Startseite andere Sprachen

GODDELIJKE OPENBARINGEN: EEen website met diverse Face-to-Face ontmoetingen & openbaringen van Jezus Christus

 
 

De Hemel is zo Echt!  Geloof je dat de hemel werkelijk bestaat? Choo Thomas vertelt een opmerkelijk verhaal van haar ontmoetingen met Jezus Christus, waarin ze de Hemel, Hel, de Opname en de Grote Verdrukking zag. Alle Christenen zouden dit moeten horen/i> 

 

23 Minuten in de Hel     
De ongelofelijke getuigenis van Bill Wiese en zijn trip van 23 minuten in de Hel. Hij vertelt in detail over zijn persoonlijke ervaring wat verloren zielen moeten meemaken in de verdoemenis, en waar Jezus ons van gered heeft.

 
Openbaring van de HEMEL
door 7 jonge mensen uit Colombia........... Allemaal tegelijk, als n groep werden 7 Teenagers uit Colombia meegenomen en de Hemel en de Hel getoond door Jezus Christus. Luister naar hun getuigenis over de Hemelse Glories, het onvoorstelbare Paradijs dat is voorbereid voor gehoorzame Christenen.
 
Een goddelijke Openbaring van HEL  door Mary K. Baxter
Jezus wil dat de wereld weet wat de verschrikkelijke realiteit van de Hel is. Mary werd getoond wat gebeurd met zielen wanneer ze sterven en wat gebeurd met ongelovigen & knechten van God die niet gehoorzamen aan hun roeping.
 
Naar de Hel en Terug
Dr. Rawlings, een hart chirurg had persoonlijk vele Near Death Experiences als arts gezien. Dit zijn de 5 meest verbazingwekkende getuigenissen van mensen die terugkwamen van de dood, en wat ze zagen terwijl ze dood waren.
 
BurningOpenbaring van de Hel
Door 7 Colombiaanse teenagers
Jezus verscheen in het midden tijdens hun groepsgebed om te openbaren wat gebeurt met de ongehoorzamen en slechten. Dit zal je helpen om een gezonde eerbied voor God te hebben en om die zonden te vermijden die zielen naar Vernietiging leiden.
 
The Passion of the ChristDie Passion Christi
 
Hel & Hemel
door Eerwaarde Park, Yong Gyu
 

Ik doop u met Heilig Vuur
Dit boek beschrijft de ware geestelijke ervaringen van de leden van de "Lords Church" in Zuid-Korea, gedurende de dertig dagen lange aaneengesloten gebedsbijeenkomst in januari 2005

 
De Hel Is Echt, ik zag het!
Jennifer Perez, een 15 jarige teenager opgegroeid in een christelijke familie, maar later teruggevallen in drugs overdoses en stervende werd naar de Hel gestuurd. Gelukkig werd haar een 2de kans gegeven om de verlorenen, teruggevallenen en lauwen te waarschuwen met een dringende boodschap.
 
Visioenen van de Wegvoering (Opname), de Beroering (de Verdrukking), & de Heilige Stad
The incredible vision of a young Puerto Rican girl who encountered Jesus Christ and was shown many events that will take place in the End Times, when the Lord comes for His Bride./font>
 
Een glimps van de Eeuwigheid
door Ian McCormack  WMV lo    WMV Hi
Op een nacht, toen hij aan het duiken was werd hij verschillende keren gestoken door levensgevaarlijke giftige kwallen. Nadat hij klinisch dood was verklaard had hij een ontmoeting met Jezus Christus, die zijn leven radicaal veranderde.
 
The Judgment Day & Return of Jesus
Een visioen van de Wederkomst van Jezus en de Oordeelsdag, getoond aan Sarang een jong meisje uit Azi.
 
Het Merkteken van het Beest 666 Waarschuwing
Wat iedereen moet weten. Wat zegt de Bijbel erover, en wat zijn consequenties als U het krijgt?
 
 

Translators Needed HTML Bible     Gospel Go   The Jesus Film   Gospel Tracks    Christian Website    Christian Answers
Gospel Tracks     Ethnic Harvest       

 
Locations of Site Visitors