. Keruberna hade tungor av eld på sina huvuden och längst ut på varje vingspets. Vingarnas rörelse sågs ut att synkronisera med kraften från Herrens härlighet.

En kerub flög till mig och vidrörde mina ögon.

Gyllene berg

I en vision såg jag långt ut över jorden. Jag såg att stora områden av jorden törstade efter regn. Marken var sprucken, torr och kal. Det fanns inga träd eller växtlighet av något slag.

Därefter fick jag se bortom det torra landet, hela vägen till himlen. Där fick jag se två gigantiskt stora berg som var så nära varandra att deras bas vidrörde varandra. Jag vet inte hur höga de var men de var mycket, mycket höga. Jag kom närmare bergen och upptäckte att de var gjorda i massivt guld, så rent och transparent.

Genom bergen och bortom, såg jag ett skimrande vitt ljus, ljuset expanderade till att fylla hela universum. Jag upplevde i mitt hjärta att detta var grunden som himlen vilar på.

Människor strider för små guldringar, men Gud äger allt guld.

Boningar byggs

Medan jag var i bön fick jag denna vision. Jag såg hur änglar läste anteckningar om det arbete vi utför på jorden. En del änglar hade vingar, andra åter saknade vingar. En del var stora, andra små, men deras ansikten var alla olika. Som människorna på jorden, kunde alla änglarna kännas igen genom olikheten i deras ansikten.

Jag såg hur änglarna var upptagna med att skära ut extremt stora diamanter och placera dem i grunden till vackra boningar. Diamanterna var ca 30 cm tjocka och 60 cm långa och de var mycket vackra. Varje gång en själ vanns för Gud, då lades en diamant till den själavinnarens hus. Ingen arbetar förgäves när det görs för Gud.

Himlens portar

En annan gång när jag var i bön såg jag denna vision. Jag var i anden och en ängel kom till mig och förde mig till himlarna. Åter var där fantastiska scenerier med böljande ljus och skimrande härlighet liknande med det jag sett bakom de gyllene bergen. Det var otroligt inspirerande att se Guds kraft visas. När ängeln och jag kom till två gigantiskt stora portar i en stor vägg, såg vi två mycket stora änglar med dragna svärd. De var omkring 150 meter långa och deras hår var av spunnet guld. Portarna var så höga att jag kunde inte se toppen av dem. Det var det finaste konsthantverk jag någonsin sett. De var handskurna med infattningar, draperingar, utskärningar i flera lager och infattade med pärlor, diamanter, rubiner, safirer och andra ädelstenar. Allt i portarna var i en fullkomlig harmoni, portarna öppnades utåt. En ängel som hade en bok i sin hand kom ut genom porten. Efter en kontroll i boken visade ängeln och bekräftade att jag kunde komma in.

Du som läser detta, du kan inte komma in om inte ditt namn finns i Livets Bok hos Lammet.

Arkivet

I en vision förde en ängel mig till himlen och visade mig ett mycket stort rum med väggar av rent guld. Alfabetiska bokstäver fanns ingraverade här och där på väggarna. Det liknade mycket ett stort bibliotek, men böckerna fanns inne i väggarna i stället för på hyllor.

Änglar i långa klädnader tog ut böcker från väggarna och studerade dem noggrant. Det såg ut att vara en noggrann ordning med det de gjorde. Jag lade märke till att böckerna hade tjocka guldpärmar och en del sidor var röda. Böckerna var mycket vackra.

Ängeln som följde mig sade, dessa böcker är anteckningar över varje person som någonsin har blivit född på jorden. Jag fick veta att det fanns flera rum på en annan plats med mera anteckningar. Med vissa intervaller tar ärkeänglarna anteckningarna inför Gud för Hans godkännande eller underkännande. Böckerna innehöll böneämnen, profetior, attityder, tillväxt i Herren, själar som blivit ledda till Kristus, Andens frukter och mycket annat. Allt det vi gör antecknas i någon av böckerna av änglar.

Med jämna intervaller tar en ängel ner en bok, rengör sidorna med en mjuk duk. De rentvättade sidorna blir röda.

En himmelsk stege

Herrens Ande gav mig följande vision. Jag såg en stor andlig stege som sträckte sig från himlen ner till jorden. På ena sidan av stegen kom änglarna ner till jorden och på den andra sidan gick de upp.

Änglarna på stegen hade inga vingar, men varje ängel hade en bok med ett namn skrivet på framsidan av boken. En del av änglarna gav vägledning och svarade på frågor av andra änglar. När de hade fått vägledning och svar på sina frågor försvann de. Jag såg andra stegar på andra platser på jorden. Änglarna var hela tiden i rörelse, de kom och de for. Änglarna rörde sig med frimodighet och auktoritet, eftersom de var budbärare med order från Gud.

Kapitel 26

Profetia av Jesus

När Jesus först uppenbarade sig för mig, sade Han, ”Kathryn, du har blivit utvald av Fadern att följa med Mig genom helvetets djup. Jag kommer att visa många saker för dig som jag vill att världen skall veta om helvetet och om himlen. Jag kommer att tala om för dig vad du skall skriva så att denna bok kommer att vara en sann berättelse om vad dessa okända platser verkligen är. Min Ande kommer att uppenbara hemligheter om evigheten, domen, kärlek, död och livet därefter”.

Herrens budskap till en förlorad värld är detta: ”Jag vill inte att ni skall hamna till helvetet. Jag skapade er för Min egen glädje och för en evig gemenskap. Ni är Mina skapelser och jag älskar er. Kalla på Mig medan Jag är nära, jag kommer att lyssna och svara er. Jag vill förlåta och välsigna er”.

Till er som är födda på nytt säger Herren: ”Glöm inte att komma tillsammans. Kom tillsammans, bed och studera Mitt Ord. Tillbe Mig i ande och helighet”.

Herren säger till församlingen och till nationerna: ”Mina änglar strider hela tiden för de frälsta och dem som kommer att få frälsning till arvedel. Jag förändras inte. Jag är den samme igår, idag och för alltid. Sök Mig och Jag kommer att utgjuta Min ande över er. Era söner och döttrar kommer att profetera. Jag vill göra stora saker ibland er”.

Om du inte är frälst, var då vänlig och böj knä nu inför Herren och be Honom att förlåta dig dina synder och göra dig till Hans barn. Oavsett vad det kostar, bör du bestämma dig nu att göra himlen till ditt eviga hem. Helvetet är fruktansvärd, och helvetet är verklig.

Slut ord

Jag vill förvissa dig att det du läst om i denna bok är sant. Helvetet är en verklig plats med brinnande plåga. Men jag vill också tala om för dig att himlen är lika verklig och det kan bli ditt hem för evighet.

Som Guds utvalda, har jag överlåtit mig att vara ledd av Herren Jesus Kristus och jag har i lydnad skrivit om dessa saker som Han har visat och talat om för mig.

För att nå bästa resultat bör du läsa detta tillsammans med din bibel och jämföra det som är skrivet i den Heliga Skriften. Må Gud använda denna bok till Sin ära.

Mary Kathryn Baxter

Uppenbarelseboken 20: 13-15, Matteus 10: 28, Lukas 12: 5, Lukas 16: 20-31, Psalm 9: 17, Ordspråksboken 7: 27, Ordspråksboken 9: 18, Jesaja 5: 14, Jesaja 14: 12-15, Matteus 5: 22, Matteus 23: 33, Markus 9: 43-48, Romarbrevet 10: 9-10, 1, a Johannes 1:9

Om författaren

Mary Kathryn Baxter föddes i Chattanooga, Tennessee. Hon växte upp i Guds hus. Medan hon var ung, undervisade hennes mor henne om Jesus Kristus och Hans frälsning. Kathryn blev född på nytt när hon var nitton år gammal. Efter att hon vandrat med Herren ett antal år blev hon avfälling för en tid. Herrens Ande släppte henne inte, hon kom tillbaka och gav sitt liv på nytt till Kristus. Hon tjänar honom fortfarande troget.

I mitten av 1960 talet flyttade Kathryn med sin familj till Detroit, Michigan, där hon bodde en tid. Senare flyttade hon till Belleville, Michigan, där började hon få visioner från Gud.

År 1976 medan hon fortfarande bodde i Belleville, uppenbarade sig Jesus för henne personligen och i drömmar, visioner och uppenbarelser. Sedan dess har hon fått många besök av Herren. Under dessa besök har Han visat henne djupet, olika nivåer av plågor för de förlorade själarna i helvetet. Hon har också fått ta emot många visioner om himlen, den stora vedermödan och om ändens tid.

Under en viss tid i hennes liv, uppenbarade sig Jesus för henne under fyrtio nätter i följd. Han visade henne helvetets fasor och himlens härlighet. Han talade om för henne att detta budskap är till för hela världen.

Pastorer, ledare och Herrens heliga, berätta frimodigt om henne och hennes tjänst. Den Helige Ande är närvarande i alla hennes möten och många mirakler händer i mötena. Den Helige Andes gåvor är påtagliga och verksamma i mötena där den Helige Ande leder henne. Hon älskar Herren av allt sitt hjärta, sinne, själ och styrka och längtar framför allt att vara en själavinnare för Jesus Kristus.

Hon är verkligen en överlåten Herrens tjänare. Hennes kallelse är i första hand drömmar, visioner och uppenbarelser. Hon ordinerades som pastor 1983 vid The Full Gospel Church of God i Taylor, Michigan. Hon tjänar nu som pastor i The National Church of God i Washington, D.C.

*****